Sinulla on keskeneräinen ilmoitus. Mitä haluat tehdä?

Taukopaikasta löydät kaikki verkon kiinnostavimmat autoaiheiset sisällöt ja uutiset yhdellä kertaa. Onko mielessäsi auton myynti? Taukopaikasta ...Lue lisää löydät hyödyllisiä vinkkejä ja videoita autosi myynnin helpottamiseen ja tehostamiseen Nettiautossa. Jos taas olet ostamassa autoa, kannattaa katsastaa koeajot, autovinkit ja käytetyn auton osto-opas. Helpotamme auton ostamista testaamalla autot puolestasi! Taukopaikka tarjoaa myös runsaasti kullanarvoisia vinkkejä kaikille autoilijoille niin oikeaoppisesta taskuparkkeerauksesta kuin omatoimisesta renkaiden vaihdostakin.

 • LINK
  MAINOS
  Video Icon

  Mitsubishi OUTLANDER PHEV — Ainutlaatuinen nelivetoinen ladattava hybridi

  Mitä jos ison modernin katumaasturin saisi nelivetona, vain muutaman litran kulutuksella ja fiksulla hinnalla varustettuna? Onnistuu, ja oikea vastaus on ladattava hybridi Mitsubishi OUTLANDER PHEV.

 • LINK

  Mitsubishi L200 – Pikappi parhaasta päästä

  Viidennen sukupolven L200 on saanut sisuksiinsa täysin uuden moottorin, melkoisen varustekuorrutuksen sekä ripauksen glamouria ulkomuotoonsa.

 • LINK

  Mitsubishi ASX – Kansanmaasturin uusi sydän

  Yksi kotimaan suosituimmista katumaastureista on päivittynyt maltillisesti. Isoimpana uutuutena on 1.6 litrainen diesel-moottori.

 • LINK
  Video Icon

  Mitsubishi Pajero – Viimeinen mohikaani

  Mitsubishi Pajero on niitä harvoja automalleja, joiden ratissa pääsee maistamaan kauan sitten kadonnutta autoilumaailmaa.


 • LINK

  Mitsubishi Outlander PHEV - Kilometrejä pistorasiasta

  Uusi Outlander PHEV on markkinoiden ensimmäinen arkikäytössä oikeasti toimiva hybridi, joka on sopiva vaihtoehto myös perheelle.

 • LINK

  Mitsubishi Outlander: Hifi-maasturi

  Mitsubishin katumaasturimalli on muodollisesti pätevä ja teknisesti toimiva kokonaisuus.

 • LINK

  TM käyttötesti 60 000km: Mitsubishi ASX 1,8 DID 4WD Intense

  Mitsubishi ASX on katumaasturikonseptinsa mukaisesti korkea auto niin koriltaan kuin maavaraltaan. Intense-varustukseen kuuluva lasikatto taas antaa valoa...

 • LINK

  Ajettua: Mitsubishi Lancer Ralliart

  Mitsubishi Evolutionista on laimennettu miedompi versio. Kuinka kesytetty Ralliart-malli suoriutuu Suomen keväthangilla, selviää tuossa tuokiossa. Täysiverinen ”Evo” ja...

 • LINK

  Tyypit: Mitsubishi Grandis

  Tämänkertaiset tyypit otettiin Mitsubishi Grandisilla, joka on myytävänä yksityisellä myyjällä Vantaalla http://www.nettiauto.com/1806744 Taustaa Mitsubishi Grandis on...

 • LINK

  Koeajo Mitsubishi Sigma

  Tämän viikon koeajettava on Mitsubishi Sigma 3.0-24 V6 Leather Automatic, joka on myytävänä Herttoniemen Autokeskuksessa ( http://www.heak.net ) ENSIVAIKUTELMA Pyysin...