VAIHTOAUTOTURVA

Fragus Care -kuntoturva mahdollista ostaa alle 9v/180tkm ajettuun autoon.


TUOTTEEN SISÄLTÖ


Fragus Care on 2-IN-1 tuote. Kun auto on sopimuksen alkaessa alle 6-vuotias ja alle 150tkm ajettu on siihen mahdollisuus ottaa laaja kattavuus, jolloin kaikki kohdat 1-10 sisältyvät sopimukseen. Alle 9-vuotiaaseen ja alle 180tkm ajettuun on mahdollista ottaa hieman suppeampi laajuus ja silloin kohdat 1-4 sisältyvät sopimukseen.


1. SEURAAVAT MOOTTORIN JA MOOTTORIELEKTRONIIKAN OSAT:


Moottorin sisäiset voidellut liikkuvat osat: männät, männänrenkaat, kiertokanget, kampiakseli, nokka-akselit, imu- ja pakoventtiilit, sekä niiden nostimet ja keinuvivut, akselien laakeroinnit, öljypumppu, jakoketju ja sen rattaat/kiristimet. Sylinterikansi ja moottorilohko vain mikäli vaatii uusinnan em. osien rikkoutumisesta johtuen. Polttoaineruiskutuksen- ja sytytysjärjestelmän ohjainlaitteet, sytytyspuolat, pyörintänopeustunnistimet, ilmanpaine- ja lämpötilatunnistimet, käynnistinmoottori ja latausgeneraattori. (Ei tiivisteet)


2. SEURAAVAT OHJAUSJÄRJESTELMÄN OSAT:


Tehostinpumppu, rattiakseli, ratti ja ohjausvaihde(ei putket, tiivisteet, letkut tai asentotunnistimet)


3. SEURAAVAT JARRUJÄRJESTELMÄN OSAT:


Jarrupääsylinteri, jarrutehostin, jarrutusvoiman tehostin, jarrunestesäiliö, Abs-hydrauliaggregaatti, Abs-anturi ja Abs-järjestelmän elektroninen ohjainlaite (ei abs-kehät, jarrusatulat, jarrusylinterit, jarruputket, levyt, palat, kengät tai käsijarru)


4. SEURAAVAT VOIMANSIIRRON OSAT:


Vaihdelaatikon sisäiset voidellut liikkuvat osat ja vaihdelaatikon elektroniikka. Etu- ja takavetopyörästön sisäiset voidellut liikkuvat osat. Vetoakselit ja niiden nivelet (ei suojakumit). Kardaani ja sen tukilaakerit (ei tasapainotus). Nelivedon alennusvaihteisto, jakovaihteisto, lukot ja kytkimet. Kytkinsylinterit, kytkinlaakeri, kytkin-levy, painelevy ja vauhtipyörä. (Ei kuluma, tiivisteet, putket)


5. SEURAAVAT AHTIMIEN OSAT:


Turboahdin, kompressoriahdin, ahtopaineensäädin ja välijäähdytin (ei putket)


6. SEURAAVAT POLTTOAINEJÄRJESTELMÄN OSAT:


Polttoaineen siirtopumppu, ruiskutuspumppu, imusarja, kaasuläppäkotelo, ruiskutussuuttimet, ilmamassamittari, lambda-, paine-, ja lämpöanturit, polttoainetankin anturit (ei lisäainejärjestelmät, putkistot, suodattimet, tiivisteet)


7. SEURAAVAT PAKOKAASUJÄRJESTELMÄN OSAT:


Pakosarja, EGR-venttiili, EGR-lauhdutin, Nox-, paine-, lämpöanturit ja pakoputkisto, (poislukien katalysaattori ja hiukkassuodatin)


8. SEURAAVAT MOOTTORIN JÄÄHDYTYSJÄRJESTEMÄN OSAT: Termostaatti, termostaattikotelo, vesipumppu (ei vuoto), jäähdytinkenno, jäähdytinkennon puhallinmoottori ja lämpötunnistin (ei putket, tiivisteet tai letkut)


9. SEURAAVAT TURVALAITTEIDEN OSAT:


Turvatyynyt, törmäys/kiihtyvyystunnistimet, sekä niiden kaapelit ja liittimet. Turvavöiden lukot ja esikiristimet. Rattilukko, virtalukko ja avaimenlukulaite. (Ei city safety tai vastaavat ennakoivat turvajärjestelmät


10. SEURAAVAT MUKAVUUSLAITTEIDEN OSAT:


Lasinnostimen vivusto, -katkaisijat, -moottorit. Keskuslukituksen-avain, -vastaanotin, -moottorit, -lukot ja -vivusto. Kattoluukun moottori (ei kiskot, tiivisteet, katkaisijat, lamellit, verhot). Ulkopeilien moottorit. Vakionopeudensäätimen viiksi, -katkaisijat, -tutka ja -poljintunnistimet. Vilkkujen-, ajovalojen-, sekä lasinpyyhkijöidenkatkaisijat. Tuuli- ja takalasinpyyhkijän moottori (ei vivustot, pesulaitteet). Mukavuuslaitteiden ohjainlaite. Mittaristot (ei ledit/polttimot/diodit/näytöt). Ilmastoinnin kompressori, -kuivain, -elektroninen ohjainlaite, -tuuletinmoottori, -höyrystin, -säätöpaneeli, matkustamon lämmityslaitteen kenno, (ei putket, letkut, tiivisteet, liitokset, desinfioinnit, täytöt)


Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.