Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.
Siirry Myy autosi -sivulle
 
106 käyttäjäarvostelua automallista

Audi TT kokemuksia ja arvostelut

Audi TT automallien keskiarvo
3.9  / 5106
     
  • Luotettavuus4.1
  • Ajomukavuus4.2
  • Käyttökulut3.4
  • Sisätilat3.7
55/62 käyttäjää suosittelee tätä automallia.
Käyttäjien autoarviot, 106 kpl
Tee oma arvostelu »
Katso mitä mieltä muut Nettiauton käyttäjät ovat ja anna oma arviosi! Arvioitavana ovat luotettavuus, ajomukavuus, käyttokulut, sisätilojen kätevyys ja kokonaisuus.
Vakuutuitko tämän auton ominaisuuksista? Katso myynti-ilmoitukset Nettiautossa: Uudet Audi TT -autot | Käytetyt Audi TT -vaihtoautot
Vuosimallit
 -  
Mallitarkennus
  
2.0
     Luotettavuus      Ajomukavuus
     Käyttökulut
     Sisätilat
     Kokonaisuus
Mies, Ylöjärvi, 26.06.2013
AUDI TT, 2000, Coupé
Coupe 1.8 T 165 kW quattro
Audi TT mk1 edustaa jo hieman vanhempaa tekniikka GTI luokan autojen sarjassa. Mukavia asioita TT:ssä ovat pirteä moottori, neliveto ja erilainen ulkonäkö. Älkää ostako etuvetoista, tai alle 165 kw versiota. Niistä puuttuu se jokin. :) Alustaltaan mk1 TT on yksinkertainen, joten ajettavuus on nykymittapuun mukaan heikko. Vakioviat ovat myös ikäviä korjata...

Audi TT mk1 edustaa jo hieman vanhempaa tekniikka GTI luokan autojen sarjassa.

Mukavia asioita TT:ssä ovat pirteä moottori, neliveto ja erilainen ulkonäkö. Älkää ostako etuvetoista, tai alle 165 kw versiota. Niistä puuttuu se jokin. :)

Alustaltaan mk1 TT on yksinkertainen, joten ajettavuus on nykymittapuun mukaan heikko. Vakioviat ovat myös ikäviä korjata (mittaristo, haldex pumppu, ovien mikrokytkimet, raidetangon vuodot). Käyttökulut voivat nousta kalliiksi, ellei omistajalla ole tee-se-itse miehen/naisen intoa. Harrasteautona tällainen vanhempi TT on varsin mukava lelu. Tuunaus ja virityspotentiaalia löytyy reilusti.

Tekniikaltaan TT edustaa VAG-konsernin peruslinjaa, joten varaosat ovat sitä kautta kohtuuhintaisia. Myös tarvikeosia löytyy runsaasti.

Sisätiloiltaan TT on kahden aikuisen ja yhden lapsen auto. Nelipaikkaisuus ei toteudu, koska kuljettajan taakse ei mahdu kukaan istumaan. Tai jos mahdutetaan, niin kovin pitkää matkaa ei kuski viitsi polvet suussa ajaa.

3.4
     Luotettavuus      Ajomukavuus
     Käyttökulut
     Sisätilat
     Kokonaisuus
Aki, Tampere, 31.08.2013
AUDI TT, 2000, Coupé
Coupe 1.8 T 165 kW quattro
Kaksihenkiselle perheelle täysin riittävän kokoinen auto, takapenkit kaatamalla mahtuu kuljetamaan vaikka mitä. Talviautona aivan mahtava hauskuutin, ESP-Off ja eikun menoksi. Tekniikaltaan perus IV-Golffin tekniikkaa, osat halpoja ja helppo löytää. Lähes kaikki korjaukset/huollot pystyy tekemään itse jos on autoista kiinnostunut. Ikävä tulee!
4.2
     Luotettavuus      Ajomukavuus
     Käyttökulut
     Sisätilat
     Kokonaisuus
Mika, Espoo, 08.05.2015
AUDI TT, 2007, Coupé
Coupé 2,0 Turbo FSI 147 kW
Kaunis auto niin sisältä kuin ulkoakin. Alumiinikorin ansiosta myöskään ruostetta ei juuri tarvitse pelätä. Auto on tehot huomioon ottaen ("vain" 200 hp) erittäin räväkkä ja hauska ajaettava. Tarkoitettu kahdelle henkilölle, ei neljälle (vaikka rekisteriselosteessa niin lukeekin. Miinuksena voisin sanoa etuikkunoiden reistaileminen (joutui vaihtamaan lopulta...

Kaunis auto niin sisältä kuin ulkoakin. Alumiinikorin ansiosta myöskään ruostetta ei juuri tarvitse pelätä. Auto on tehot huomioon ottaen ("vain" 200 hp) erittäin räväkkä ja hauska ajaettava. Tarkoitettu kahdelle henkilölle, ei neljälle (vaikka rekisteriselosteessa niin lukeekin. Miinuksena voisin sanoa etuikkunoiden reistaileminen (joutui vaihtamaan lopulta sähkönostimen) ja öljyn kulutus (ominaisuus). Jos etsii nättiä, räväkkää ja hauskaa ajettavaa, niin tämä on varteenotettava vaihtoehto.

3.6
     Luotettavuus      Ajomukavuus
     Käyttökulut
     Sisätilat
     Kokonaisuus
Mies, Jyskä, 29.09.2013
AUDI TT, 1999, Coupé
Coupe 1.8 T 165 kW quattro
Näppärä ja pirteä sportti. Nelivetona myös erinomainen talviauto. Suht. perusvarmaa tekniikkaa ja kohtuu hintaiset varaosat tämän ikäisessä autossa.
3.8
     Luotettavuus      Ajomukavuus
     Käyttökulut
     Sisätilat
     Kokonaisuus
Mies, Tampere, 01.11.2014
AUDI TT, 2001, Coupé
TT 1.8T 2d
Kaikin puolin luotettava ja todella mukava ajaa. Omani edustaa 180hv etuvetomallia, mutta se riittää Suomen oloissa oikein mainiosti. Ajovakaus ja ohjattavuus on todella hyvää ja sulavaa. + Ajaton ulkonäkö + Jämäkkä ja turvallinen + Mukavan pirteä + Kerää vanhanakin mk1 mallina katseita Taakse mahtuu juuri ja juuri 2 lyhyttä ihmistä, todella pienelle matkalle,...

Kaikin puolin luotettava ja todella mukava ajaa. Omani edustaa 180hv etuvetomallia, mutta se riittää Suomen oloissa oikein mainiosti.

Ajovakaus ja ohjattavuus on todella hyvää ja sulavaa.

+ Ajaton ulkonäkö

+ Jämäkkä ja turvallinen

+ Mukavan pirteä

+ Kerää vanhanakin mk1 mallina katseita

Taakse mahtuu juuri ja juuri 2 lyhyttä ihmistä, todella pienelle matkalle, riippuen kuitenkin kuskin vaatimasta tilasta. Yksi ihminen takana on vielä siedettävä.

- Takapenkin tilat (ei tosin perheauto olekkaan)

- Mallikohtaiset tyyppiviat (mm. pienet sähköviat, tosin omassa ei ole vielä suuremmin ilmennyt)

- Merkkinä verrattaessa kalliimpi huoltaa

+/- Kaupunkiajossa melko ripeillä kiihdytyksillä kulutus noin 8.7l (pääsee lähemmäs 8l tarkalla ajolla

TT on kelpo auto, mikäli hakee pirteää ja luotettavaa autoa kys. hintaluokasta.

4.4
     Luotettavuus      Ajomukavuus
     Käyttökulut
     Sisätilat
     Kokonaisuus
Mies, Kangasala, 08.09.2014
AUDI TT, 2000, Coupé
TT 1.8T Quattro 6v
Yksin ajavalle tai harraste ajoneuvoksi mahtava laite, tehokas neliveto, kohtuu hintaiset osat jne
4.6
     Luotettavuus      Ajomukavuus
     Käyttökulut
     Sisätilat
     Kokonaisuus
Mies, Espoo, 23.09.2014
AUDI TT, 2000, Coupé
TT 1.8T Quattro 6v
Tyyppiviat pois lukien tämä on hyvin vähävikainen auto. Se on myös harvinaisen mukava auto ajaa ja miellyttää silmää edelleen, vaikka malli onkin jo viime vuosituhannelta. Neliveto kruunaa ajettavuuden.
Talviautona mainio, kun lämpeää nopeasti (+neliveto!).
Bensahan tälle maistuu - maantiellä voi päästä 7 litraan ja kaupungissa säkällä 10 litraan.
4.0
     Luotettavuus      Ajomukavuus
     Käyttökulut
     Sisätilat
     Kokonaisuus
Mies, Lahti, 06.10.2013
AUDI TT, 1999, Coupé
Coupe 1.8 T 165 kW quattro
TT on ollu mukava auto ajaa sopivasti tehoa nelivetoiselle autolle. On ollu paljon positiivisii komemuksia kuten myös negatiivisiäkki jos taskuun pohjalle jää rahaa auton oston jälkeen niin suosittelen lämpimästi auton ostoa ku yllätys korjauksia tulee olemmaa ku autolla on ajettu yli
180 tuhatta.
4.4
     Luotettavuus      Ajomukavuus
     Käyttökulut
     Sisätilat
     Kokonaisuus
Mies, Järvenpää, 06.06.2015
AUDI TT, 2006, Coupé
n. 50 auton kokemus paljon sporttiautoja, s40 2.0 t, Prelude, Primera sri, 200sx S14, Corolla tts jne. Tämä on ensimmäinen auto, jossa yleisesti ominaisuudet kohdallaan. Joka kerta kun tähän menee, on hyvä mieli. Kannattaa käydä katsomassa itse, niin hoksaa itsekin kuinka asiat ovat. Toki on niin, että jokaisella on oma mielipide, mutta helpommin huomaa mikä on...

n. 50 auton kokemus paljon sporttiautoja, s40 2.0 t, Prelude, Primera sri, 200sx S14, Corolla tts jne.

Tämä on ensimmäinen auto, jossa yleisesti ominaisuudet kohdallaan. Joka kerta kun tähän menee, on hyvä mieli.

Kannattaa käydä katsomassa itse, niin hoksaa itsekin kuinka asiat ovat. Toki on niin, että jokaisella on oma mielipide, mutta helpommin huomaa mikä on oma tyyli ja riippuen paljonko on autoja aiemmin ollut sekä ikä vaikuttaa asiaan.

350zx oli kiva, 911 1999 oli samoin kiva, mutta käytännössä tässä TT:ssä on kaikki mitä haluaa ja talvellakin voi ajaa.

Suosittelen lämpimästi. En aio myydä tätä autoa aikoihin, edellinen autoni oli Octavia RS diesel manuaali, joka sekin oli mielestäni oikein hyvä, sitä pidin oikeastaan ennätyksellisen pitkää eli n. 2 vuotta. TSI:n öljynkulutusasiaan kannattaa tutustua.

TT:n aion poikkeuksellisesti ajella pitempään, tavoitteen taso tässä. Toisen perheen auton voi sitten ostaa esim. nelivedolla, joka on kyllä oikeasti Suomessa hyvä asia...!

3.8
     Luotettavuus      Ajomukavuus
     Käyttökulut
     Sisätilat
     Kokonaisuus
Mies, turku, 11.06.2015
AUDI TT, 1998, Coupé
TT 1.8T 2d
Mieletäni Audi TT 1.8 T vm 98 aivan loistava menopeli,ei vaan sopinut perheellisen tarpeisiin,minulla ollessani ei pienintäkään vikaa,suosittelen TT:tä harkitsevalle....

Myytävät Audi TT -autot

test
Audi TT2.0, '19, 8 tkm
68 900 € (sis. ALV)
test
Audi TT1.8, '17, 62 tkm
38 900 €
test
Audi TT2.0, '15, 46 tkm
59 880 €
test
Audi TT2.0, '15, 110 tkm
39 490 € (sis. ALV)
test
Audi TT2.0, '17, 40 tkm
49 800 €
test
Audi TT2.0, '15, 93 tkm
31 950 €
test
Audi TT2.0, '16, 45 tkm
41 900 €
test
Audi TT2.0, '15, 62 tkm
37 300 €
Hintalaskuri - autosi tarkka hinta Rekkari.fi - Ajoneuvon kaikki tiedot heti OmaNettix - Ajoneuvojesi tiedot yhdessä paikassa Ohjeet turvalliseen
kaupankäyntiin
Nettiauto.com
mobiililaitteissa