Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.
Siirry Myy autosi -sivulle
MAINOS
Luettu 3 832   0

Delta Safe - turvallista vaihtoauton ostamista

Delta Safe - turvallista vaihtoauton ostamista
 • KIA
 • KIA
 • KIA
 • KIA
 • KIA
 • KIA
 • KIA
 • KIA
 • KIA
 • KIA
 • KIA
 • KIA

Autokaupan muutoksessa tunnetut autokaupan toimijat eli merkkiliikkeet ovat halunneet panostaa entistä enemmän luotettavuuteen ja turvallisuuteen.

Suomalainen vaihtoautokauppa on muuttunut viime vuosina rajusti. Vaihtoautokaupan ympärille on syntynyt monenlaista uudenlaista toimintaa ja isoja pelkästään vaihtoautokauppaan keskittyviä ketjuja. 

Perinteiset tunnetut autokaupan toimijat eli merkkiliikkeet ovat halunneet panostaa entistä enemmän luotettavuuteen ja tuoda tarjolle uusia turvallista autokauppaa lisääviä palveluita. Uusien palveluiden ja -palvelutuotteiden tavoitteena on, että ostajat voivat luottaa siihen, että itseä kiinnostava käytetty auto on huoleton valinta.

Erinomaisena esimerkkinä uudesta turvaa ja huolettomuutta käytetyn auton kauppaan tuovasta konseptista toimii merkkiliike Delta Auton uusi Delta Safe.

Mikä on Delta Safe?

Delta Safe - turvallista vaihtoauton ostamista

Delta Safe on turvallista vaihtoauton ostamista. Delta Safe -vaihtoauto on aina puolueettoman katsastushenkilön toimesta kuntotarkastettu auto, jonka historia tunnetaan. Suuressa osassa Delta Safe autoja on myös tehdastakuuta jäljellä, joka vain lisää turvaa ja huolettomuutta. Delta Safe -auton tunnistat Delta Auton Vaihtoautojen listauksessa näkyvästä Delta Safe -logosta.

Mitä Delta Safe tarjoaa?

Delta Safe tarjoaa turvallista autoilua. Kuntotarkastetun auton lisäksi Delta Safe -vaihtoautoon on tarjolla lisää huolettomuutta kolmella palvelutuotteella: Käyttöturva, Käyttöturva Plus ja Huoltoraha.

Käyttöturva on voimassa 6 kuukautta tai 10 000 kilometriä turvan ostohetkestä riippuen siitä, kumpi ehdoista täyttyy ensin. Käyttöturva korvaa 50 prosenttia osiin ja korjauksiin liittyvistä kustannuksista äkillisistä ja odottamattomista vaurioista.(* Käyttöturvan omavastuu on 100 euroa per vaurio ja se maksaa 299 euroa.

Käyttöturva Plus on voimassa 12 kuukautta tai  20 000 kilometriä turvan ostohetkestä riippuen siitä kumpi ehdoista täyttyy ensin. Käyttöturva Plus korvaa 100 prosenttia osiin ja korjauksiin liittyvistä kustannuksista äkillisissä ja odottamattomissa vaurioissa.(** Käyttöturva Plus maksaa 599 euroa ja sen omavastuu on 100 euroa per vaurio. Käyttöturva Plus sisältää myös 7 vuorokauden vaihto-oikeuden ostetulle vaihtoautolle.

Huoltoraha on tarkoitettu auton huoltoihin ja korjauksiin. Valittavana on 600, 800 tai 1000 euroa. Huoltorahaa voi käyttää oman tarpeen mukaan: Huolloissa ja korjauksissa tarvittaviin varaosiin ja tarvikkeisiin. Lisävarusteisiin ja niihin liittyviin asennus- tai korjaustöihin. Renkaiden uusintoihin, tasapainotuksiin, rengastöihin, renkaiden vaihtoihin sekä rengashotellipalveluihin. Ajoneuvon pesuihin, vahauksiin ja puhdistuksiin. 

Käyttämättä olevan huoltorahan voi myös hyödyntää täysimääräisesti auton vaihdon yhteydessä, kun auton vaihto tapahtuu Delta Autossa. Huoltoraha voidaan myös rahoittaa kätevästi osana auton hankintaa, jolloin huoltorahan voi maksaa pienissä erissä autorahoituksen mukana.

 • Delta Safe - turvallista vaihtoauton ostamista
 • Delta Safe - turvallista vaihtoauton ostamista
 

Delta Drive nyt tarjolla myös vaihtoautoihin

Delta Drive tekee auton hankkimisen äärimmäisen helpoksi. Maksat vain kuukausierää ja sopimuksen päättyessä Delta-Auto ostaa halutessasi auton takaisin ennalta sovitulla hinnalla. Ei enää käsirahaa tai huolta auton arvonalentumisesta. Delta Drive -vaihtoauton tai uuden auton voi hankkia vuodeksi, kahdeksi vuodeksi, kolmeksi vuodeksi tai neljäksi vuodeksi.

Sovittu auton kuukausierä sisältää kahdet renkaat. Lisäksi voit valita uuden auton Delta Drive-sopimukseesi esim. lämpöpaketin, vetokoukun, metallivärin tai lisävarustepaketin.

 Sopimuksen päättyessä valitset vain uuden tarpeitasi vastaavan auton ja matkasi jatkuu. Mikäli autoilutarpeesi muuttuvat kesken sopimuskauden, auton vaihtaminen ennen sopimuksen päättymistä on mahdollista. 

Osaan Delta Auton vaihtoautoista on tarjolla sekä Delta Safe että Delta Drive. 

Tutustu Delta Safeen

Tutustu Delta Driveen

*) Käyttöturva korvaa 50 prosenttia osiin ja korjauksiin liittyvistä kustannuksista äkillisistä ja odottamattomista moottoriin, vaihteistoon, turboon, ilmastointiin, jousitukseen, jäähdytysjärjestelmään, pakokaasujärjestelmään, turvalaitteisiin, sähkötekniikkaan, jarruihin, polttoainejärjestelmään tai ohjaukseen liittyvistä vaurioista

**) Käyttöturva Plus korvaa 100 prosenttia osiin ja korjauksiin liittyvistä kustannuksista äkillisissä ja odottamattomissa moottoriin, vaihteistoon, turboon, ilmastointiin, jousitukseen, jäähdytysjärjestelmään, pakokaasujärjestelmään, turvalaitteisiin, sähkötekniikkaan, jarruihin, polttoainejärjestelmään tai ohjaukseen liittyvistä vaurioissa.

Myytävät KIA -autot

test
KIA Sportage1.6, '21, Ajamaton
34 925 € (sis. ALV)
test
KIA Stonic1.0, '21, Ajamaton
25 003 € (sis. ALV)
test
KIA ProCeed1.6, '21, 3 tkm
37 900 € (sis. ALV)
test
KIA Ceed1.0, '21, Ajamaton
21 494 € (sis. ALV)
test
KIA Ceed1.0, '21, Ajamaton
21 494 € (sis. ALV)
test
KIA Ceed1.0, '21, Ajamaton
21 494 € (sis. ALV)
test
KIA Ceed1.5, '21, Ajamaton
25 700 € (sis. ALV)
test
KIA Sportage1.6, '21, 1 tkm
36 990 € (sis. ALV)
Tarkista Hintalaskurilla autosi arvo Rekkari.fi-palvelusta auton tarkat tiedot OmaNettix – tee kaupat helpommin ja turvallisemmin Ohjeet turvalliseen
kaupankäyntiin
Nettiauto.com
mobiililaitteissa

Lisää juttuja

Kaikki jutut »
Kia Sorento Hybrid 2021 - iso, tekninen ja tilava

Kia Sorento Hybrid 2021 - iso, tekninen ja tilava

Kia Telluride valittiin vuoden autoksi maailmassa

Kia Telluride valittiin vuoden autoksi maailmassa

Kia-autojen saatavuus Suomessa hyvä

Kia-autojen saatavuus Suomessa hyvä

Kia XCeedille Red Dot -muotoilupalkinto

Kia XCeedille Red Dot -muotoilupalkinto

Kia palvelee – auton voi huollattaa turvallisin mielin

Kia palvelee – auton voi huollattaa turvallisin mielin