Siirry Myy autosi -sivulle
Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.
 
11 käyttäjäarvostelua automallista

Nissan Leaf kokemuksia ja arvostelut

Nissan Leaf automallien keskiarvo
4.4  / 511
     
  • Luotettavuus4.8
  • Ajomukavuus4.0
  • Käyttökulut4.9
  • Sisätilat4.0
10/10 käyttäjää suosittelee tätä automallia.
Käyttäjien autoarviot, 11 kpl
Tee oma arvostelu »
Katso mitä mieltä muut Nettiauton käyttäjät ovat ja anna oma arviosi! Arvioitavana ovat luotettavuus, ajomukavuus, käyttokulut, sisätilojen kätevyys ja kokonaisuus.
Vakuutuitko tämän auton ominaisuuksista? Katso myynti-ilmoitukset Nettiautossa: Uudet Nissan Leaf -autot | Käytetyt Nissan Leaf -vaihtoautot
4.2
     Luotettavuus      Ajomukavuus
     Käyttökulut
     Sisätilat
     Kokonaisuus
Mies, Ähtäri, 02.12.2014
NISSAN LEAF, 2013, Viistoperä
Nissan Leaf asettuu sähköautona eri viivalle kuin muut saman kokoluokan autot, niin hyvässä kuin pahassakin. Tiivistäen voisi luonnehtia että Leaf päihittää kaikki saman kokoluokan autot ominaisuuksissa poislukien kantama, joka väistämättä jää nykyajan sähköautoissa vielä kohtalaisen pieneksi Teslaa lukuunottamatta. Leaf kiihtyy ja kulkee hyvin, on hiljainen, toimii...

Nissan Leaf asettuu sähköautona eri viivalle kuin muut saman kokoluokan autot, niin hyvässä kuin pahassakin. Tiivistäen voisi luonnehtia että Leaf päihittää kaikki saman kokoluokan autot ominaisuuksissa poislukien kantama, joka väistämättä jää nykyajan sähköautoissa vielä kohtalaisen pieneksi Teslaa lukuunottamatta. Leaf kiihtyy ja kulkee hyvin, on hiljainen, toimii 100% heti startista vaikka kovalla pakkasella, sisältää varusteita jotka ovat ominaisia saman hintaluokan autoille, mutta ei saman kokoluokan ja on tiloiltaan mukava joskaan ei luokkansa paras. Loppujen lopuksi Leaf eroaa tuntumaltaan tavallisesta laadukkaasta polttomoottoriautosta yllättävän vähän. Elämä sähköauton kanssa vaatii oikeaa asennetta: pienehkö kantama yhdistettynä vielä hiukan keskeneräiseen latausinfraan tekee pitkien matkojen taittamisesta hankalaa, mutta jos matkalle sattuu pikalatureita, ongelmia ei ole. Auto kyllä ehtii latautumaan ennen kuin kahvit on juotu.

4.2
     Luotettavuus      Ajomukavuus
     Käyttökulut
     Sisätilat
     Kokonaisuus
Antti, Kouvola, 31.07.2020
NISSAN LEAF, 2012, Viistoperä
Autona Nissan Leaf oli erittäin mukava ajaa. Kyseisen auton akku olisi vaatinut vaihdon uuteen, mutta itselläni ei ollut taloidellista mahdollisuutta vaihdattaa akkua. Mutta suosittelen autoa kaikille jotka asuvat joko omakotitalossa (mahdollisuus ladata kotona) ja/tai taloudessa toinenkin auto ja/tai varaa tarvittaessa uusia auton akkua (normaalikäytössä tuo ei juuri tule kulumaan).
4.6
     Luotettavuus      Ajomukavuus
     Käyttökulut
     Sisätilat
     Kokonaisuus
Sami, Pori, 13.06.2019
NISSAN LEAF, 2015, Viistoperä
Luotettavaa ja helppoa autoilua. 250km säteellä hoiti helposti ja todella halvalla kaikki ajomme. Hankimme todennäköisesti saman mallin vielä myöhemmin käyttöömme.
4.0
     Luotettavuus      Ajomukavuus
     Käyttökulut
     Sisätilat
     Kokonaisuus
Mies, Rauma, 09.02.2019
NISSAN LEAF, 2013, Viistoperä
sähköauto + spoileri aurinkopaneelilla
Jos vain range riittää, niin autohan on mitä hienoin. Luotettava ja pienet kulut.
4.4
     Luotettavuus      Ajomukavuus
     Käyttökulut
     Sisätilat
     Kokonaisuus
Timo, helsinki, 17.05.2021
NISSAN LEAF, 2021, Viistoperä
Ostin 62 kw ja kyllä on mukava menopeli. Kulkee ja kiihtyy todella ripeästi ja näyttää takavaloja monelle muulle. Varovasti ajaen pääsen noin 420km
4.4
     Luotettavuus      Ajomukavuus
     Käyttökulut
     Sisätilat
     Kokonaisuus
Jorma, Espoo, 12.01.2021
NISSAN LEAF, 2011, Viistoperä
Ostimme vajaa neljä vuotta sitten Ranskasta vuosimallin 2011 Nissan Leaf 24 kWh auton. Se sopii hyvin meidän 60 km pituiselle päivittäiselle ajomatkalle. Kylminä ja sateisina päivinä joutuu käyttämään lämmitintä ettei ikkunat huurru mutta puhaltimen pienin teho ilman kierrätyksellä riittää. Ajoakusto kapasiteetti vanhenee noin 4% vuodessa. Auto on nyt 9,5 vuotta...

Ostimme vajaa neljä vuotta sitten Ranskasta vuosimallin 2011 Nissan Leaf 24 kWh auton. Se sopii hyvin meidän 60 km pituiselle päivittäiselle ajomatkalle. Kylminä ja sateisina päivinä joutuu käyttämään lämmitintä ettei ikkunat huurru mutta puhaltimen pienin teho ilman kierrätyksellä riittää. Ajoakusto kapasiteetti vanhenee noin 4% vuodessa. Auto on nyt 9,5 vuotta vanha ja siinä on vaihdettu vain renkaita, ikkunan aukaisuohjain, jarrunestettä ja sisäilmasuodatin. Tämä on kaikki huolto mitä on tehty. Ranskassa merkkihuolto ei kehdannut laskuttaa mitään määräaikaishuollosta. Kun käyttää alle 60 km/h teitä niin sähkönkulutuksessa pääsee tasolle 12 kWh/100km. Shuko töpselissä lataus kestää 7 tuntia yöllä. Olemme ajaneet myös 430 km matkoja anopin luokse käyttämällä Chademo pikalatausta. Matkan alussa pikalataus kestää kauemmin koska akusto on kylmä mutta loppumatkasta lataus sujuu paljon nopeammin kun se on lämmennyt.

4.8
     Luotettavuus      Ajomukavuus
     Käyttökulut
     Sisätilat
     Kokonaisuus
Mark, Sysmä, 03.04.2022
NISSAN LEAF, 2017, Viistoperä
Pomminvarma auto, jonka mukavuus tulee esiin nimenomaan talvella. Puhelinsovelluksella käyttäen vastassa on aina sula, ja rattia + takapenkkiä myöten lämmin, auto. Äärimmäisen hiljainen ja eleetön käytös tekee ajamisesta rentoa. Liikenteestä koettu stressi häipyi tämän mukana täysin. Sisätilat ansaitsevat myös kehut. Suuri tavaratila ja hyvät tilat niin...

Pomminvarma auto, jonka mukavuus tulee esiin nimenomaan talvella. Puhelinsovelluksella käyttäen vastassa on aina sula, ja rattia + takapenkkiä myöten lämmin, auto. Äärimmäisen hiljainen ja eleetön käytös tekee ajamisesta rentoa. Liikenteestä koettu stressi häipyi tämän mukana täysin. Sisätilat ansaitsevat myös kehut. Suuri tavaratila ja hyvät tilat niin kuljettajalle, kuin matkustajille. Käyttökulut ovat todella pienet kotona ladaten. Näin myös akku on taatusti polttomoottoria ja sen automaattivaihteistoa pidempi-ikäinen.

Eikä se range nyt mikään ongelma ole. 200 km kesäisin menee mukavasti. Et ehdi edes kahvittelemaan, kun auton akku alkaa näyttämään täyttä varausta. Olisiko näinä vuosina kerran, tai kaksi, asiaa edes joutunut miettimään. Eipä tule ajeltua Lappiin ja takaisin tauotta. Ja sinnekin tällä pääsee.

Lämmin suositus jokaiselle, joka harkitsee siirtymistä sähköautoilun maailmaan, eikä pysty maksamaan autosta omakotitalon hintaa.

4.0
     Luotettavuus      Ajomukavuus
     Käyttökulut
     Sisätilat
     Kokonaisuus
Kari, Eurajoki, 24.05.2022
NISSAN LEAF, 2016, Viistoperä
Ensimmäinen sähköautoni. Mukava ajella taajamassa. Autossa ei ollut vikoja omistusajallani. Olin erittäin tyytyväinen.
4.8
     Luotettavuus      Ajomukavuus
     Käyttökulut
     Sisätilat
     Kokonaisuus
Arto, Lemi, 12.03.2022
NISSAN LEAF, 2013, Viistoperä
Mainio ajokki. Yllättävän laadukas.
4.2
     Luotettavuus      Ajomukavuus
     Käyttökulut
     Sisätilat
     Kokonaisuus
Tapani, Rovaniemi, 06.06.2022
NISSAN LEAF, 2019, Viistoperä
Käyttäjä ei jättänyt kommenttia

Myytävät Nissan Leaf -autot

test
Nissan Leaf, '22, Ajamaton
32 534 €
test
Nissan Leaf, '22, Ajamaton
32 972 €
test
Nissan Leaf, '22
31 934 €
test
Nissan Leaf, '22
31 934 €
test
Nissan Leaf, '22, 6 tkm
33 800 €
test
Nissan Leaf, '22, 20 km
33 900 € (sis. ALV)
test
Nissan Leaf, '22
34 868 €
test
Nissan Leaf, '22, 50 km
33 390 €

Hintalaskuri - autosi tarkka hinta Rekkari.fi - Ajoneuvon kaikki tiedot heti Ohjeet turvalliseen
kaupankäyntiin
Nettiauto.com
mobiililaitteissa
Omat ajoneuvot