Close
Siirry Myy autosi -sivulle
Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.
MAINOS

Mercedes-Benz Mobilon ansiosta matka ei katkea - perille vaikka lentäen

Mercedes-Benz Mobilon ansiosta matka ei katkea - perille vaikka lentäen
  • Mercedes-Benz
  • Mercedes-Benz
  • Mercedes-Benz
  • Mercedes-Benz

Mercedes-Benz Mobilo pelastaa, kun yllättävä tilanne tulee tien päällä eteen, oli se sitten tyhjä tankki, puhjennut rengas tai kolari. Palvelu on maksuton, kun huollatat autosi merkkihuollossa.

Kaupallinen yhteistyö: Veho

Kukapa ei olisi pimeää maantietä ajaessaan joskus miettinyt, että mitä jos auto hyytyisi juuri tässä ja nyt – keskellä ei mitään. Hyvin harvalle niin on käynyt, mutta jo pelkkä ajatus tuntuu varsin epämukavalta.

“Mobilon ydin on yksinkertaisesti se, että matkasi jatkuminen varmistetaan tavalla tai toisella”, kertoo Mercedes-Benz-maahantuonnin palvelutuotepäällikkö Risto Rauhala.

Turvaa vuorokauden ympäri – nappia painamalla

Mercedes-Benz Mobilon ansiosta matka ei katkea - perille vaikka lentäen

Mobilo-liikkuvuusturva on vakiovarusteena kaikissa Mercedes-Benzin henkilöautoissa. Se aktivoituu, kun auton huollattaa valtuutetussa Mercedes-Benz-merkkihuollossa. Ennen 1.4.2008 ensirekisteröidyissä autoissa on käytössä palvelun edeltäjä MobiloLife.

Palvelun tarkoitus on poistaa ylimääräiset huolet ja murheet. Siksi kaikki on tehty autoilijalle erittäin helpoksi ja sujuvaksi. Jos vahinko – esimerkiksi rengasrikko, tekninen vika tai kolari – sattuu, avun saa paikalle yhdellä napin painalluksella. Auton katosta peruutuspeilin läheltä löytyy nimittäin nappi, jonka kautta avautuu suora yhteys Mercedeksen asiakaspalvelukeskukseen. Vanhemmissa malleissa yhteyden saa soittamalla palvelunumeroon 00800 1 777 7777.

Kun asiakaspalvelukeskus on tehnyt tilannekartoituksen, se lähettää tarvittaessa paikan päälle huoltomekaanikon. Tämä tekee autolle vikadiagnoosin ja arvioi parhaan tavan toimia.

“Nopeat hommat kuten laturin vaihtaminen pystytään tekemään saman tien. Jos korjaus on vaativampi, asiakkaalle annetaan käyttöön sijaisauto tai hänelle järjestetään kyyti määränpäähänsä. Olennaista on, että asiakas ei jää tien päälle, vaan pääsee jatkamaan matkaa mahdollisimman nopeasti”, Rauhala sanoo.

Koska vahinko voi sattua paitsi missä myös milloin tahansa, Mobilo-liikkuvuusturva toimii vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä.

Apua ympäri Euroopan, selvällä suomen kielellä

Automatkailu avartaa ja antaa aivan omanlaisensa mahdollisuuden nauttia uusista paikoista ja kokemuksista. Varsinkin silloin, kun tietää Mobilo-liikkumisturvan kulkevan mukana.

Syyt, joiden vuoksi matka saattaa katketa, ovat usein yksinkertaisia. Silti niiden kuntoon saaminen saattaa olla hankalaa vieraalla paikkakunnalla. Vielä haastavammaksi tilanne voi muuttua, jos ongelma yllättää ulkomaanreissulla.

Mobilo-liikkuvuusturva ei rajoitu Suomen rajojen sisälle, vaan se on voimassa Euroopan laajuisesti.

“Vaikka olisit kesälomareissulla Saksassa, puhelu yhdistyy suomenkieliseen asiakaspalveluun. Asiakaspalvelija rupeaa sitten selvittämään asiaa paikallisten kollegojensa kanssa. Yksi puhelu siis riittää, me otamme siitä eteenpäin asian hoitoomme”, Rauhala kertoo.

Asiakkaalle järjestetään tilanteesta riippuen esimerkiksi sijaisauto tai hotelliyöt koko seurueelle korjauksen ajaksi. Kotiinpääsy varmistetaan aina, eli tarvittaessa korvaukseen sisältyvät esimerkiksi lentoliput takaisin Suomeen. Myös auto toimitetaan takaisin asiakkaan kotipaikkakunnalle. Ja mikä parasta, kaikki nämä palvelut sijaisautosta hotelliöihin ja lentolippuihin ovat siis asiakkaalle täysin ilmaisia.

“Yllättäviä asioita voi tapahtua. Esimerkiksi akku saattaa loppua, koska lapset ovat pelanneet pelejä takapenkillä“, Rauhala toteaa ja jatkaa: “Mobilo-palvelu tuo varmuutta ja mielenrauhaa autoiluun, sillä me olemme sitoutuneet ratkaisemaan tilanteen kuin tilanteen. Ja kun auto on huollettu Mercedes-Benz-merkkihuollossa, auton tekniikasta johtuvien ongelmien mahdollisuus on äärimmäisen pieni.”

Rauhala myös muistuttaa, että merkkihuollon huoltohistoria on myyntivaltti siinä vaiheessa, kun autoa haluaa vaihtaa.

Veho merkkihuolto mielenrauhan takeena

Valtuutettuna Mercedes-Benz-merkkihuoltona Veho tuntee Mercedekset paremmin kuin kukaan muu. Veholla käytetään myös aina pelkästään aitoja varaosia. Näin auto on parhaassa mahdollisessa kunnossa matkaan lähtiessä. Ja jos jotain ennakoimatonta tapahtuu, Mobilo-liikkuvuusturvan ansiosta asiat selviävät tehokkaasti ja vaivattomasti.

Mobilo-liikkuvuusturva astuu voimaan heti, kun on huollattanut Mercedes-Benz-autonsa Veholla. Ei siis haittaa, vaikka edellinen huolto olisi tehty muualla. Turvan voimassaolo uusitaan aina määräaikaishuollon yhteydessä jopa 30 vuoden ajan.

Vehon oma huoltoauto päivystää 24/7

Veholla on toimialueillaan omat huoltoautot, jotka päivystävät 24/7. Tämä takaa sekä nopean että asiantuntevan palvelun. Kun asiakas tarvitsee apua tien päällä, mekaanikko hyppää autoon ja ajaa paikalle. Mercedes-Benz-asiantuntijana hän kykenee diagnosoimaan ja korjaamaan vian paikan päällä, jos se suinkin on mahdollista. Mikäli se ei onnistu, hän hinauttaa auton korjaamolle ja järjestää asiakkaalle kyydin määränpäähän tai tilanteesta riippuen majoituksen korjauksen ajaksi. Kiitos Mobilon, kyyti tai majoitus eivät maksa asiakkaalle mitään.

Mobilo on ainutlaatuinen palvelu. Parasta tietysti on, jos sitä ei koskaan tarvitse, mutta silloin jos jotain sattuu, se on korvaamaton.

Lue lisää Mercedes-Benz Mobilo -liikkuvuusturvasta >> 

Varaa aika Vehon merkkihuollosta >>

Myytävät Mercedes-Benz -autot

test
Mercedes-Benz Sprinter2, '23
test
Mercedes-Benz Sprinter2.1, '23
99 000 € (Tax free)
test
Mercedes-Benz GLS4, '23, 1 tkm
329 990 € (ALV väh.kelp.)
test
Mercedes-Benz GLC2, '23, 100 km
72 746 € (sis. ALV)
test
Mercedes-Benz C2, '23, 200 km
71 900 € (sis. ALV)
test
Mercedes-Benz EQS, '23, 200 km
145 690 € (sis. ALV)
test
Mercedes-Benz GLC2, '23, 3 tkm
74 900 €
test
Mercedes-Benz GLC2, '23, Ajamaton
74 500 €

Hintalaskuri - autosi tarkka hinta Rekkari.fi - Ajoneuvon kaikki tiedot heti Ohjeet turvalliseen
kaupankäyntiin
Nettiauto.com
mobiililaitteissa
Omat ajoneuvot

Lisää juttuja

Kaikki jutut »
Tilava ja taloudellinen Mercedes-Benz GLA tarjoaa ensiluokkaista ajomukavuutta
MAINOS

Tilava ja taloudellinen Mercedes-Benz GLA tarjoaa ensiluokkaista ajomukavuutta

Mercedes-EQ EQB - sähköinen ja tyylikäs tilaihme
MAINOS

Mercedes-EQ EQB - sähköinen ja tyylikäs tilaihme

Osaatko sähköautoilun aakkoset? Mercedes-Benz kokosi kattavan paketin perustiedoista
MAINOS

Osaatko sähköautoilun aakkoset? Mercedes-Benz kokosi kattavan paketin perustiedoista

Sähköinen Mercedes-EQ EQE - tulevaisuuden tekniikan ja perinteikkään mukavuuden liitto
MAINOS

Sähköinen Mercedes-EQ EQE - tulevaisuuden tekniikan ja perinteikkään mukavuuden liitto

Mercedes-Benz E All-Terrain - maastokykyä ja mukavuutta farmarina
MAINOS

Mercedes-Benz E All-Terrain - maastokykyä ja mukavuutta farmarina