Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.
Go to Sell your car page
 
83 user reviews of vehicle model

Subaru Forester reviews

Average star rating of Subaru Forester vehicle models
3.9  / 583
     
  • Reliability4.4
  • Comfort4.0
  • Cost3.2
  • Interior3.8
58/64 users recommends this vehicle model.
User reviews for car, 83 pcs
Make Car Review »
Katso mitä mieltä muut Nettiauton käyttäjät ovat ja anna oma arviosi! Arvioitavana ovat luotettavuus, ajomukavuus, käyttokulut, sisätilojen kätevyys ja kokonaisuus.
Vakuutuitko tämän auton ominaisuuksista? Katso myynti-ilmoitukset Nettiautossa: Uudet Subaru Forester -autot | Käytetyt Subaru Forester -vaihtoautot
Year model
 -  
Engine model
  
3.6
     Reliability      Comfort
     Cost
     Interior
     Ensemble
Jukka, Suomussalmi, 18.02.2016
SUBARU FORESTER, 2010, 4x4
2,0 X TD BR
Hyvä seuraaja tojotalle,luotettavuus samaa tasoa,jos ei peräti parempi. Autolla ajettu 170tkm km.ja ei isompia murheita ainoastaan takapyöränlaakeri ja hehkut vaihdettu+jotaki kulutusosia,jarrut tms. Tämä on ensimmäinen auto joka tuntuu sitä paremmalta mitä huonompi keli on,olen omistanu monia ns.nelivetoja mut ne on olleet niitä"mukanelivetoja"ja ei niitä kannata...

Hyvä seuraaja tojotalle,luotettavuus samaa tasoa,jos ei peräti parempi.

Autolla ajettu 170tkm km.ja ei isompia murheita ainoastaan takapyöränlaakeri ja hehkut vaihdettu+jotaki kulutusosia,jarrut tms.

Tämä on ensimmäinen auto joka tuntuu sitä paremmalta mitä huonompi keli on,olen omistanu monia ns.nelivetoja mut ne on olleet niitä"mukanelivetoja"ja ei niitä kannata verratakkaa subarun nelikkoon.

Huonoakin on.Maalipinta..sillä ei tee yhtää mitää,kiveniskut aina peltiä myöten ja ruostuminen alkaa jos et jokavuosi niitä paikkamaalaile,ikävä juttu muuten mukavassa autossa.

Kokonaisuus kuitennki reilusti +lla,elikkä voin suositella muillekki kuka tälläista autoo tarttee.

4.8
     Reliability      Comfort
     Cost
     Interior
     Ensemble
Male, Helsinki, 22.09.2014
SUBARU FORESTER, 2005, Station Wagon
2,5 XT WM Uusivero
Joku jossain vaiheessa ajatteli että on loistava idea rakentaa ralli auton pohjalle ja tekniikan ympärille äärimmäisen käytännöllinen ja jopa maastossa kykenevä perhe-raketti.
Paras auto minkä olen omistanut. Luotettava, tilava, hyvä sisätiloiltaan, ja äärimmäisen hauska ajettava.
Miinuksia ehkä pieni äänekkyys moottoritie nopeuksissa, mutta kaasun painaminen ohituksissa saa unohtamaan tämän nopeasti ;)
4.6
     Reliability      Comfort
     Cost
     Interior
     Ensemble
Kari, Naruska, 25.01.2016
SUBARU FORESTER, 2005, Station Wagon
Subarussa ei lastentauteja ole. Varma talviauto ja toimiva kesäauto. Nelivedon maasto-ominaisuudet riittävät käytännössä kaikille teille. Kolmenkymmenen sentin auraamattomassa lumessa menee vielä kuin tyhjää vaan. Automaattina vapauttaa keskittymään kaikkeen muuhun paitsi vaihtamiseen ja kytkimen käyttämiseen, kun tulee ongelmatilanne liikenteessä. Kaupunkiajossa...

Subarussa ei lastentauteja ole. Varma talviauto ja toimiva kesäauto. Nelivedon maasto-ominaisuudet riittävät käytännössä kaikille teille. Kolmenkymmenen sentin auraamattomassa lumessa menee vielä kuin tyhjää vaan.

Automaattina vapauttaa keskittymään kaikkeen muuhun paitsi vaihtamiseen ja kytkimen käyttämiseen, kun tulee ongelmatilanne liikenteessä. Kaupunkiajossa risteyksissä ei jää liukkaallakaan kuopimaan.

Pieni kääntösäde helpottaa kaupunkiajossa ja paikoittamisessa. Neliveto ei aiheuta minkäänlaista murtamisilmiötä kuivallakaan asfaltilla.

Meidän entinen automaattiforesteri vaihtui tuoreempaan vähän ajettuun, joten merkkiuskollisuus syntyy, kun autoon luottaa. Hyvä auto.

4.4
     Reliability      Comfort
     Cost
     Interior
     Ensemble
Male, Siilinjärvi, 07.04.2014
SUBARU FORESTER, 2009, 4x4
2,0 X TD BR
Uutena ilmeni suutinvika joka korjattiin takuuseen. Muuten vain normaalit huollot. Auto oli erittäin mukava sekä talvella, että kesällä sisätilat olivat hyvät ja moottori herkkä. Lämpöä riitti talvella . Jousitus oli pehmeähkö, mutta joustovaraa oli mukavasti.
4.0
     Reliability      Comfort
     Cost
     Interior
     Ensemble
Male, Jännevirta, 10.11.2013
SUBARU FORESTER, 1998, Station Wagon
Subaru on ollut äärimmäisen luotettava, vaikka ikää ja kilometrejä olikin jo paljon.
4.8
     Reliability      Comfort
     Cost
     Interior
     Ensemble
Male, Hämeenlinna, 01.03.2018
SUBARU FORESTER, 2016, 4x4
2,0i XE CVT
Järkiauto Suomen olosuhteisiin: jatkuva neliveto ja hivenen korkeampi maavara takaavat etenemisen talvella ja pääsyn huonompaakin mökkitietä. Bokserimoottori on osoittautunut luotettavaksi ja on vielä mukavan "analoginen" (esim: ei turboa). Kulutus kuitenkin maltillinen kaksilitraiseksi nelivedoksi automaatilla: 6-8 tiellä, 10 maksimissaan kaupungissa....

Järkiauto Suomen olosuhteisiin: jatkuva neliveto ja hivenen korkeampi maavara takaavat etenemisen talvella ja pääsyn huonompaakin mökkitietä. Bokserimoottori on osoittautunut luotettavaksi ja on vielä mukavan "analoginen" (esim: ei turboa). Kulutus kuitenkin maltillinen kaksilitraiseksi nelivedoksi automaatilla: 6-8 tiellä, 10 maksimissaan kaupungissa. Hinta-laatusuhteeltaan hyvä valinta: moni vastaavan kokoinen auto maksaa 10-tonneja enemmän ja sitten kun vähän syvällisemmin tutkii, niin ei ole saanut edes jatkuvaa nelivetoa, vaan ns. nyppynelivedon. Ainoa miinus tulee siitä, että ei lämpene niin hyvin kovilla pakkasilla kuin vanhemmat / pienemmät Subarut. Jos joku tulee onnelliseksi siitä, että öljynvaihtoväli on 30tkm, niin Subaru on huono valinta, koska siinä huoltoväli vielä järkevät 15tkm.

3.8
     Reliability      Comfort
     Cost
     Interior
     Ensemble
Pasi, Hyvinkää, 26.01.2016
SUBARU FORESTER, 2006, Station Wagon
Taattua Japanilaista laatua parhaimmillaan. Todella toimiva neliveto ja tehonpuutteestakaan ei tarvitse kärsiä. Suorituskyky audi RS4-luokkaa mutta hinta ei. Sisätilat hieman pienet johtuen vanhemman Imprezan pohjalevystä. Edessä ok, mutta takana ei yli 175cm pituinen hujoppi viihdy. Paras auto joka meillä on ollut. Bensa tosin maistuu.
4.4
     Reliability      Comfort
     Cost
     Interior
     Ensemble
Male, Lappeenranta, 04.09.2014
SUBARU FORESTER, 2006, Station Wagon
2.0 NA AWD AT 5ov
SUBARU made in JAPAN !!!
Teknilisesti tosi perus minimi elektronikka ,Ensimainen iso huolto 100 000 km!
Varman toimiiva , Lammin Nelikko Automatti Veturi Ja HALPIS !
4.6
     Reliability      Comfort
     Cost
     Interior
     Ensemble
Kai, Espoo, 24.09.2016
SUBARU FORESTER, 2007, 4x4
Kilometrit eivät Foresterissa juuri tuntuneet, auto toimi täysin moitteetta eikä normihuoltojen lisäksi pajalla tarvinnut käydä yhtään kertaa. Nelivetojärjestestelmä paras mitä löytyy. Bensaa menee noin 8,7 l /100km pk-seudun sekalaisessa ajossa. Kaikinpuolin erinomainen laite. Laatutuote.
4.2
     Reliability      Comfort
     Cost
     Interior
     Ensemble
Terho, Anjalankoski, 16.08.2016
SUBARU FORESTER, 2006, 4x4
2,5 XT VE Uusivero AT
2 eri Foresteria omistaneena voin todeta auton olevan erittäin luotettava ja kestävä. Tämä auto saa ihmisen pitämään talvesta! Ainut negatiivinen asia on melu, jokainen forester pitäisi äänieristää.

For sale Subaru Forester cars

test
Subaru Forester2.0, '20, Undriven
54 588 € (incl. VAT)
test
Subaru Forester2.0, '20, 15 tkm
49 900 €
test
Subaru Forester2.0, '20, Undriven
43 808 € (incl. VAT)
test
Subaru Forester2.0, '20, 5 tkm
44 900 € (incl. VAT)
test
Subaru Forester2.0, '20, 1 tkm
40 590 € (incl. VAT)
test
Subaru Forester2.0, '20
42 999 €
test
Subaru Forester2.0, '20, Undriven
43 021 € (incl. VAT)
test
Subaru Forester2.0, '20
44 403 €
Check value of your car Check vehicle information from Rekkari.fi OmaNettix.fi - Easy and safe vehicle transaction Safety instructions Nettiauto.com
on mobile

Most viewed Ads

Lisää kohteita »