Siirry Myy autosi -sivulle
Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.

Taukopaikasta löydät kaikki verkon kiinnostavimmat autoaiheiset sisällöt ja uutiset yhdellä kertaa. Onko mielessäsi auton myynti? Taukopaikasta ...Lue lisää löydät hyödyllisiä vinkkejä ja videoita autosi myynnin helpottamiseen ja tehostamiseen Nettiautossa. Jos taas olet ostamassa autoa, kannattaa katsastaa koeajot, autovinkit ja käytetyn auton osto-opas. Helpotamme auton ostamista testaamalla autot puolestasi! Taukopaikka tarjoaa myös runsaasti kullanarvoisia vinkkejä kaikille autoilijoille niin oikeaoppisesta taskuparkkeerauksesta kuin omatoimisesta renkaiden vaihdostakin.

 • LINK

  Autoilija kokee tutkitusti olonsa turvalliseksi Subarussa

  Subarun erinomaiseen kolariturvallisuuteen tähdänneet toimenpiteet auton perusrakenteessa, turvallisuustekniikka sekä kuljettajaa avustava EyeSight -järjestelmä saavat autoilijan kokemaan olonsa turvalliseksi.

 • LINK

  Euroopan myydyin Subaru uudistui

  Vuonna 2011 Frankfurtin autonäyttelyssä ensiesitelty Subaru XV oli välitön menestys. Subarun turvallisuus, XV-mallin nuorekas muotoilu ja auton monipuolinen suorituskyky nostivat sen viidessä vuodessa Euroopan eniten myy

 • LINK

  Subaru on maailman turvallisin auto

  Subaru Forester ja XV vastaanottivat luokkiensa turvallisimman auton tittelin myös Euro NCAP:lta.

 • LINK

  Subaru XV – Uuteen nousuun

  Subaru XV vaikuttaa citymaastureiden rinnalla tankkerilta. Neljästä nurkasta raapiva XV tarjoaa ihan oikeita maasto-ominaisuuksia.


 • LINK

  Subaru WRX STI – Valmis rallipolulle

  Subarun ronskein automalli WRX STI tuo katuautoon luonnetta, jota on totuttu näkemään lähinnä moottoriradoilla.

 • LINK

  Subaru BRZ – Urheiluauto alehinnalla

  Subaru laski sporttisen coupé -mallinsa hintalapun 35 000€:on. Se nosti BRZ:n kertaheitolla yhdeksi markkinoiden kiinnostavimmista sporttiautoista.

 • LINK

  Subaru XV Sport+: Kolkko lumikelien kuningas

  XV on Subarun muuhun mallistoon verrattuna hieman muovinen ilmestys, sillä useimmiten japanilaisvalmistajan tuotteet vakuuttavat viimeistelyllään, laadullaan ja hyvällä moottorillaan.

 • LINK

  Subaru Impreza WRX: Mutkapätkien valtias

  Subaru-mallien perästä löytyvä STi-tunnus on tae suorituskyvystä ja voimasta. Se tulee sanoista Subaru Tecnica International ja emotehtaan alla toimiva alajaosto on ollut...

 • LINK

  Tyypit: Subaru SVX

  Tämänkertaiset tyypit otettiin Subaru SVX:llä, joka on myytävänä yksityisellä myyjällä pk-seudulla ( http://www.nettiauto.com/261512 ) TAUSTAA Subaru on tunnettu...

 • LINK

  Tyypit: Subaru Impreza WRX turbo SW

  Tämänkertaiset tyypit otettiin Subaru Impreza WRX turbo SW:stä, joka on myytävänä yksityisellä myyjällä pääkaupunkiseudulla ( http://www.nettiauto.com/106230 )...