Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.
Siirry Myy autosi -sivulle

Taukopaikasta löydät kaikki verkon kiinnostavimmat autoaiheiset sisällöt ja uutiset yhdellä kertaa. Onko mielessäsi auton myynti? Taukopaikasta ...Lue lisää löydät hyödyllisiä vinkkejä ja videoita autosi myynnin helpottamiseen ja tehostamiseen Nettiautossa. Jos taas olet ostamassa autoa, kannattaa katsastaa koeajot, autovinkit ja käytetyn auton osto-opas. Helpotamme auton ostamista testaamalla autot puolestasi! Taukopaikka tarjoaa myös runsaasti kullanarvoisia vinkkejä kaikille autoilijoille niin oikeaoppisesta taskuparkkeerauksesta kuin omatoimisesta renkaiden vaihdostakin.

 • LINK
  Video Icon

  Suzuki Vitara Hybrid – jouhea manuaali

  Suzuki Vitara eli japanilaismerkin pikkuautoluokan eli B-segmentin katumaasturi on nyt tarjolla hybridinä.

 • LINK
  Video Icon

  Suzuki Jimny – Söpö, söpömpi, Jimny

  3

  Suzuki Jimny on yltänyt keski-ikään. 70-luvulla julkaistu pikkumaasturi luottaa edelleen samaan reseptiin: pieni ja karu maasturi.

 • LINK

  Suzuki Vitara S – Turbolla tunnelmaan

  Vitara S Boosterjetin uusi turbomoottori on juuri se piristysruiske, mitä mallisto on kaivannut jo hyvän aikaa.

 • LINK

  Suzuki Swift 4X4: Kulti kutistin katumaasturin

  Suzuki Swiftin valttikortti on ehdottomasti hinta. Markkinoiden edullisin neliveto osoittaa, että hyvä talviauto ei välttämättä maksa omaisuuksia.


 • LINK

  Tyypit: Suzuki Swift

  Tämänkertaiset tyypit otettiin Suzuki Swiftillä, joka on myytävänä yksityisellä myyjällä Helsingissä. Myynti-ilmoitus löytyy linkistä...