• Volvo V90 2.0, '18, 31 tkm
   49 900 € (incl. VAT)
  • Volvo V70 2.0, '16, 102 tkm
   34 900 € (incl. VAT)
  • Volvo V60 2.0, '17, 19 tkm
   35 490 € (incl. VAT)
  • Volvo V60 2.0, '17, 25 tkm
   34 990 € (incl. VAT)
  • Volvo V60 2.0, '18, 20 tkm
   36 900 € (incl. VAT)
  Want your ad here? Buy Here or Send SMS like Nac 71C OwnIDno to number 16303. Cost 3.00 € per request. Instructions here

  Kaasuautot

  Search results 428 pcs

  Viime vuosina markkinoille on ilmestynyt yhä useampia kaasuautomalleja, eikä ihme: ne ovat huomattavasti bensiiniautoja ympäristöystävällisempi ratkaisu, mutta ovat vaivattomia käyttää verrattuna... Read more sähköautoihin ja tarjoavat erinomaista suorituskykyä. Kaasuauto toimii kuin eräänlainen hybridiauto, sillä kaasuautot käyttävät sekä kaasua että bensiiniä polttoaineena. Kaasuauton mallista riippuen bensiinitankin koko vaihtelee: toisissa automalleissa on täysmittainen bensatankki, kun taas joissain kaasuautoissa polttoaineena käytetään lähinnä vain kaasua ja pienellä bensiinitankilla varmistetaan pääsy lähimmälle kaasutankkausasemalle.

  Kaasuauto on erinomainen valinta ympäristö- ja hintatietoiselle autoilijalle, joka haluaa vähentää autoilunsa päästöjä mutta ei tehokkuuden kustannuksella. Nettiauton vaihtoautoista löytyykin yhä enemmän kaasuautoja useilta valmistajilta. Juuri tällä hetkellä alla olevista ilmoituksista löytyy 428 myytävää kaasuautoa hintaluokissa 2 300 € - 57 900 €230057900. Tutustu alla oleviin kaasuautojen ilmoituksiin ja löydä oma ympäristöystävällisempi menopelisi!
 • Want your company to Nettiauto Services?

  In Nettiauto.com Services you will have more visibility to your company's services. Nettiauto users are able to search services with precise criteria.

  Services will provide description of your services, company logo, contact information and link to your own homepage. Contact our sales for pricing information. Invoicing in advance.

  Don't believe us, believe our customers.

  Automaalit.net on Suomen suurin automaalien ja
  -tarvikkeiden verkkokauppa. Olemme olleet läsnä NettiX:n markkinapaikoissa niin jatkuvalla näkyvyydellä kuin kampanjaratkaisuilla.

  Tulosten ja myös palvelun perusteella voimme suositella NettiX:n markkinapaikkoja! Saat mitattavaa vastinetta rahallesi.
  - Osmo Korkiakoski, toimitusjohtaja

  Leave a contact request

  Leave your contact information to us and we will contact you.
  We call you as soon as possible!

  You can also contact us!

  Services

  TARJOUSTunturiAuto Oy
  Automaattivaihteistojen öljynvaihdot 100% huuhtelemalla
  Auto-Cleaning A-V oy
  Laadukas työ on parasta mainosta helsinki-vantaa-tampere
  www.smartstart.fi
  Viranomaishyväksytty alkolukko

  Articles

  Check value of your car Check vehicle information from Rekkari.fi OmaNettix.fi - Easy and safe vehicle transaction Safety instructions Nettiauto.com
  on mobile
Create Search Agent
Save this search agent and make sure that
you will be the first one to know about new ads
Minimize