Siirry Myy autosi -sivulle
Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.
 
348 käyttäjäarvostelua automallista

Nissan Micra kokemuksia ja arvostelut

Nissan Micra automallien keskiarvo
3.8  / 5348
     
  • Luotettavuus4.4
  • Ajomukavuus3.2
  • Käyttökulut4.4
  • Sisätilat3.2
225/239 käyttäjää suosittelee tätä automallia.
Käyttäjien autoarviot, 348 kpl
Tee oma arvostelu »
Katso mitä mieltä muut Nettiauton käyttäjät ovat ja anna oma arviosi! Arvioitavana ovat luotettavuus, ajomukavuus, käyttokulut, sisätilojen kätevyys ja kokonaisuus.
Vakuutuitko tämän auton ominaisuuksista? Katso myynti-ilmoitukset Nettiautossa: Uudet Nissan Micra -autot | Käytetyt Nissan Micra -vaihtoautot
Vuosimallit
 -  
Mallitarkennus
  
3.4
     Luotettavuus      Ajomukavuus
     Käyttökulut
     Sisätilat
     Kokonaisuus
Mies, Turku, 01.08.2013
NISSAN MICRA, 1990, Viistoperä
Se joka hakee tämän hintaluokan lamborginia, ei ole oikealla osastolla. Käyttöautona ylivoimainen ja todella pienet käyttökulut. Tämmönen auto ei ole AMG taikka Bentley, eikä uusikaan. Mutta omassa luokassa priimaa. Varaosatarve todella minimaalinen. Pensaa vaan ostaa ja sitäkin harvoin. Vaatii todella vähän viitseliäisyyttä niin pysyy kunnossa korinkin puolesta...

Se joka hakee tämän hintaluokan lamborginia, ei ole oikealla osastolla. Käyttöautona ylivoimainen ja todella pienet käyttökulut.

Tämmönen auto ei ole AMG taikka Bentley, eikä uusikaan. Mutta omassa luokassa priimaa.

Varaosatarve todella minimaalinen. Pensaa vaan ostaa ja sitäkin harvoin. Vaatii todella vähän viitseliäisyyttä niin pysyy kunnossa korinkin puolesta pitkään.

Tuolla koneella ajaa reilusti yli 300000, kun vain jaksaa vaihtaa siihen säännöllisesti öljyt. Nimittäin tonnisella koneellakin erä tuttavani on ajanut nyt melkein 350000 ja se ei ole loppu vieläkään.

Se on paskapuhetta, että pikkukoneet ei kestä mitään, vika penkin ja ratin välissä.

3.4
     Luotettavuus      Ajomukavuus
     Käyttökulut
     Sisätilat
     Kokonaisuus
Mies, nokia, 27.06.2013
NISSAN MICRA, 2001, Muu
1.0 Hit 3-ov.
Paras mahdollinen auto taantuman kellistämiseen, käyttökulut todella pienet ja auton kestävyys ja luotettavuus huippu luokkaa, näissä autoissa on hinta -ja laatusuhde kohdallaan! Teknillisesti micra saa toimivuudestaan täydet kympit mutta korista löytyy se akilleen kantapää, aina ei välttämättä riitä edes se säännöllinen vahaus ja pesu kun ruoste iskee arkoihin...

Paras mahdollinen auto taantuman kellistämiseen, käyttökulut todella pienet ja auton kestävyys ja luotettavuus huippu luokkaa, näissä autoissa on hinta -ja laatusuhde kohdallaan!

Teknillisesti micra saa toimivuudestaan täydet kympit mutta korista löytyy se akilleen kantapää, aina ei välttämättä riitä edes se säännöllinen vahaus ja pesu kun ruoste iskee arkoihin paikkoihin korissa. Ajo nautinto on tästä autosta kaukana, auto on parhaimmillaan omassa tallissaan, kaupunki ajosta sille napsahtaa lähes täydet pisteet. Sisätiloihin saa ahdettua yllättävän paljon tavaraa kun käyttää mielikuvitusta, en kuitenkaan lähde kehumaan tilan paljoutta. hallinta laitteet on hyvät ja selkeät kaikki on käden ulottuvilla, jopa apukuljettajan ikkunan saa auki ilman mitään suurempaa akrobatiaa.

3.8
     Luotettavuus      Ajomukavuus
     Käyttökulut
     Sisätilat
     Kokonaisuus
Mies, Ylivieska, 09.07.2013
NISSAN MICRA, 1999, Viistoperä
1.0 Avec 3ov
Edulliset käyttökulut. Huollettuna idioottivarma kauppakassi. Vioiksi voisi mainita ruosteen, jota esiintyy ensimmäisenä helmojen takaosassa.
4.0
     Luotettavuus      Ajomukavuus
     Käyttökulut
     Sisätilat
     Kokonaisuus
Mies, HANKO, 24.08.2013
NISSAN MICRA, 2005, Viistoperä
1.6 110hv 160SR 5-ov.
Micra on kaikin puolin hyvä ja luotettava käyttöauto. tietenkin sisätilat on aika rajalliset, mutta kahdelle aikuiselle ihan riittävä. 160SR mallissa on ainakin potkua riittävästi, ainoa mitä jää kaipaamaan maantieajossa olis 6 vaihde, 100km/h nopeudessa on kierrokset noin 3000,ja voimaa koneessa rittäis "ylivaihteelle". Käyttökulut on asiallisella tasolla, varaosat...

Micra on kaikin puolin hyvä ja luotettava käyttöauto. tietenkin sisätilat on aika rajalliset, mutta kahdelle aikuiselle ihan riittävä. 160SR mallissa on ainakin potkua riittävästi, ainoa mitä jää kaipaamaan maantieajossa olis 6 vaihde, 100km/h nopeudessa on kierrokset noin 3000,ja voimaa koneessa rittäis "ylivaihteelle". Käyttökulut on asiallisella tasolla, varaosat melko edullisia. polttoainetta kuluu 6-7,5 l/100km sekalaisessa ajossa. maantieajossa voi päästä jopa alle 6l/100km.

micra oli mulla 3vuotta ja kilometrejä kertyi 55000. ei mitään suuria yllätyksiä, kerran moottorin merkkivalo syttyi kesken matkaa. auto toimi normaalisti tästä huolimatta.vika kuitattiin eikä sen jälkeen enää syttynyt.

kallein remontti tuli ilmastointilaitteeseen kun lauhdutin rupes vuotamaan. lauhdutin ja vaihtotyö maksoi yhteensä noin 550€

voin kyllä suositella micraa kaikille. täytyy vaan ottaa huomioon että se on pikkuauto ja tilat takapekillä rajalliset. Minun micra oli hyvä ja nissanilla ajo jatkuu...

4.4
     Luotettavuus      Ajomukavuus
     Käyttökulut
     Sisätilat
     Kokonaisuus
Mies, Tornio, 15.06.2013
NISSAN MICRA, 2012, Viistoperä
1.2 80 hv Acenta 5-ov.
Kokoluokassaan positiivinen yllätys. Hyvä ajettavuus myös maantiellä! Huonoin ominaisuus on rengasmelu jota löytyy pikkuautomaiseen tapaan runsaasti jo 15" kumeilla.
3.4
     Luotettavuus      Ajomukavuus
     Käyttökulut
     Sisätilat
     Kokonaisuus
Mies, Turku, 18.11.2013
NISSAN MICRA, 1996, Viistoperä
Varma, ei jätä tien päälle. Melko jäykkä ajossa, jossain tilanteissa tietysti hyvä ettei ole ihan lelun tuntuinen. Litran koneella kulutus hyvin pieni, mutta ei auto sovi pitkän matkan ajoon. Sisätilat juuri 96- ikäisen tyyppiset, pelkistetyt eikä ole mitään nippuloita tai nappuloita. Sopii erinomaisesti henkilölle joka ajaa pääasiassa kaupunkiajoa.
3.4
     Luotettavuus      Ajomukavuus
     Käyttökulut
     Sisätilat
     Kokonaisuus
Nainen, Espoo, 30.06.2013
NISSAN MICRA, 1987, Viistoperä
Micra oli aikansa suosittu pikkuauto, eikä se vieläkään huono kulkupeli ole. Pienen kulutuksen ja yksinkertaisen tekniikan vuoksi edelleen oi suositella esim kesäautoksi. Itse ajoimme Micralla yli vuoden todella vähäisillä korjauskuluilla.
3.6
     Luotettavuus      Ajomukavuus
     Käyttökulut
     Sisätilat
     Kokonaisuus
Mies, Rovaniemi, 21.09.2013
NISSAN MICRA, 1995, Muu
1.0 GX 3d
"Bensapihi, ketterä katukärry". Näillä sanoilla kuvailisin 90luvun puolivälin Micraa. Oiva valinta perheen kakkosautoksi, tai pienen budjetin autoilijalle. Auto oli kevyt ja kaikki toimi moitteettomasti. Ajo ominaisuuksiltaan aivan erilainen, kuin isot mersut tai farmari volvot ja muut saman kokoluokan autot. Uudenaikainen monipisteruiskutustekniikka ja litrainen...

"Bensapihi, ketterä katukärry". Näillä sanoilla kuvailisin 90luvun puolivälin Micraa.

Oiva valinta perheen kakkosautoksi, tai pienen budjetin autoilijalle. Auto oli kevyt ja kaikki toimi moitteettomasti. Ajo ominaisuuksiltaan aivan erilainen, kuin isot mersut tai farmari volvot ja muut saman kokoluokan autot. Uudenaikainen monipisteruiskutustekniikka ja litrainen iskutilavuus nieli bensaa maltillisesti. Kyseinen yksilö oli ollut koko ikänsä Sodankylässä, joten kori oli täysin ruosteeton. Huippu auto! Melkein harmitti myydä. Suosittelen ehdottomasti. Micra on pikkuautojen aatelia.

3.4
     Luotettavuus      Ajomukavuus
     Käyttökulut
     Sisätilat
     Kokonaisuus
Mies, Espoo, 31.08.2013
NISSAN MICRA, 1996, Viistoperä
1.0 Hit 3-ov.
Vanhat micrat on luotettavia, halpoja ja ennenkaikkea edullisia ylläpitää.
Voin suositella, jos ego mahtuu muuminpään näköiseen kehonsiirtovälineeseen.
Autoille ei paljoakaan ole näöiden vempeleiden kanssa tekemistä.
4.0
     Luotettavuus      Ajomukavuus
     Käyttökulut
     Sisätilat
     Kokonaisuus
Mies, Espoo, 08.06.2013
NISSAN MICRA, 2005, Muu
1.4 88 hv Acenta A/T 3-ov.
Hyvä käyttöauto kaupunkiliikenteeseen. Moottorii tehokas ja automaatti toimii hienosti.

Myytävät Nissan Micra -autot

test
Nissan Micra1.0, '21, Ajamaton
20 517 €
test
Nissan Micra1.0, '21, 3 tkm
15 890 €
test
Nissan Micra1.0, '21, 500 km
20 990 € (sis. ALV)
test
Nissan Micra1.0, '21, Ajamaton
21 136 €
test
Nissan Micra1.0, '21, Ajamaton
21 136 €
test
Nissan Micra1.0, '21, 5 tkm
19 790 €
test
Nissan Micra1.0, '21, 8 tkm
21 900 €
test
Nissan Micra1.0, '21, Ajamaton
21 136 €
Hintalaskuri - autosi tarkka hinta Rekkari.fi - Ajoneuvon kaikki tiedot heti OmaNettix - Ajoneuvojesi tiedot yhdessä paikassa Ohjeet turvalliseen
kaupankäyntiin
Nettiauto.com
mobiililaitteissa