Luettu 73 116  

Tyypit: Honda Integra Type-R

Tyypit: Honda Integra Type-R
  • Honda Integra
  • Honda Integra
  • Honda Integra
  • Honda Integra

Tämänkertaiset tyypit otettiin Honda Integra Type-R:stä, joka on myytävänä Helsingissä Finnbikes Oy:llä (http://www.nettiauto.com/96198 )

ENSIVAIKUTELMA INTEGRASTA

Musta matala japsiohjus, korkealla takaspoilerilla varustettu. Edestä kuin Alfa Romeo, takaviistosta kiilamainen muotoilu muistuttaa taasen Calibraa. Sisustaa hallitsee erittäin voimakkaasti muotoillut etuistuimet, jotka osoittautuvat meikäläisen leveälle ahterille tiiviiksi. Ajoasento on perfekt, kunhan penkin siirtää takimmaiseen asentoon.
Nahkapäällysteinen ohjauspyörä on tehtaalla asennettu oikealle paikalle ja se on täsmälleen sopivan kokoinen.

Hondassa istutaan matalalla. Näkyvyys taakse on peilien varassa, tummennetut takasivuikkunat ja paksut pilarit jättävät vieressä olijat katveeseen.

Kone käyntiin – MURRRRR!!!

AJOSSA

Vaihdekepin nuppi on Type-R:lle tyypillinen täysalumiininen nuppi. Käteen se käy hyvin, mutta kuumalla ilmalla se on liukas ja kylmällä ilmalla jäätävän kylmä. Vaihteensiirto on erittäin tarkka ja liikeradat vaihteelta toiselle ovat lyhyet.

Ohjaus on tehostettu sopivan jämäkäksi ja ohjaus on nopea. Kierroksia laidasta laitaan on varmaankin kolme. Alusta on lähes kivikova; onneksi aavistuksen verran on jätetty ”mukavuutta”.

Hondan muuttavalla imusarjalla varustettu kone on kierrosluonteinen. Nopea rykäisy nostaa kierrokset äkkiä punaisen rajalle asti, joka on välillä 8000 – 10000 rpm. Rajoitin ei katkaise kierroksia, vaan koeajajan usko loppuu, ennen kuin veto.

Tähän yksilöön on laitettu viritysosia, mm. teholastu, tehoputki & peltipakosarjat (jotka kyllä kuulee). Näillä eväin tehoa on noin 200 hv. Vapaasti hengittävälle 1.8 -litraiselle koneelle teho on huikea.

Pikkukierroksilla ajellessa auto on alakierrosväännöltään normaalin perheauton oloinen, erona tietenkin muhkeat pakoäänet. Siinä missä normaalin auton kiihtyvyys hiipuu 5000 kierroksen kohdalla, Integra vasta herää henkiin!

Täytyy myöntää, että harvemmin on Sipoon mutkaisilla pikkuteillä ajo niin kertakaikkisen iloista puuhaa, kuin tällä Integralla.

  • Tyypit: Honda Integra Type-R
  • Tyypit: Honda Integra Type-R
 


TILAT JA VARUSTELU

Tiloiltaan Integra on tyypillinen 2 + 2 vehje. Takapenkit ovat pienet poterot, joihin voi sijoittaa pari pientä lasta. Penkit ovat syvällä, joten eivät ne raukkaparat taida sieltä edes nähdä mitään. Oksennushan siinä tulee.

Tämän yksilön matkatavaratilaan on sijoitettu vahvistimia ja suppanen, jotka vievät oman osansa tilasta. Musiikkivempainten sointi on erittäin hyvä – keskihintaiset erillissarjat ja CD-soitin löytyvät autosta.

Varusteiltaan Integra on nykymittapuun mukaan tavanomainen. Siitä löytyy abs-jarrut, ohjaustehostin, keskuslukitus, hälytin ja ajonestolaite, sähköikkunat sekä -peilit. Tässä yksilössä on lisäksi alumiininvanteet, alustasarja ja aiemmin mainitut ”viri-viri” –osat.

TEKNISET TIEDOT (Autotalli.com:in mukaan):

Teho: 190 hv
Vääntö: 178 Nm
Huippunopeus: 234 km/h
Kiihtyvyys 0-100 km/h: 6,7 s
Kulutus: 6,9 – 8,8 – 12,1 litraa sadalla

YHTEENVETO

Alkuperäinen Suomi-Integra Type-R. Omassa lajissaan harvinaisuus. Ajettavuus ja ajamisen ilo on huippuluokkaa.

Voit tiedustella tätä autoa Finnbikesiltä suoraan numerosta 040 5180879. Vaihto / rahoitus onnistuu. Soita!

Nettiauton käyttäjien antama arvosana automallille : Honda Integra

     
4.8
Lue käyttäjäarvostelut tai kirjoita oma »

Myytävät Honda Integra -autot

test
Honda Integra1.8, '99
9 500 €
test
Honda Integra1.8, '98, 329 tkm
10 000 €
test
Honda Integra2.0, '01, 116 tkm
16 000 €
test
Honda Integra2.0, '01, 145 tkm
18 000 €
Tarkista Hintalaskurilla autosi arvo Rekkari.fi-palvelusta auton tarkat tiedot OmaNettiX – tee kaupat helpommin ja turvallisemmin Ohjeet turvalliseen
kaupankäyntiin
Nettiauto.com
mobiililaitteissa

Lisää Honda koeajoja

Kaikki koeajot »
Honda CR-V Lifestyle 7 - Japanin Mersun 7-paikkainen CR-V turbolla

Honda CR-V Lifestyle 7 - Japanin Mersun 7-paikkainen CR-V turbolla

Honda Civic – Nätti, nätimpi, Civic

Honda Civic – Nätti, nätimpi, Civic

Honda Civic Type R – Trenditietoinen rataohjus

Honda Civic Type R – Trenditietoinen rataohjus

Honda HR-V – Pioneerin paluu

Honda HR-V – Pioneerin paluu

Honda Civic Sport – Oikeesti siisti Sivikki

Honda Civic Sport – Oikeesti siisti Sivikki