Yritys

Tuontipalvelu

ViaCar Oy on erikoistunut käytettyjen autojen maahantuontiin Saksasta ja muista EU-maista.

Erityistuntemus BMW henkilöautoihin, lisäksi tuomme muitakin merkkejä tilauksesta.


Tuomme autot avaimet käteen sisältäen kuluttajansuojan koko autolle, ts. auton myyjänä toimii ViaCar Oy eikä esim. Saksalainen myyjä kuten useimmilla kilpailijoistamme, joten ongelmatapauksissa asiakas on suoraan meihin yhteydessä.


Tuontiprosessimme toimii siten että asiakas lähettää meille sähköpostitse tarkat vaatimukset millaista autoa hän on hakemassa:

-Merkki, malli, moottorivaihtoehdot, maksimi ikä, maksimi kilometrit, maksimi hinta (tai väliraha jos vaihdossa tulee auto), varusteet joista ei tingitä, varusteet joista ehkä voidaan tinkiä, mahdollisesti tiedot halutusta väristä tms. ja tiedot mahdollisesta vaihtoautosta, kuten rekisterinumeron, kilometrit ja muuta oleellista tietoa vaihtoauton kunnosta.


Vaihto ja rahoitus onnistuu samoin kuin varastossa oleviinkin autoihin.


Kun sopivia vaihtoehtoja on esim. Saksasta löytynyt, teemme toimeksiantosopimuksen jonka yhteydessä asiakas maksaa pienen käsirahan.


Jos auto halutaan ostaa osittain tai kokonaan rahoituksella, tässä yhteydessä haetaan kalleimpaan vaihtoehtoon rahoitus valmiiksi, jota sitten päivitetään kun lopullinen kohde on ostettu.

Loput maksetaan auton noudon yhteydessä tai siirretään kokonaan tai osittain rahoitukseen.


Selvitämme auton huoltohistorian ja varmistamme kilometrit etukäteen valmistenumerolla valmistajan tietokannasta, meillä pääsy BMW, Audi ja MB sähköiseen huoltohistoriaan.

Em. merkeille meiltä saa km-takuun. Muiltakin merkeiltä pyrimme tarkastamaan historian mahdollisuuksien mukaan emmekä osta epävarmoja tapauksia.

Paikan päältä vielä soitamme asiakkaalle ja lähetämme whatsapilla tms. kuvia mahdollisista vaurioista tai käytön jäljistä jos sellaisia on.

Tällöin asiakas tekee lopullisen päätöksen siitä ostetaanko kyseinen yksilö vai jatketaanko etsintää.


Jos asiakkaan edellinen auto on jo myyty ja autolle on akuutti tarve, meiltä saa kohtuullisia kustannuksia vastaan auton käyttöön siksi aikaa kunnes uusi auto on saatu Suomeen.


Autot luovutetaan katsastettuna Jyväskylässä jollei muuta sovita. Hinta sisältää aina kaikki kulut kuten rekisteröinnit, katsastukset, tuontikulut, autoverot yms. pl. mahdolliset talvirenkaat jos auton mukana ei tule kelvollisia. Tarvittaessa sellaiset järjestetään ja myös lisävarutelut, kuten vetokoukkujen asennukset, onnistuvat.

Ts. asiakas tietää etukäteen lopullisen hinnan kun autosta on ulkomaisen myyjän kanssa käyty hintaneuvottelut.


Toimitusaika vaihtelee viikosta noin kuukauteen, tietysti haastavimmat tapaukset saattavat vaatia enemmän aikaa jotta sopiva yksilö varusteisiin, hintaan ja kilometreihin nähden löytyy.

Mottomme on että emme osta autoa joka on vähän sinnepäin vaan pyrimme löytämään juuri sen oikean yksilön, emme halua joutua tilanteeseen jossa vaikkapa varusteista tingitään liikaa ja asiakasta rupeaa muutaman viikon jälkeen harmittamaan että pitikin tuosta ja siitä tinkiä, tyytyväinen asiakas kun on paras mainos.


Missiomme on se että palvelemme niin hyvin ettei asiakkaan enää jatkossa tarvitse muilta toimijoilta ostaa autoa...

Tuontipalvelu
Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.