Sinulla on keskeneräinen ilmoitus. Mitä haluat tehdä?

MAINOS
Luettu 6 562  

Autokaupat mielessä - Mitä saisit autostasi?

Autokaupat mielessä - Mitä saisit autostasi?

Mihin hinta-arviot perustuvat, miksi se on ilmainen ja mitkä ovat olleet suosituimmat automallit?

If toteutti yhdessä Nettiauton kanssa vuonna 2017 If Autoilijan Myyntiapu -nimisen palvelun, josta tuli varsinainen hitti. Nyt If Autoilijan Myyntiapu -palvelu on tuotu takaisin.

Hinta-arviot saadaan Nettiauto.comin tuoreimmasta myyntidatasta. Arviot tehdään viimeisen kuuden kuukauden aikana myytyjen autojen perusteella. Dataa on paljon, reilun 300 000 myydyn auton verran. Toki on autoja, joita on myyty niin vähän tai ei ollenkaan viimeisen puolen vuoden aikana, jolloin näistä harvinaisista automalleista ei voida luotettavaa arviota antaa.

Mitkä autot ovat kiinnostaneet

Autokaupat mielessä - Mitä saisit autostasi?

If Autoilijan Myyntiapu -palvelua on käytetty tänä vuonna yli 10 000 kertaa. Eniten on haettu Volkswageneiden hinta-arvoita. Myös BMW, Volvo, Mercedes-Benz ja Audi ovat olleet suosittuja. 

Automalleista eniten hinta-arvioita on haettu Golfeille. Skodan Octavia ja Audin A4 olivat seuraavaksi haetuimmat automallit. 

Hinta-arvioissa pyörineet autot edustavat pitkältä suomalaisten perusautoja, mediaanilukemat olivat nimittäin seuraavat: mittarilukema 190 000 km, vuosimalli 2007, hinta-arvio 6 717 € ja arvioitu myyntiaika Nettiauto.comissa 38 päivää. 

Uudemmista autoista suosituin oli vuosimallin 2017 Volvo V90, jolle hinta-arviot pyörivät 45 000 € luokassa, vaikka mittarissa olikin jo yli 100 000 km. 

Vanhin automalli, jolle hinta-arvio pystyttiin määrittelemään on toistaiseksi ollu Mercedes-Benz SL vuodelta 1973.

Kalliimman luokan autoista hinta-arvioita on tehty eniten Tesla Model S:stä, jonka mediaanihinta on ollut hieman alle 57 000 € ja vuosimalli 2014, mittarilukeman mediaanin ollessa 70 000 km.

Lyhyimmät myyntiajan arviot sai Toyota Yaris Verso 23 päivän arviolla. Heti perässä tulivat Peugeotin 206 ja 307 -mallit. Nopean myyntiaika-arvion autoja yhdistää vuosimallin sijoittuminen 2000-luvun alkupuolelle ja hinta-arvion osuminen 1 300 € - 2 300 € haarukkaan.

Ilmainen yksityisille?

Miten näin hieno ja hyödyllinen palvelu voi olla ilmainen? No eihän palvelun kehittäminen ilmaista ole, mutta antamalla markkinointiluvan If Vahinkovakuutusyhtiölle maksaa If viulut palvelun käytöstä puolestasi. “No mutta sitten saan sähköpostini täyteen kaiken maailman roskapostia?” Et saa. If ei luovuta sähköpostiasi eteenpäin. Saat varmasti tarjouksen autovakuutuksesta, mutta jatkuviin sähköposteihin et huku. Sitähän ei kukaan halua, eikä myöskään If. 

Kiitos siis Ifille ja tästä käyttämään palvelua: If Autoilijan Myyntiapu

Tarkista Hintalaskurilla autosi arvo Rekkari.fi-palvelusta auton tarkat tiedot OmaNettiX – tee kaupat helpommin ja turvallisemmin Ohjeet turvalliseen
kaupankäyntiin
Nettiauto.com
mobiililaitteissa

Lisää vinkkejä

Kaikki vinkit »
Voiko kaikkiin automalleihin asentaa vetokoukkua?
MAINOS
Video Icon

Voiko kaikkiin automalleihin asentaa vetokoukkua?

Vinkit auton myyntiin

Vinkit auton myyntiin

Kolme vinkkiä kesärenkaiden hankintaan
MAINOS
Video Icon

Kolme vinkkiä kesärenkaiden hankintaan

Väärin annettu apuvirta voi rikkoa autosi!

Väärin annettu apuvirta voi rikkoa autosi!

Näillä vinkeillä onnistut varmasti rengaskaupoilla!
MAINOS
Video Icon

Näillä vinkeillä onnistut varmasti rengaskaupoilla!