Go to Sell your car page
MAINOS
Read 5 013   0

Automatkan äänikirjat suomalaisesta palvelusta

Automatkan äänikirjat suomalaisesta palvelusta

Äänikirjojen alati kasvavalle suosiolle ei näy loppua. Se ei ole yllättävää, sillä äänikirja on elegantein ja helpoin tapa lukea kirjoja.

Äänikirjaa on kiva kuunnella kotisohvalla tai keittiön askareissa, mutta se tarjoaa iloa ja opastusta esimerkiksi kuntosalilla, lenkillä ja autossa. Työmatka tai kesäloman mökkireissu sujuu hyvän äänikirjan kanssa sulavasti.

Äänikirjan avulla yhdistät kaksi asiaa saumattomasti toisiinsa. Suosikkikirjailija ja menestyskirja seuraa minne tahansa menet tai mitä tahansa teet.

Me suomalaiset olemme tunnetusti lukijakansaa. Nyt meille on tarjolla täysin kotimainen ääni- ja e-kirjapalvelu Suomalainen Plus. Monipuolisen ja jatkuvasti kehittyvän Suomalainen Plussan eurot jäävät joka kuuntelulla Suomeen. Se lisää fiilistä, kun palvelua käyttää.

Miten Suomalainen Plus -palvelu käyttöön?

Automatkan äänikirjat suomalaisesta palvelusta

Käyttöönotto on tehty mahdollisimman helpoksi ja turvalliseksi.

Suomalainen Plus tarjoaa 14 päivän ilmaisen kokeilujakson, joka ei sido mihinkään. Tilaus jatkuu automaattisesti edulliseen 16,95 euron kuukausihintaan kokeilujakson päätyttyä, ja tilauksen voi halutessaan irtisanoa milloin vain.

Toimi näin:

Mene osoitteeseen suomalainenplus.com ja klikkaa Kokeile maksutta -nappia.

Syötä yhteys- ja maksutietosi kassalle.

Lataa Suomalainen Plus -sovellus App Storesta tai Google Play Storesta.

Kirjaudu palveluun sähköpostiosoitteellasi sekä sähköpostiisi lähetetyn kirjautumiskoodin avulla ja aloita tuhansien kirjojen valikoiman kuuntelu ja lukeminen omalla älypuhelimella tai tabletilla.

Suomalainen Plus tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja käyttää palvelua. Helpoin on kuukausitilaus, jonka voi päättää koska tahansa. Tarkan euron kuuntelija säästää esimerkiksi 3, 6 tai 12 kuukauden lukuaikalahjakortilla, joka on myös helppo lähettää sähköpostilla lahjaksi. Lukuaikalahjakortteja voi myös hyödyntää vaikka olisi kuukausitilaaja. Tällöin Plus-kuukausitilauksen seuraava veloitus siirtyy lukuaikalahjakortin sisältämän käyttöajan verran tulevaisuuteen.

Entistä tarkemmat kategoriat ja sinulle räätälöidyt ehdotukset

Tuoreena uudistuksena Suomalainen Plus tarjoaa käyttäjien toiveesta entistä kattavamman jaottelun kategorioittain. Näin palvelun kirjavalikoimien selailu helpottuu. Esimerkiksi jännityskirjat ja dekkarit -kategoriasta löytyy runsaasti alakategorioita, kuten rikoskirjallisuus, kepeä jännitys ja trillerit. Vastaavasti elämänkerroista löytyvät esimerkiksi alakategoriat talous, urheilu ja taide ja kulttuuri.

Toinen toivottu uudistus on kirjojen suosittelu. Suomalainen Plus ehdottaa käyttäjälle monipuolisesti uutta ja kiehtovaa sisältöä, joka helpottaa kiinnostavien äänikirjojen löytämistä.

Valittu kirja tallentuu Kirjani-välilehdelle, jolloin sitä voi kuunnella tai lukea myös offlinetilassa. Luetun kirjan voi helposti poistaa omista kirjoista, jolloin se ei vie puhelimen muistia.

  • Automatkan äänikirjat suomalaisesta palvelusta
  • Automatkan äänikirjat suomalaisesta palvelusta
 

Kimi Räikkönen ja Vesa-Matti Loiri kärjessä

Äänikirjoihin uppoutuessa aika kuluu nopeasti, mutta turvallisuus on tärkeää. Autossa on syytä kuunnella kaiuttimista Bluetooth-järjestelmän, Apple CarPlayn tai Android Auton kautta. Lenkillä tai pyörän päällä on hyvä pitää volyymi sellaisella tasolla, että kuulee ja havainnoi myös eri liikennetilanteet.

Laaja Suomalainen Plus -valikoima kasvaa ja kehittyy vauhdilla. Tällä hetkellä kahden suuren suomalaisen persoonan Kimi Räikkösen ja Vesa-Matti Loirin elämänkerrat ovat kuuntelutilaston kärjessä.

Kuuntele näyte Kimi Räikkösen kirjasta.

Kuuntele näyte Vesa-Matti Loirin kirjasta.

Kuuntele näyte Tatu ja Patu kirjasta.

Kuuntele 14 päivää ilmaiseksi!

Check value of your car Check vehicle information from Rekkari.fi OmaNettix.fi - Easy and safe vehicle transaction Safety instructions Nettiauto.com
on mobile

More articles

All articles »
Skoda Octavia Combi - tekniikkaa ja tyyliä koko rahan edestä

Skoda Octavia Combi - tekniikkaa ja tyyliä koko rahan edestä

Sähköinen kauppakirja ajoneuvokaupoissa on myyjän ja ostajan etu

Sähköinen kauppakirja ajoneuvokaupoissa on myyjän ja ostajan etu

Onnistu autokaupoilla – 3 vinkkiä auton ostajalle
MAINOS

Onnistu autokaupoilla – 3 vinkkiä auton ostajalle

Tiesitkö tämän? Uusi tapa ostaa käytetty auto mullistaa markkinaa
MAINOS
Video Icon

Tiesitkö tämän? Uusi tapa ostaa käytetty auto mullistaa markkinaa

Nyt on digiloikan aika - video mukaan ilmoituksiin!

Nyt on digiloikan aika - video mukaan ilmoituksiin!