Siirry Myy autosi -sivulle
Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.

Tyypit: Mitsubishi Grandis

Tyypit: Mitsubishi Grandis
  • Mitsubishi Grandis
  • Mitsubishi Grandis
  • Mitsubishi Grandis
  • Mitsubishi Grandis

Tämänkertaiset tyypit otettiin Mitsubishi Grandisilla, joka on myytävänä yksityisellä myyjällä Vantaalla http://www.nettiauto.com/1806744

TaustaaMitsubishi Grandis on kompaktikokoinen tila-auto, joka esiteltiin vuonna 2004. Korimalleja on vain yksi ja moottoripuolella on tarjolla 2.4 –litrainen bensiininelikko sekä Volkswagen -sukuinen 2.0 D-ID turbodiesel.

Kilpakenttään voisi piirtää jo edesmenneen Honda Streamin ja Renault Grand Espacen. Kompakti tila-auto on aina mielenkiintoinen tuttavuus, sillä oma perhekulkine edustaa samaa kategoriaa ja on merkiltään Honda FR-V. Grandisiin en ole lähemmin tutustunut, joten uteliain mielin siis koeajolenkille.

EnsivaikutelmaLäheltä auto ei ole lainkaan niin massiivinen kuin olin odottanut. Ensin tutustuimme omistajan kanssa istuinjärjestelyihin. Keskimmäisellä rivillä on tilaa (myös jalkatilaa) ruhtinaallisesti. Viimeisimmän rivin kaksi lisäpenkkiä saa taitettua kokoon, jonka seurauksena tavaratilassa on täysin tasainen lattia. Erikoisena lisänä taaimmaiset penkit saa käännettyä ympäri siten, että takaluukun edustalla voi pitää piknikkiä.

Kuljettajan penkiltä katsottuna kaikki tarvittava löytyy helposti ja ohjaamo on vaalein sävyin valoisa ja muutenkin laadukkaasti viimeistelty. Ylös keskikonsoliin siirretty Gear Tronic automaattivaihteiston valintavipu on hyvin käsillä.

Tuulilasi on kaukana edessäpäin ja arvatenkin ahtaissa paikoissa nokan kanssa voi joutua betoniseinän kanssa kontaktiin.

Mittariston luettavuus ei ole kaikkein parhain ainakaan kirkkaassa auringonvalossa.AjossaKaasupoljin on hiukan totuttua oikeammalla ja erittäin herkkää poljintyöskentelyä saa ainakin alkuun harjoittaa, jotta auto ei ryntää liian kovaan laukkaan tahattomasti.

Ajoltaan Grandis on muutoin farmariautomainen, sillä erotuksella että autossa istutaan korkeammalla. Tästä on se etu, että liikennetilanteet voi paremmin ennakoida, kun näkee muiden autojen ylitse.

Auto käyttäytyy hyvin neutraalisti. Jousitus on mukavuuspainotteinen, mutta ei liian pehmeä. Etuvetoisuus ei paista läpi minkäänlaisena tuntemuksena ohjauspyörässä. Vaihteet vaihtuvat huomaamatta, ja tarvittaessa Gear Tronic -vaihteistoa voi ohjata käsin. Moottori ottaa kierroksia herkästi, mutta näin kookas auto ei ole tietenkään mikään raketti. Käytännön ajotilanteisiin suorituskyky on kuitenkin kohdallaan.

Ylipäänsä Grandisin ajettavuutta leimaa kiireetön ja vaivaton rentous. Nämä ovat tavoiteltavia ominaisuuksia, jotka korostuvat autoa pitempään ajavalle.

  • Tyypit: Mitsubishi Grandis
  • Tyypit: Mitsubishi Grandis
 

Tilat ja varusteluEtu- ja keskirivien penkkien muotoilu ja tilat ovat isollekin ihmiselle väljät, taaimmaiset penkit sopivat keskenkasvuisille tai tilapäisistuimiksi aikuisille.

Kuuden ja seitsemän hengen tila-autoissa joudutaan aina tinkimään tavaratilasta samassa suhteessa mitä enemmän on penkkejä käytössä. Plussaa Grandisille siitä, että taaimmaiset penkit saa yksittäin taivuteltua piiloon.

Invite -varustetasoon sisältyy paljon mukavuus- ja turvavarusteita. Mainittakoon näistä ajonvakautusjärjestelmä, automaattinen ilmastointi, kuusi turvatyynyä, etuistuinten säädettävät kyynärnojat ja kuljettajan istuimen korkeudensäätö.

Lisäksi tässä autossa on Style Pack, joka tuo mukanaan sivuille kääntyvät kromikuoriset ulkopeilit, kromilistat kynnyksiin, kromiset kahvat ja takapuskurin alalaajenuksen.

Jälkiasennusvarusteista mainittakoon vetokoukku ja lohkolämmitin sisäpistokkeella.

Tekniset tiedotTeho: 165 hv / 121 kW
Huippunopeus: 200 km/t
Kiihtyvyys 0-100 km/t: 10 sekuntia
Kulutus: 7,4 – 9,4 – 12,8 litraa sadalla

YhteenvetoMukavasti varusteltu iso tilafarmari, jossa tarvittaessa kuljetuskapasiteetti jopa seitsemälle. Turvallisuusvarusteet hyvällä tasolla. Verrokkeihin nähden edullinen hinta. Mitsubishin hyvä maine kestävänä ja vaivattomana käyttöautona. Hyviä syitä tutustua tähän yksilöön lähemmin. Kirjoitti: Mika Fagerström

Kirjoittaja on Nettiauton perustajajäsen. Nykyään hän myy käytettyjä autoja Tuusulassa. Voit tarjota erikoista ajopeliäsi Nettiauton koeajon kohteeksi sähköpostiosoitteeseen mika@teerila.fi Laita viestiin mukaan linkki ajoneuvoilmoitukseen. Kaikkia autoja ei voida koeajaa, mutta tarjotuista poimitaan mielenkiintoisimmat.

Nettiauton käyttäjien antama arvosana automallille : Mitsubishi Grandis

     
4.2
Lue käyttäjäarvostelut tai kirjoita oma »

Myytävät Mitsubishi Grandis -autot

test
Mitsubishi Grandis2.4, '06, 344 tkm
2 900 €
test
Mitsubishi Grandis2.4, '06, 384 tkm
2 480 €
test
Mitsubishi Grandis2.4, '07, 215 tkm
3 999 € (Tax free)
test
Mitsubishi Grandis2, '11, 239 tkm
3 890 €
test
Mitsubishi Grandis2.4, '07, 215 tkm
4 890 €
test
Mitsubishi Grandis2, '08, 360 tkm
4 900 €
test
Mitsubishi Grandis2.4, '08, 202 tkm
6 490 €
test
Mitsubishi Grandis2.4, '05, 279 tkm
2 990 €

Hintalaskuri - autosi tarkka hinta Rekkari.fi - Ajoneuvon kaikki tiedot heti Ohjeet turvalliseen
kaupankäyntiin
Nettiauto.com
mobiililaitteissa
Omat ajoneuvot

Lisää Mitsubishi koeajoja

Kaikki koeajot »
Toivotko uutta lataushybridiä ilman pitkittyneitä toimitusaikoja?
MAINOS

Toivotko uutta lataushybridiä ilman pitkittyneitä toimitusaikoja?

Työhön ja vapaa-aikaan – Mitsubishi L200 Double Cab kaksipaikkaisena työvälineversiona

Työhön ja vapaa-aikaan – Mitsubishi L200 Double Cab kaksipaikkaisena työvälineversiona

Mitsubishi Outlander PHEV - sähköllä mennään (hetken verran)

Mitsubishi Outlander PHEV - sähköllä mennään (hetken verran)

Salon Autotalo aloittaa Mitsubishi-jälleenmyynnin

Salon Autotalo aloittaa Mitsubishi-jälleenmyynnin

Mitsubishi Motors lanseerasi uuden Huollon asiakaslupaus -ohjelman

Mitsubishi Motors lanseerasi uuden Huollon asiakaslupaus -ohjelman