Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.
Siirry Myy autosi -sivulle

Taukopaikasta löydät kaikki verkon kiinnostavimmat autoaiheiset sisällöt ja uutiset yhdellä kertaa. Onko mielessäsi auton myynti? Taukopaikasta ...Lue lisää löydät hyödyllisiä vinkkejä ja videoita autosi myynnin helpottamiseen ja tehostamiseen Nettiautossa. Jos taas olet ostamassa autoa, kannattaa katsastaa koeajot, autovinkit ja käytetyn auton osto-opas. Helpotamme auton ostamista testaamalla autot puolestasi! Taukopaikka tarjoaa myös runsaasti kullanarvoisia vinkkejä kaikille autoilijoille niin oikeaoppisesta taskuparkkeerauksesta kuin omatoimisesta renkaiden vaihdostakin.

 • LINK

  SsangYong Korando - Korean kolmas hyökkää vahvoin eväin

  SsangYong on suomalaisille vieras merkki ja nimi viittaa kiinalaiseen autonvalmistajaan. Kyseessä on kuitenkin Korean toiseksi vanhin autonvalmistaja.

 • LINK

  SsangYong Rexton – Land Cruiserin ja Pajeron pahin painajainen

  6

  SsangYongin lippulaivamalli Rexton on ottanut rajun harppauksen kuriositeetista varteenotettavaksi maasturimalliksi.

 • LINK

  SsangYong Rexton – Vanhan liiton herrasmiesmaasturi

  Rexton on rakenteeltaan kuin Toyota Land Cruiser, mutta hinnaltaan lähempänä Kia Sorentoa. Tekniikkapuolella yhtymäkohtia löytyy Mercedesin kanssa.

 • LINK

  SsangYong Korando – Moni kakku päältä kaunis

  SsangYong Korando on muodollisesti pätevä yritys haastaa keskiluokan crossoverit. Teknisesti siitä ei ole kilpailijaksi.