Close
Siirry Myy autosi -sivulle
Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.
 
827 käyttäjäarvostelua automallista

Skoda Octavia kokemuksia ja arvostelut

Skoda Octavia automallien keskiarvo
4.1  / 5827
     
  • Luotettavuus4.3
  • Ajomukavuus3.9
  • Käyttökulut4.0
  • Sisätilat4.2
598/648 käyttäjää suosittelee tätä automallia.
Käyttäjien autoarviot, 824 kpl
Tee oma arvostelu »
Katso mitä mieltä muut Nettiauton käyttäjät ovat ja anna oma arviosi! Arvioitavana ovat luotettavuus, ajomukavuus, käyttokulut, sisätilojen kätevyys ja kokonaisuus.
Vakuutuitko tämän auton ominaisuuksista? Katso myynti-ilmoitukset Nettiautossa: Uudet Skoda Octavia -autot | Käytetyt Skoda Octavia -vaihtoautot
4.2
     Luotettavuus      Ajomukavuus
     Käyttökulut
     Sisätilat
     Kokonaisuus
Mies, Tampere, 01.11.2013
SKODA OCTAVIA, 2003, Viistoperä
Ruma kun saatana, mutta vaatii about kasapanoksen että tämä vehje pysähtyy. Tsekkiläiset ovat keksineet lähes tulkoon ikiliikkujan. Vikoja ei käytännössä ole ollenkaan.
4.2
     Luotettavuus      Ajomukavuus
     Käyttökulut
     Sisätilat
     Kokonaisuus
Mies, Joensuu, 07.07.2013
SKODA OCTAVIA, 2005, Viistoperä
1.9 TDI Elegance
hyvä tasainen kokonaisuus,tukeva ajaa hiljainen,vähäkulutuksinen, erittäin hyvät jalkatilat takapenkillä..tavaratila on tosi reilun kokoinen 5-ovisessa mallissa.
eleganssi mallissa varustelu riittävä. suosittelen
4.0
     Luotettavuus      Ajomukavuus
     Käyttökulut
     Sisätilat
     Kokonaisuus
Kari, Espoo, 05.01.2017
SKODA OCTAVIA, 2014, Farmari
2,0 TDI 150 Elegance DSG Autom.
Auto oli minulla taksikäytössä 2v. 4kk. Normisti vaihdoin autoja kahden vuoden välein takuun takia. Lopettamispäätöksen takia ajoin pikkasen pidempään. Takuuaikana hajosi start/stop -toiminnon takia starttimoottori, joka oli lujilla kaupunkiajossa. Sovimme kuljettajien kanssa, että se kannattaa kytkeä pois päältä ajon aikana. Meni takuuseen. Takuuajan päättymisen...

Auto oli minulla taksikäytössä 2v. 4kk. Normisti vaihdoin autoja kahden vuoden välein takuun takia. Lopettamispäätöksen takia ajoin pikkasen pidempään.

Takuuaikana hajosi start/stop -toiminnon takia starttimoottori, joka oli lujilla kaupunkiajossa. Sovimme kuljettajien kanssa, että se kannattaa kytkeä pois päältä ajon aikana. Meni takuuseen.

Takuuajan päättymisen jälkeen piti vaihtaa kaksoisvauhtipyörä moottoriin, joka on tyyppivika tuolle moottorille, kun kilometrejä alkaa olla +180 000. Maahantuoja tuli vastaan varaosien hinnassa, ei työn (1.100,- eur.). Samoin takaluukun sähköiset nostimet hajosivat takuuajan jälkeen. Vaihto uusiin 900,- eur.

Muuten auto toimi moitteettomasti ja Vehon huolto myös. Tilava ja mukava auto ajaa, ketterä kaupungissa pienen kääntösäteen takia.

3.6
     Luotettavuus      Ajomukavuus
     Käyttökulut
     Sisätilat
     Kokonaisuus
Mies, oulu, 06.09.2013
SKODA OCTAVIA, 2008, Farmari
2.0 TDI DPF RS
Rengasmelu kovahko varsinkin matalaprofiilirenkailla. Jämäkkä ajettava maantiellä ja ohitukset sujuvat ripeästi ja turvallisesti.
Surkeaa laatua olevat pumppusuuttimet vaihdetaan näihin malleihin ilmaiseksi merkkihuollossa, mikä ei lohduta niitä, jotka ovat itse tuon lystin maksaneet. Tästä pitkä miinus maahantuojalle jahkailusta .
Kaikenkaikkiaan mukava, tehokas ja tilava auto monenlaisiin tarpeisiin.
3.8
     Luotettavuus      Ajomukavuus
     Käyttökulut
     Sisätilat
     Kokonaisuus
Mies, Tampere, 21.08.2014
SKODA OCTAVIA, 2007, Farmari
Liian raavas. Ei tullut pesää riittävästi. Vaihdoin Ford Mustangiin. Nyt väsyttää.
4.0
     Luotettavuus      Ajomukavuus
     Käyttökulut
     Sisätilat
     Kokonaisuus
Mies, Valkeakoski, 24.12.2013
SKODA OCTAVIA, 2006, Farmari
2,0 TDI Elegance DSG Autom.
Scoda Octavia farmari ja nimenomaan sen 2 litrainen turbo dieseli yllätti positiivisesti menevyytensä, polttoainetaloutensa ja peräkontin tilojen suhteen. Myös DSG- vaihteiston sopivuus dieselin yhteyteen oli oikea valinta. Hienosti yhteensovitettuna vääntävään moottoriin vaihteisto tarjoaa upean ajokokemuksen, suorastaan urheilullisen ja edullisesti. Moottorin kova...

Scoda Octavia farmari ja nimenomaan sen 2 litrainen turbo dieseli yllätti positiivisesti menevyytensä, polttoainetaloutensa ja peräkontin tilojen suhteen. Myös DSG- vaihteiston sopivuus dieselin yhteyteen oli oikea valinta. Hienosti yhteensovitettuna vääntävään moottoriin vaihteisto tarjoaa upean ajokokemuksen, suorastaan urheilullisen ja edullisesti.

Moottorin kova vääntö, dieselin koleus ja auton pienehkö maavara osoittautui talvella hieman haastavaksi yhtälöksi. Auto tuppaa sutimaan helposti ja korkeaan lumeen sillä ei ole asiaa. Taloudellisen dieselin koleus talvipakkasissa oli myös todellista. Sisälämmitin on tarpeen!

Pääosin sisätilojen viimeistely oli kohdallaan ja materiaalit miellyttivät. Ei hienostelua, vaan asiallisen toimivaa. Peräkontti on suuri ja se yllätti myös korkeudellaan, vai pitäisikö sanoa lastaustason mataluudella. Auton maavara kivikkoisella mökkitiellä ja lumessa jäi aika pieneksi. Sähkövikoja esiintyi myös kostealla. Hyvä auto, jota voin suositella!

4.2
     Luotettavuus      Ajomukavuus
     Käyttökulut
     Sisätilat
     Kokonaisuus
Mies, Valkeala, 06.02.2014
SKODA OCTAVIA, 2008, Farmari
Combi 2,0 TDI DPF 4X4 Scout
Tarkka ohjaus ja loistava etenemiskyky. Haldex ottaa kiinni viiveettä kun etupyörät alkaa lipeämään. Ei lastentauteja.
2.8
     Luotettavuus      Ajomukavuus
     Käyttökulut
     Sisätilat
     Kokonaisuus
Joni, Vantaa, 21.04.2017
SKODA OCTAVIA, 2016, Viistoperä
2,0 TDI 184 4x4 RS DSG Autom.
Maalivikaa/sinkkikukkia alle vuosi/30tkm. Maahantuoja ei suostunut korjaamaan takuuna selkeitä valmistusprosessissa tulleita vikoja. Auto todella meluisa. Kulutus selkeästi ilmoitettua isompi, vaikka ajotapa olisi kuinka säästeliäs. Koskaan ei mennyt alle 6.2 vaikka ajosuorite oli 500km maantieajoa talvirajoituksilla. Sisätilat todella isot, samoin kun tavaratila....

Maalivikaa/sinkkikukkia alle vuosi/30tkm. Maahantuoja ei suostunut korjaamaan takuuna selkeitä valmistusprosessissa tulleita vikoja. Auto todella meluisa. Kulutus selkeästi ilmoitettua isompi, vaikka ajotapa olisi kuinka säästeliäs. Koskaan ei mennyt alle 6.2 vaikka ajosuorite oli 500km maantieajoa talvirajoituksilla.

Sisätilat todella isot, samoin kun tavaratila. Ajettavuus ok, vaihteiston toiminta turhan "eko", vaihtaa liian aikaisin isolle vaihteelle, 50kmh saattaa mennä jo isoimmalla vaihteella.

3.8
     Luotettavuus      Ajomukavuus
     Käyttökulut
     Sisätilat
     Kokonaisuus
Mies, Kuopio, 29.09.2013
SKODA OCTAVIA, 2009, Farmari
1.8 TSI Elegance
Hyvä ja jämerä, ehkä hieman pintakova auto. Enemmän ajamisen iloa kuin pehmeää mukavuutta; ei tämä mikään iso mersu ole matkamukavuudeltaan, mutta kulkee varman vakaasti ja ohjaus on tunnokas. Toiseksi uusin Haldex toimii erinomaisesti ja tekee ajamisesta ja etenemisestä varmaa mutta myös hauskaa - enemmän käskemällä auto nimittäin alkaa käyttäytyä enemmän taka- kuin...

Hyvä ja jämerä, ehkä hieman pintakova auto. Enemmän ajamisen iloa kuin pehmeää mukavuutta; ei tämä mikään iso mersu ole matkamukavuudeltaan, mutta kulkee varman vakaasti ja ohjaus on tunnokas. Toiseksi uusin Haldex toimii erinomaisesti ja tekee ajamisesta ja etenemisestä varmaa mutta myös hauskaa - enemmän käskemällä auto nimittäin alkaa käyttäytyä enemmän taka- kuin etuvetoisen tavalla ja muuttuu lievästi aliohjaavasta selvästi yliohjaavaksi ja suorastaan imee kurviin perän luistaessa haluttaessa. On kuin kotonaan lumisilla mutkateillä. 1.8 TSI antaa tarpeeksi tehoa. Sisätilat riittävät perhekäyttöön ja varustelutaso kiitettävä. Kaiken kaikkiaan oikein hyvä ja nuorekkaan tuntuinen perheauto joka ei jää jumiin ja liikkuu mukavasti. Polttoaineen kulutus ei niitä pienimpiä. Itse vaihdoin lähinnä isompaan ja vähemmän kuluttavaan, muuten auto oli kyllä todella mieleinen.

4.4
     Luotettavuus      Ajomukavuus
     Käyttökulut
     Sisätilat
     Kokonaisuus
Mies, Kuusamo, 12.07.2013
SKODA OCTAVIA, 2006, Viistoperä
2.0 TFSI RS
Hyvä kokonaisuus. Tehoihin nähden pieni kulutus. Kohtuu laaja varustelu. Ajettavuus erinomainen. Ainut miinus, rengasmelu. Suosittelen.

Myytävät Skoda Octavia -autot

test
Skoda Octavia1.5, '22, 9 tkm
38 900 €
test
Skoda Octavia1.4, '22, 10 tkm
47 850 €
test
Skoda Octavia2, '22, Ajamaton
46 890 € (sis. ALV)
test
Skoda Octavia1.5, '22, 10 tkm
42 450 €
test
Skoda Octavia1.4, '22, 5 tkm
38 700 €
test
Skoda Octavia1.5, '22, 2 tkm
39 258 €
test
Skoda Octavia1.5, '22, 1 tkm
37 890 € (sis. ALV)
test
Skoda Octavia1, '23, Ajamaton
33 267 € (sis. ALV)
Hintalaskuri - autosi tarkka hinta Rekkari.fi - Ajoneuvon kaikki tiedot heti Ohjeet turvalliseen
kaupankäyntiin
Nettiauto.com
mobiililaitteissa
Omat ajoneuvot