Siirry Myy autosi -sivulle
Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.
Luettu 8 290

RAM-mallisto monipuolistuu vauhdilla

RAM-mallisto monipuolistuu vauhdilla
  • Dodge Ram
  • Dodge Ram
  • Dodge Ram
  • Dodge Ram
  • Dodge Ram

GT-Auto on vuonna 2003 perustettu yritys, joka palvelee asiakkaita Vantaalla, Tuusulassa, Porissa ja Pieksämäellä.

GT-Auto on tunnettu erityisesti saksalaisten premium-luokan ajoneuvojen tuonnista maahamme, ja henkilökunnan ammattitaidon sekä hyvien kontaktien kautta asiakkaalle löydetään erikoisimmatkin ajoneuvot reippaalla aikataululla. GT-Auto toimii myös RAM-autojen tehtaan valtuuttamana maahantuojana ja valikoimassa on jatkuvasti useita upeita jenkkiautoja. RAM on käynyt Suomessa hyvin kaupaksi ja lisää kysyntää herättävät varmasti uudet kevythybridi- sekä dieselversiot.

RAM-ajoneuvot ovat myynnissä kaikissa GT-Auton toimipisteissä, mutta varsinainen RAM-Store sijaitsee Vantaalla aivan Kehä III:n tuntumassa. Liikkeessä on jatkuvasti tutustuttavissa sekä koeajettavissa useita RAM-malleja ja liikkeen henkilökunta osaa opastaa juuri oikean ratkaisun löytämisessä. Jenkkivalikoimaa täydentävät myös Chevroletin ja Fordin pick-up-versiot, mikä takaa harvinaisen monipuolisen kattauksen luokan tarjonnasta. Myynnin lisäksi GT-Auto tarjoaa kattavat rahoitus- ja takuupalvelut sekä huollot valtuutettujen yhteistyökumppaneiden kautta. GT-Autolla onkin kaiken kaikkiaan todella laaja valikoima myyntiautoja jokaiseen tarpeeseen ja kaikkien toimipisteiden ajoneuvoihin voi tutustua yrityksen nettisivustolla.

RAM 1500 eTorque kevythybridi

RAM-mallisto monipuolistuu vauhdilla

Jenkkiavolavat eivät ole maineeltaan tunnettuja polttoainetaloudellisuudestaan, mutta moottoriteknologian kehityksen myötä myös tämän luokan kulutuslukemat ovat tulleet reippaasti alas. Raskaalla jalalla polttoainetta saa kyllä kulumaan reilusti, mutta normaalissa maantieajossa isokoneisetkin autot yllättävät positiivisesti taloudellisuudellaan. Nyt RAM vie kehityksen vielä askeleen eteenpäin, kun markkinoille on saapunut uusi RAM eTorque-kevythybridimoottorilla. ”Uutuusmalli on herättänyt maassamme runsaasti huomiota ja ensimmäiset luovutuksetkin on jo suoritettu. Tuttuun RAM-tyyliin ajoneuvo on upeasti varusteltu ja 5.7-litran Hemi-moottori takaa voiman riittävyyden”, kertoo myyntipäällikkö Juha Sulosaari Vantaan GT-Autosta.

”RAM 1500 eTorquen teknologia on pitkälle kehitettyä ja esimerkiksi jarrutusten voiman talteenotto sekä start-stop-järjestelmä ovat erittäin hyödyllisiä ja taloudellisuutta parantavia. eTorque-kevythybridissä käytetään litiumakkua ja järjestelmä lisää kokonaispainoa vain noin 40 kilolla. Samalla eTorque tuo 177 newtonimetriä lisää vääntöä jo ennalta tehokkaaseen kokonaisuuteen, mikä parantaa entisestään esimerkiksi isojen perävaunujen vetämistä. Runsaista positiivisista ominaisuuksista huolimatta kevythybridin vaikutus RAM:n hintaan vain muutamia tuhansia, mikä tässä ajoneuvojen hintaluokassa ei ole mikään kynnyskysymys”, korostaa Sulosaari.

RAM 1500 myös dieselversiona

Monelle autoilijalle dieselvaihtoehto on yhä ehdoton ykkönen ja GT-Auto luovuttaa maaliskuussa ensimmäisen RAM 1500 -auton dieselversiona. Mallissa on 260 hevosvoimainen kolmen litran EcoDiesel V6-moottori, joka on kehitetty erittäin polttoainetaloudelliseksi ja tehokkaaksi väännöltään. Dieselversio onkin maassamme erittäin odotettu ja Vantaan GT-Autossa tulokkaaseen on mahdollista päästä tutustumaan tarkemmin.

”Sekä eTorque- että EcoDiesel-versiot tullaan maassamme verotussyistä rekisteröimään kevyiksi kuorma-autoiksi. Haittapuolena tästä on nopeudenrajoitin, mutta samalla saa täydet ALV-oikeudet ja myös poistomahdollisuudet ovat viime aikana parantuneet. Sekä eTorque että EcoDiesel soveltuvatkin Suomen markkinoille mainiosti ja nopeasti muuttuvassa maailmassa niiden edustamat arvot herättävät ansaittua huomiota”, Sulosaari lisää.

  • RAM-mallisto monipuolistuu vauhdilla
  • RAM-mallisto monipuolistuu vauhdilla
 

GT-Auto kasvaa hallitusti

GT-Auto on toimintansa ajan kasvanut hallitusti ja toimipisteiden määrää lisätty maltillisesti toiminnan laadun varmistamiseksi. ”Tällä hetkellä työllistämme kokopäiväisesti reilut kymmenen henkilöä ja vuodessa myymme yhteensä noin 800 ajoneuvoa. Olemme täysin kotimaisessa omistuksessa ja kaikkea toimintaamme ohjaa asiakastyytyväisyyden ensiluokkaisuus yksilöllisen palvelun kautta. Autovalikoimamme kehittyy asiakastoiveiden mukaan ja esimerkiksi tällä hetkellä käytetyt jenkit viedään miltei käsistä. Uusien RAM-ajoneuvojen myyntitavoite on puolestaan muutamia kymmeniä vuodessa ja tätä segmenttiä täydentävät mainiosti myös Chevroletin ja Fordin jenkki-pick-up-mallistot”, päättää Sulosaari. 

Tapani - Palo
Tapani Palo on kaupallinen tuottaja, joka on työskennellyt pitkään kevyiden tavara-autojen sekä henkilökuljetuksen maailmassa. Työkokemusta löytyy reippaasti myös raskaan kuljetuskaluston, maarakennuksen sekä maatalouskoneiden parista, ja verkkopuolella vastuualueisiin kuuluu esimerkiksi suosittujen Taukopaikat-osioiden ylläpito.

Nettiauton käyttäjien antama arvosana automallille : Dodge Ram

     
4.0
Lue käyttäjäarvostelut tai kirjoita oma »

Myytävät Dodge Ram -autot

test
Dodge Ram5.7, '22, 100 km
98 900 € (ALV väh.kelp.)
test
Dodge Ram5.7, '22
89 900 € (ALV väh.kelp.)
test
Dodge Ram5.7, '22, 500 km
98 899 € (sis. ALV)
test
Dodge Ram6.2, '22, Ajamaton
159 900 € (ALV väh.kelp.)
test
Dodge Ram5.7, '22, Ajamaton
59 900 € (ALV väh.kelp.)
test
Dodge Ram5.7, '22, Ajamaton
90 295 € (ALV väh.kelp.)
test
Dodge Ram5.7, '22, 100 km
91 900 € (ALV väh.kelp.)
test
Dodge Ram3.0, '22, Ajamaton
101 800 € (ALV väh.kelp.)
Hintalaskuri - autosi tarkka hinta Rekkari.fi - Ajoneuvon kaikki tiedot heti OmaNettix - Ajoneuvojesi tiedot yhdessä paikassa Ohjeet turvalliseen
kaupankäyntiin
Nettiauto.com
mobiililaitteissa
Koeajossa Dodge RAM 1500 LARAMIE BLACK EDITION CREW CAB 5.7

Koeajossa Dodge RAM 1500 LARAMIE BLACK EDITION CREW CAB 5.7

Dodge Ram 2500: Iso ja röyhkeä

Dodge Ram 2500: Iso ja röyhkeä

Dodge Journey: Etanolilla kulkeva karpaasi

Dodge Journey: Etanolilla kulkeva karpaasi

Tyypit: Dodge Viper RT/10

Tyypit: Dodge Viper RT/10

BMW 4-sarja uudistuu täysin – näyttävämpi ja urheilullisempi kuin koskaan

BMW 4-sarja uudistuu täysin – näyttävämpi ja urheilullisempi kuin koskaan