Siirry Myy autosi -sivulle
Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.

Tyypit: Audi A6 2.8 30V Tiptronic 4d

Tyypit: Audi A6 2.8 30V Tiptronic 4d
  • Audi A6
  • Audi A6
  • Audi A6
  • Audi A6

Tämänkertaiset tyypit otettiin Audi A6 2.8 30V Tiptronic 4d:stä, joka on myytävänä yksityisellä myyjällä pk-seudulla (http://www.nettiauto.com/74837 )

ENSIVAIKUTELMA AUDISTA

Hopeinen, iso, sedan-Audi, bensa-V6:sella ja nahkasisustalla. Auton ikää on mahdoton arvata, ellei ole todellinen asiantuntija. Auton perä on sivulta katsottuna erittäin linjakas. Voisi jopa luulla, että takaluukku aukeaa takaikkunaa myöten, mutta näin ei ole.

Audi on onnistunut muotoilemaan autonsa niin samankaltaisiksi, ettei pikasilmäyksellä erota tämän korista A6:sta uudesta A4:stä. Kulmikkaampihan uusi A4 on toki. Ero on selvä, jos autot ovat vierekkäin.

Sisusta on taattua Audi tyyliä – laatuvaikutelma on korkea ja kaikki laitteet löytyvät ergonomisesti tutuilta paikoilta. Jos on yhteen Audiin tutustunut, kaikki löytyy erittäin helposti. Lisäksi nappulat ovat selkeitä ja loogisia.

Kuljettajan penkistä löytyy sähköinen kallistuksen säätö. Etäisyys säätyy manuaalisesti. Korkeudensäätöä en löytänyt käsikopelolla mistään. Kyllä se varmaan jossain oli…

AJOSSA

Käytös on sivistynyttä, lähes edustusautoluokkaa. Kaasun painallus aiheuttaa luistoneston valon vilkkumisen mittaristossa. Eteneminen on kuitenkin eleetöntä kitkarenkain jopa erittäin liukkaalla pakkaskelillä.

Audin luistonesto on toimiva laite. Jos tullaan liian liukkaalle pinnalle ja epähuomiossa annostellaan kaasua liiaksi, järjestelmä ottaa vauhdin todella tehokkaasti pois. Vasta kun kitkaa on tarpeeksi, veto jatkuu niin pitkään, kunnes pyörät rupeavat taas sutimaan.

Kokeilin muutaman vedon todella jäisellä pinnalla, ja lopuksi jarrut lukkoon. Auto pysyi koko ajan totaalisesti hallinnassa.

Ohjauksen keskialue on jonkin verran puutunut. Suoralla tiellä ajaminen on tunnotonta, mutta urat ja mutkat herättävät ohjauksen ja näin myös kuljettaja pääsee osallistumaan tapahtumiin.

Tiptronic –vaihdelaatikossa on normaalin automaattitoiminnon lisäksi käsin vaihdettava ”Ylös/Alas” toiminto. Valitun vaihteen näkee mittaristosta. Eteenpäin on muuten 5 vaihdetta!

Edustusautosta A6:n erottaa vain äänieristys. Onhan tämäkin hiljainen auto, mutta tuulensuhinat ja koneen vaimea murina kantautuvat sisään aavistuksen herkemmin kuin esim S-sarjan Mersussa tai A8:ssa.

  • Tyypit: Audi A6 2.8 30V Tiptronic 4d
  • Tyypit: Audi A6 2.8 30V Tiptronic 4d
 


TILAT JA VARUSTELU

Automaattinen ilmastointilaite molemminpuolisin lämpötilansäädöin, Audi Concert soitin BOSE –kaiuttimilla. Täysnahkasisusta ja urheilupenkit. Turvavarustelu on kattava, lukuisten turvatyynyjen lisäksi luistonesto ja elektroninen jarruvoiman säätö. Matkustajia hemmotellaan erilaisilla käsinojilla, lokeroilla ja juomatelineillä.

Etutilat ovat ruhtinaalliset. Istuimet eivät juuri tästä parane. Hyvät stereot soivat herkästi ja laadukkaasti. Tähänhän voisi tottua…

Takapenkki on kuten nykyään on tapana, parhaimmillaan kahdelle aikuiselle. Pääntilaa on runsaasti, ensimmäisenä toivelistalla olisi polvitilan laajennus.

Tavaratila on erittäin pitkä ja muodoltaan selkeä (katso kuva). Tavaratilan aukko määrää, minkä kokoisia tavaroita sinne yleensä saa tungettua.

TEKNISET TIEDOT (Autotalli.com:in mukaan):

Teho: 193 hv
Vääntö: 280 Nm
Huippunopeus: 231 km/h
Kiihtyvyys 0-100 km/h: 9,3 s
Kulutus: 7,6 – 10,6 – 15,9 litraa sadalla

YHTEENVETO

Kaikki eivät tarvitse farmariautoa. Edustava ja ajattoman tyylikäs Audi on hyvä matka-auto. Varusteiltaan ja kunnoltaan tämä Audi on huippuluokkaa.

Lisätiedot Audista: http://www.nettiauto.com/74837

Voit tiedustella tätä autoa Pasilta suoraan numerosta 040 5552772.

Kaikenlaisia autoja saa edelleen tarjota koeajoon allekirjoittaneelle mika@nettiauto.com tai 0500 500049. Erityisesti Citroen Xsara VTS, Mazda6, Fiat Coupé yms. kiinnostaa! Koeajoraportit, kuten ilmoituksetkin Nettiautossa, ovat yksityisille myyjille ilmaisia.

Nettiauton käyttäjien antama arvosana automallille : Audi A6

     
4.0
Lue käyttäjäarvostelut tai kirjoita oma »

Myytävät Audi A6 -autot

test
Audi A62, '22, 3 tkm
84 900 €
test
Audi A62, '22, 3 tkm
64 900 €
test
Audi A62, '22, 9 tkm
65 900 €
test
Audi A62, '22, 8 tkm
96 890 € (sis. ALV)
test
Audi A62, '23, Ajamaton
73 900 €
test
Audi A62, '23, Ajamaton
74 643 €
test
Audi A62, '22, Ajamaton
66 500 €
test
Audi A62, '22, 3 tkm
70 500 €

Hintalaskuri - autosi tarkka hinta Rekkari.fi - Ajoneuvon kaikki tiedot heti Ohjeet turvalliseen
kaupankäyntiin
Nettiauto.com
mobiililaitteissa
Omat ajoneuvot

Lisää Audi koeajoja

Kaikki koeajot »
Audi A6 – kuin taikamatolla

Audi A6 – kuin taikamatolla

Audi A6 Quattro - Tiivistettyä ajonautintoa

Audi A6 Quattro - Tiivistettyä ajonautintoa

Myyntiedustajan toiveuni: Audi A6 3,0 TDI Quattro S tronic

Myyntiedustajan toiveuni: Audi A6 3,0 TDI Quattro S tronic

Polttomoottoriautojen kehitys on ollut huimaa – ajetaanko tulevaisuudessa levällä tai jätteellä?
MAINOS

Polttomoottoriautojen kehitys on ollut huimaa – ajetaanko tulevaisuudessa levällä tai jätteellä?

Audi E-Tron GT – Sähkösportti pistää parastaan

Audi E-Tron GT – Sähkösportti pistää parastaan