Siirry Myy autosi -sivulle
Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.

Tyypit: Nissan Almera 1.4 S Sportdeck

Tyypit: Nissan Almera 1.4 S Sportdeck
  • Nissan Almera
  •  
  •  
  •  

Tämänviikkoinen koeajettava on Nissan Almera 1.4 S Sportdeck, joka on myytävänä Nettiautossa yksityisen myyjän toimesta ( http://www.nettiauto.com/27349 )

OMA AUTOSI KOEAJORAPORTIN KOHTEEKSI?

Yksityiset myyjät pääkaupunkiseudulla voivat edelleen tarjota minulle autojaan koeajoon sähköpostitse mika@nettiauto.com tai puhelimitse 0500-500049. Aikaa koeajoon menee tunnin verran. Tulen sinne missä autosi on –arkisin ja päiväsaikaan. Kahdesta koeajosta on jo alustavat varaukset, mutta aina kannattaa tarjota!

ENSIVAIKUTELMA ALMERASTA

Vanhempikorinen Almera, erittäin siisti metallinvihreä väri. Sisältä uudenveroisessa kunnossa. Omaa vertailupohjaa on sekä nykyisestä Nissan Bluebirdistä (vm. 87) että aiemmin perheemme ajokkina olleesta uudesta Nissan Primera farmarista (vm. 99)

AJOSSA

Kone lähtee heti vaivatta käyntiin eikä pidä ylimääräistä mekkalaa. Kytkin ja vaihteisto toimivat napakan tarkasti. Kaasun annostelu on erittäin helppoa ja meno on muutenkin vaivatonta. Almera on normaalissa ajossa sen verran terhakan oloinen, että kysyn mukana olleelta isännältä onko kone 1.5 vai peräti 1.6 –litrainen. Yllätys on melkoinen, kun selviää että se on ”vain” 1.4 -litrainen. No, täyskiihdytyksessä huomaa kyllä että sitkeys loppuu kesken. Letkeässä arkiajossa Almeraan ei enempää tehoa kaipaa.

Alusta muistuttaa tosiaan isoveljeään Primeraa siinä mielessä, että ohjaustunto on hyvä ja jousitus on kaiken kaikkiaan napakka ja mukava. Almerassa on isomman auton tuntu näiltä osin. Myöskään moottorin ja renkaiden melu eivät kantaudu mitenkään häiritsevästi sisälle alle 100:n nopeudessa.

Ajoasento löytyy 184 -senttiselle kuljettajalle helposti, eikä mikään ajoympäristössä häiritse kuljettajan työskentelyä.

TILAT JA VARUSTELU

Varustelultaan Almerassa on kaikki, mitä alemman keskiluokan kokoiselta autolta voi odottaa: ohjaustehostin, keskuslukitus, radio ja airbag. ABS-jarrut puuttuvat, niin kuin useimmista tämän ikä- ja kokoluokan autoista.

Kuljettajan työympäristö on kooltaan riittävä, mutta vilkaisu takapenkille kertoo, ettei siellä aikuiset pitkiä matkoja viihdy. Samoin takapenkin taakse jäävä matkatavaratila on vajavainen isomman perheen lomamatkoja ajatellen.

Almera sopii moneen erilaiseen käyttötarpeeseen, esimerkiksi nuoren ensiautoksi, isomman perheen kauppakassiksi tai vaikkapa pienten lasten vanhempien ainokaiseksi autoksi. Aika usein näkee varttuneempaakin pariskuntaa taittavan matkaa Almeran tapaisilla perusautoilla.

TEKNISET TIEDOT (Autotalli.com:in mukaan)

Teho 87 hv
Vääntö 116 Nm
Huippunopeus 172 km/h
Kiihtyvyys 0-100 km/h: 12,6 sekuntia
Kulutus: 5,2 6,6 8,0 litraa sadalla

YHTEENVETO

JÄRKIAUTO! Käyttötarpeeseensa nähden Almera tarjoaa yllättävän positiiviset ajo- ja käyttöomainaisuudet. Odotin sen olevan ”pikkuautomaisempi” eli heppoisempi ja äänekkäämpi kuin mitä se todellisuudessa on.

Omakohtaiset kokemukseni Nissaneista (2 yksilöä noin 50 omistamastani eri autosta) ovat positiiviset nimenomaan merkin vaivattomuuden ja kulutuskestävyyden osalta. Koeajettu Almera on ajo-ominaisuuksiltaan omassa ryhmässään keskimääräistä parempi, edullinen ylläpitää ja huoltaa, eikä varmasti herätä kateellisuutta kenessäkään.

Kaiken kaikkiaan tätä yksilöä voi vilpittömästi suositella; onhan sillä vasta yksi omistaja ja ajomääräkin on vain 101.000 km!

Lisätiedot Almerasta ja myyjän yhteystiedot: http://www.nettiauto.com/27349

Nettiauton käyttäjien antama arvosana automallille : Nissan Almera

     
3.8
Lue käyttäjäarvostelut tai kirjoita oma »

Myytävät Nissan Almera -autot

test
Nissan Almera1.5, '07, 204 tkm
4 550 €
test
Nissan Almera1.5, '07, 276 tkm
2 390 €
test
Nissan Almera1.5, '06, 286 tkm
1 890 €
test
Nissan Almera1.5, '06, 293 tkm
2 800 €
test
Nissan Almera1.5, '07, 180 tkm
4 900 €
test
Nissan Almera1.5, '05, 315 tkm
690 €
test
Nissan Almera1.5, '05, 118 tkm
3 490 €
test
Nissan Almera1.5, '05, 205 tkm
2 900 €

Hintalaskuri - autosi tarkka hinta Rekkari.fi - Ajoneuvon kaikki tiedot heti Ohjeet turvalliseen
kaupankäyntiin
Nettiauto.com
mobiililaitteissa
Omat ajoneuvot

Lisää Nissan koeajoja

Kaikki koeajot »
Luokkansa parasta hinta-laatusuhdetta – uunituore Qashqai ei jätä kylmäksi
MAINOS

Luokkansa parasta hinta-laatusuhdetta – uunituore Qashqai ei jätä kylmäksi

Näin turvallisuus parantaa ajettavuutta - uusi Qashqai pärjää premium-merkeille
MAINOS

Näin turvallisuus parantaa ajettavuutta - uusi Qashqai pärjää premium-merkeille

Nissan Qashqai - hyvästä entistä parempi

Nissan Qashqai - hyvästä entistä parempi

Nissan Juke - kaikella tavalla parempi kuin edeltäjänsä

Nissan Juke - kaikella tavalla parempi kuin edeltäjänsä

Nissan Qashqai - uudella moottorilla vahvana kovenevaan kilpailuun

Nissan Qashqai - uudella moottorilla vahvana kovenevaan kilpailuun