Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.
Go to Sell your car page
Read 42 243   0

Tyypit: Seat Leon V6 TS 4

Tyypit: Seat Leon V6 TS 4
  • Seat Leon
  • Seat Leon
  • Seat Leon
  • Seat Leon

Tämänkertaiset tyypit otettiin Seat Leon V6:lla, joka on myytävänä yksityisellä myyjällä pk-seudulla (http://www.nettiauto.com/75705 )

ENSIVAIKUTELMA SEATISTA

Kirkkaankeltainen, aluvantein ja hillityllä korisarjalla varustettu neliveto-Seat. Sisällä erittäin voimakkaasti muotoillut sporttipenkit edessä ja takana, sekä kromattua poljinta, valkoista mittarinpohjaa ynnä muuta urheilullista sälää. Kun auto on varustettu VAG –konsernin 2.8 litraisella vapaastihengittävällä bensa-V6:lla ja autossa on lisäksi neliveto, ovat ennakko-odotukset koeajon suhteen korkealla.

AJOSSA

Ajoasento on mainio penkkien runsaiden muotojen vuoksi. Ohjauspyörä on yllättävän tärkeä osa autoa, koska siitä pidetään kiinni koko ajan ja se on kuljettajan näkökentässä. Seatissa ratti on juuri oikealla paikalla ja sen kehä on miellyttävän paksu ja lisäksi nahkapäällysteinen. Kolmipuolainen ratti airbagilla on vaikea suunnitella tyylikkääksi, mutta tässä asiassa espanjalaisinsinöörit ovat mielestäni onnistuneet. Kojelauta ja mittaristo ovat muotoilultaan pyöreän oloiset ja hillityt ja tuovat samasta konsernista eniten mieleen A3:sen, vaikkakin monet yksityiskohdat ovat täysin erilaiset.

Moottorin käyntiääni on tuplapakoputkiston murinaa lupaavasta ulkonäöstä huolimatta yllättävän hillitty. Kuutosen murinan kuulee kunnolla oikeastaan vain kiihdytyksissä.

Auto on ajoltaan rauhallinen ja tasapainoinen, joka johtuu nelivetojärjestelmän aiheuttamasta lisäpainosta. Nelivedon luoma turvallinen illuusio voi päättyä ikävällä tavalla, kun pito loppuu yht’äkkiä ja yllättäen (nimim. Kokemusta on). Seatia ei saanut millään ilveellä edes luistoihin lumisella mutkatiellä, vaikka kuljettiin jo aika huikeaa vauhtia.

Liikkeellelähtökyky on häkellyttävä; auto ampaisee liikkeelle lumisella talvitiellä kuin kesäkelillä konsanaan. 6 –vaihteinen laatikko on täsmällinen ja helppokäyttöinen. Tehoa ja varsinkin vääntöä Seat Leonissa on riittävästi. Suorituskyky on erittäin hyvä; auton levollinen ja hillitty käytös aiheuttaa sen, ettei vauhti tunnu juuri missään.

  • Tyypit: Seat Leon V6 TS 4
  • Tyypit: Seat Leon V6 TS 4
 


TILAT JA VARUSTELU

Kuten aiemmin mainittu, kuljettajan näkövinkkelistä kaikki on parasta A-laatua. Viisto takalasi vaatii aktiivista pyyhkijän käyttöä, se on muuten lumipöperön peitossa jatkuvasti. Takapenkki, josta siis löytyy myös voimakkaasti muotoillut urheiluistuimet, on suoraan sanoen ahdas. Mikäli etuistuimia ei siirrä runsaasti eteenpäin, meikäläisen kokoinen (183 cm) ei mahdu penkille lainkaan.

Varustelultaan Seat Leon V6 on erittäin runsas, sisältäen mm. seuraavat varusteet: automaattinen ilmastointi, 4 x airbag, 17” alumiinivanteet, sumuvalot, ajotietokone, urheilualusta, ajonvakauden hallinta, poiskytkettävä luistonesto, puolinahkapenkit. Tässä yksilössä on lisäksi tekstiviestillä ohjattavissa oleva Webasto -lisälämmitin.

TEKNISET TIEDOT (Autotalli.com:in mukaan):

Teho: 204 hv
Vääntö: 270 Nm
Huippunopeus: 235 km/h
Kiihtyvyys 0-100 km/h: 7,3 s
Kulutus: 8,2 – 10,9 – 15,5 litraa sadalla

YHTEENVETO

Väriltään erottuva, ajoltaan tasapainoinen kokonaisuus; helppo hallita. Yksin tai kaksin ajavalle sopiva, mikäli ei ole kovin herkkä bensankulutukselle, joka on melkoinen tämän tehoisessa autossa.

Lisätiedot Leonista: http://www.nettiauto.com/75705

Voit tiedustella tätä autoa suoraan omistajalta numerosta 050-5723366.

Kaikenlaisia autoja saa edelleen tarjota koeajoon allekirjoittaneelle mika@nettiauto.com tai 0500 500049. Pidän yllä listaa ja poimin sieltä keskimäärin 3 autoa kuukaudessa Tyypit –raportteihin. Raportit, kuten ilmoituksetkin Nettiautossa, ovat yksityisille myyjille ilmaisia.

Nettiauto User Rating for vehicle model : Seat Leon

     
4.0
Read user reviews or write your own »

For sale Seat Leon cars

test
Seat Leon1.5, '21, 1 tkm
28 177 €
test
Seat Leon1.5, '21, Undriven
29 186 €
test
Seat Leon1.5, '21, Undriven
37 896 € (incl. VAT)
test
Seat Leon1.4, '21, Undriven
36 509 €
test
Seat Leon1.5, '21, Undriven
33 500 €
test
Seat Leon1.4, '21, Undriven
37 376 €
test
Seat Leon1.5, '21, 10 km
37 800 € (incl. VAT)
test
Seat Leon1.4, '21, 5 tkm
38 930 €
Check value of your car Check vehicle information from Rekkari.fi OmaNettix.fi - Easy and safe vehicle transaction Safety instructions Nettiauto.com
on mobile

More Seat test drives

All test drives »
Seat Leon - parempi kuin sisarensa?

Seat Leon - parempi kuin sisarensa?

Seat Leon ST Cupra 300 – Järkisportti halajaa moottoriradalle

Seat Leon ST Cupra 300 – Järkisportti halajaa moottoriradalle

Seat Ibiza Cupra – Arjen motorsportia

Seat Ibiza Cupra – Arjen motorsportia

Seat Leon ST Cupra 280 DSG – Perheellisen piiskatykki

Seat Leon ST Cupra 280 DSG – Perheellisen piiskatykki

Seat Cupra – Kylmää kyytiä GTI-luokalle

Seat Cupra – Kylmää kyytiä GTI-luokalle