Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.
Go to Sell your car page
 • Used family cars

  Hyvällä perheautolla ajetaan niin arjen rutiiniajot kuin lomamatkatkin. Hyvin suunniteltu, käytännönläheinen tilaihme kyyditsee suuremmankin perheen. Kaikissa parhaissa perheautoissa yhdistyvät kolme asiaa: tilavuus, taloudellisuus ja kestävyys.

  Myy autosi helposti Nettiautossa!

  Meillä myyt autosi nopeasti ja ilmoittaminen on ilmaista. Nettiauto on Suomen suurin ja suosituin käytettyjen autojen myyntisivusto.
  Sell your car

  Perheautot kiinnostaa!

  Olitpa sitten myymässä, ostamassa tai muuten vaan kiinnostunut perheautoista, nyt kannattaa rekisteröityä ja saat hyödyllistä tietoa sähköpostiisi.
  Register
  Seat Leon
  “Ostettiin 6 vuotta ja 100.000 km sitten 4 tonnilla käyttökulkineeksi kaupungissa. Normaalit öljynvaihtohuollot ja jarrupalan vaihdot. Muuten on toiminut kun se kuuluisa junan vessa! Nyt tietysti jo hieman kulunut, kiitos epätarkkojen kanssapysäköijien ja kaupungin aurakuskien!”
  Johan, Martinkylä, 27.02.2021
  Nettiauto-käyttäjien antama kokonaisrvosana 4.0
       
         
         
         
         
  Skoda Octavia
  “Toiminut erinomaisesti. Vähäiset käyttökulut. Konsernin huojausmoottorin korjaustoimenpiteet eivät aiheuttaneet lisäongelmia.”
  Veijo, Espoo, 02.03.2021
  Nettiauto-käyttäjien antama kokonaisrvosana 4.1
       
         
         
         
         
  KIA Carens
  “Näppärä auto monenlaiseen käyttöön. Kätevät penkkimekanismit takapenkeissä, saa "pikku pakun" muutamassa kymmenessä sekunnissa. Kaikkien penkkirivien ollessa käytössä ei peräkonttia ole käytännössä ollenkaan.”
  Male, Oulu, 17.09.2020
  Nettiauto-käyttäjien antama kokonaisrvosana 3.6
       
         
         
         
         
  Toyota Yaris
  “Väli joka vie aasta beehen kaupungissa, mutta ei se sitten mitään unelmia tyydytä oikein millään osa-alueella.”
  Risto, Hyvinkää, 20.01.2021
  Nettiauto-käyttäjien antama kokonaisrvosana 4.1
       
         
         
         
         
  Ford S-MAX
  “Tästä autosta tuli perheen lempiauto. Vähän painava, mutta muuten täydellinen kokonaisuus. Joka ajo oli nautinto. Perhen kasvun vuoksi siirryttiin 9-paikkaisen Tourneo Custom:in.”
  Edgar, Kouvola, 03.12.2020
  Nettiauto-käyttäjien antama kokonaisrvosana 4.2
       
         
         
         
         
  Nissan Leaf
  “Ostimme vajaa neljä vuotta sitten Ranskasta vuosimallin 2011 Nissan Leaf 24 kWh auton. Se sopii hyvin meidän 60 km pituiselle päivittäiselle ajomatkalle. Kylminä ja sateisina päivinä joutuu käyttämään lämmitintä ettei ikkunat huurru mutta puhaltimen pienin teho ilman kierrätyksellä riittää. Ajoakusto kapasiteetti vanhenee noin 4% vuodessa. Auto on ”
  Jorma, Espoo, 12.01.2021
  Nettiauto-käyttäjien antama kokonaisrvosana 4.4
       
         
         
         
         
  Katso myös nämä myynti-ilmoitukset: Farmarit » Tila-autot »
  Check value of your car Check vehicle information from Rekkari.fi OmaNettix.fi - Easy and safe vehicle transaction Safety instructions Nettiauto.com
  on mobile