Siirry Myy autosi -sivulle
Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.

Taukopaikasta löydät kaikki verkon kiinnostavimmat autoaiheiset sisällöt ja uutiset yhdellä kertaa. Onko mielessäsi auton myynti? Taukopaikasta ...Lue lisää löydät hyödyllisiä vinkkejä ja videoita autosi myynnin helpottamiseen ja tehostamiseen Nettiautossa. Jos taas olet ostamassa autoa, kannattaa katsastaa koeajot, autovinkit ja käytetyn auton osto-opas. Helpotamme auton ostamista testaamalla autot puolestasi! Taukopaikka tarjoaa myös runsaasti kullanarvoisia vinkkejä kaikille autoilijoille niin oikeaoppisesta taskuparkkeerauksesta kuin omatoimisesta renkaiden vaihdostakin.

 • LINK

  Jeep Wrangler 4xe - Sähköä perinteiseen maastoautoon

  Jeep Wrangler on yksi kautta aikojen legendaarisimmista aidoista maastoautoista. Nyt perinteisen muotoilun alta paljastuu moderni ladattava hybridi.

 • LINK

  Jeep Renegade 4XE – Pistokkeellisen verran kapinaa

  Jeep Renegaden hybridiversio nostaa karskin katumaasturin potentiaalin entistä korkeammalle.

 • LINK
  Video Icon

  Jeep Renegade – Kaupunkien kapinallinen

  Renegade on Jeepin pienin automalli, joka rynnistää kisaamaan katumaasturiluokkaan.

 • LINK

  Jeepin uudet ladattavat hybridit: Renegade ja Compass 4xe

  Uskollisena seikkailunhaluiselle historialleen, Jeep siirtyy sähköisen liikenteen aikakauteen palkittujen maastoautojensa sähköistymisen myötä.


 • LINK

  Jeep Compass – Kaskai-luokan karskimpi kaveri

  Jeep Compass tarjoaa keskiluokan katumaastureihin piristävän poikkeuksen.

 • LINK

  Jeep Grand Cherokee – Eurotyyliin ja Amerikan malliin

  Jeep-malliston kruununjalokivi Grand Cherokee on vaikuttava ilmestys. Eurooppalaisista kilpailijoista se eroaa äijämäisemmällä olemuksella.

 • LINK

  Jeep Renegade – Kaupunkicowboy

  Jeep laajentaa reviiriään ja hyökkää uudella Renegadella pienempien crossovereiden luokkaan. Sen saa nykyisellään myös etuvetoisena.

 • LINK

  Jeep Cherokee – Maasturiperheen keskimmäinen

  Jeep Cherokee ei enää ole entisensä. Taakse ovat jääneet vaatimaton laatuvaikutelma ja paljon kuluttavat moottorit.

 • LINK

  Jeep Grand Cherokee – Maskuliinisuuden ruumiillistuma

  Jeep Grand Cherokee on miehekkään järeä työkalu, jolla hoitelee sujuvasti tiettömät taipaleet ja keskusta-alueen nurkkapyörittelyt.

 • LINK

  Jeep Wrangler Unlimited: Kukkahattutätien pahin vihollinen

  Katumaasturit ovat koko olemassaolonsa ajan olleet ympäristöä rakastavien ja autoilua vihaavien kaupunkilaisten kynsissä. Oikeasti kukkahattutätien kannattaisi suuttua vasta...

 • LINK

  Koeajossa Jeep Grand Cherokee

  Jeepin uusi huippumalli esiteltiin USA:ssa jo vuosi sitten, mutta Euroopassa jouduttiin odottelemaan uutta dieselmoottoria. Nyt se on valmis, joten Grand Cherokee on täällä,...

 • LINK

  Koeajo Jeep Wrangler 4.0i Sport

  Auto-Expert Ekroosilla Hyrylässä (http://www.nettiauto.com/auto-expert) on myytävänä kuvan Wrangler Sport, vuosimallia 1997. Tässä lyhyt...

Katsotuimmat ilmoitukset

Lisää kohteita »