Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.
Siirry Myy autosi -sivulle
Luettu 950  

Suksiboksilla lisätilaa matkustamoon

Suksiboksilla lisätilaa matkustamoon

Meneillään oleva talvi on ollut suuressa osassa Suomea ennätyksellisen lämmin ja lumiraja on kivunnut maantieteellisesti poikkeuksellisen korkealle.

Suuressa osassa maata vettä sataa, tuulee, eikä kimaltelevasta lumipeitteestä ole tietoakaan. Koululaisten hiihtolomakausi on kuitenkin jo oven takana, joten monet pakkaavat sukset ja laudat auton katolle ja suuntaavat Lapin hangille nauttimaan talvesta.

Suksiboksilla mukavuutta matkustamiseen

Suksiboksilla lisätilaa matkustamoon

Pidempikin automatka sujuu mukavasti, kun takapenkkiläisilläkin on tilaa olla ja rentoutua. Sen sijaan, että likaiset sukset halkoisivat matkustamoa, moni sijoittaa välineet mieluummin auton katolle suksiboksiin. Suksiboksin hankkiminen vapauttaa paitsi lisätilaa matkustamoon, niin myös lisää matkustajien turvallisuutta, kun äkkijarrutustilanteessa lentelevät, irralliset esineet voidaan pakata suksien seuraksi kuljetuslaatikkoon.

Muista kuitenkin, että kaikkein painavimmat matkatavarat kannattaa sijoittaa takakonttiin, ettei auton painopiste nouse turhaan ylemmäs. Tarkista myös ajoneuvon suurin sallittu kattokuorma ja ota huomioon myös se, että suksiboksi itsessään voi painaa reilusti yli 20 kiloa.

Miten valitsen suksiboksin?

Kun suuntaat suksiboksiostoksille, laatuun kannattaa panostaa. Korkealaatuinen suksiboksi on turvallinen ja sen käyttöikä on huomattavasti pidempi kuin halpisbokseilla. Laadukkaassa kuljetuslaatikossa on toimiva lukitusjärjestelmä ja se on vesitiivis, joten tavarasi pysyvät tallessa ja kuivina. Ehdotonta plussaa on myös, jos boksin saa auki molemmilta puolilta. Huippuluokan suksibokseja valmistaa esimerkiksi ruotsalainen Thule.

Myös suksiboksin malleissa ja kokoluokissa riittää valinnanvaraa. Ennen vaihtoehtojen tarkempaa kartoitusta kannattaa ainakin tarkistaa, kuinka monet sukset tai lumilaudat pitää mahtua laatikkoon. Myös suksien pituus tulee ottaa huomioon valinnassa; on ikävää huomata, että pisimpien suksien päät jäävät törröttämään boksin ulkopuolelle.

Suksiboksi valmiina varastossa? Ota huomioon nämä asiat

”Eihän me uutta suksiboksia tarvita, tuollahan on se vanha boksi varaston perukoilla.” Tämä on varsin yleinen ajatus siinä vaiheessa, kun pohjoisen reissua suunnitellaan. Yllättäviä ongelmia saattaa ilmaantua kuitenkin juuri ennen h-hetkeä, kun vanhan boksin taakkatelineet eivät sovikaan viime vuonna hankittuun, uuteen autoon.

Mikäli et halua juoksennella viime tingassa oikeanlaisten taakkatelineiden tai uuden telineet & suksiboksi -yhdistelmän perässä, tarkista vanhojen telineiden yhteensopivuus autosi kanssa hyvissä ajoin ennen matkaa. Vältyt näin ylimääräiseltä stressiltä ja sinulle jää reilusti aikaa tehdä tarvittavat hankinnat.

Talvikauden suksiboksiuutuus: Thule Vector

Tämän talvikauden tyylikkäin suksiboksiuutuus on Thule Vector, jossa yhdistyvät virtaviivainen, tyylikäs ulkonäkö sekä käytännölliset ominaisuudet ja yksityiskohdat. Uutta suksiboksimallia on saatavilla kolmessa koossa: Alpine (380 litraa), L (430 litraa) ja M (360 litraa). Kaikkia kokoja on saatavilla sekä kiiltävänä mustana että mattapintaisena titaanina.

Uusi Thule Vector on varustettu monilla innovatiivisilla, boksin käyttöä helpottavilla yksityiskohdilla. Kätevien PowerClick-pikakiinnikkeiden ansiosta kuljetuslaatikko lähes sujahtaa paikoilleen ja väännönrajoitin naksahtaa, kun boksi on tukevasti kiinni. Vector-laatikot on lisäksi varustettu uudella SlideLock-lukitusjärjestelmällä, josta näkee yhdellä silmäyksellä, onko kansi kunnolla kiinni ja laatikko lukossa.

Myös laatikon käytöstä on pyritty tekemään mahdollisimman käytännöllistä; Vector-boksit saa avattua ja suljettua auton molemmilta puolilta ja laatikon sijainti katolla on suunniteltu niin, että auton tavaratilaan pääsee käsiksi ilman, että takaluukku ja suksiboksi kolhivat toisiaan. Thule Vector -tuotteet viimeistelee laatikon sisäpuolen LED-valaistus ja pehmeä, huopapäällysteinen pohja, joka suojaa tavaroita kolhuilta ja naarmuilta.

Tarkista Hintalaskurilla autosi arvo Rekkari.fi-palvelusta auton tarkat tiedot OmaNettix – tee kaupat helpommin ja turvallisemmin Ohjeet turvalliseen
kaupankäyntiin
Nettiauto.com
mobiililaitteissa

Lisää juttuja

Kaikki jutut »
BMW iX3 rikkoo ennakkoluuloja täyssähköautoista
MAINOS

BMW iX3 rikkoo ennakkoluuloja täyssähköautoista

Suomalainen suosii edelleen omaa autoa - näin suhtaudumme autoilun muutoksiin
MAINOS

Suomalainen suosii edelleen omaa autoa - näin suhtaudumme autoilun muutoksiin

Takuuohjelmalla turvaa vanhemmankin auton ostoon: “Kuntotasoa ei tarvitse jännittää”
MAINOS

Takuuohjelmalla turvaa vanhemmankin auton ostoon: “Kuntotasoa ei tarvitse jännittää”

Miten rahoittaa auto yksityishenkilöltä ostaessa?
MAINOS

Miten rahoittaa auto yksityishenkilöltä ostaessa?

Varmista autosi sujuva myynti hankkimalla Helpot Kaupat -merkki

Varmista autosi sujuva myynti hankkimalla Helpot Kaupat -merkki