Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.
Go to Sell your car page
Read 52 023   0

Tyypit: Citroën Xsara 2.0 VTS 3d

Tyypit: Citroën Xsara 2.0 VTS 3d
  • Citroen Xsara
  • Citroen Xsara
  • Citroen Xsara
  • Citroen Xsara

Tämänkertaiset tyypit otettiin Citroën Xsara 2.0 VTS 3d:stä, joka on myytävänä SinunAutossa Helsingissä (http://www.nettiauto.com/73510 )

ENSIVAIKUTELMA CITIKASTA

Tarkat lukijat saattavatkin huomata, että olen toivonut Xsara VTS:ää koeajoon. Nyt nappasi, ja auto löytyi Kehä III:sen varrelta SinunAutosta.

Sisusta on ylellinen ja tyylikkäästi viimeistelty. Istuimet on verhoiltu tummalla, kuvioidulla plyysillä. Kojelaudan muotoilu on mielestäni onnistunut, sitä on ilo katsella ajaessa. Mittariston pohjat ovat valkoiset ja niiden luettavuus on hyvä. Ovien kyynärnojat piilottavat kansiensa alle yllättävän suuret säilytyslokerot.

Istuma-asento tuntuu alkuun ahtaalta, johtuneeko voimakkaasti muotoilluista urheilu-istuimista? Istuimen korkeutta ja etäisyyttä säätämällä ajoasento muuttuu mieleiseksi ja tunnin lenkin jälkeen auto tuntuu jo oikein miellyttävältä.

AJOSSA

Moottori vetää jouheasti ja Xsara on nastarenkain hiljainen auto. Kierroksia lisättäessä auton urheilullinen luonne paljastuu. Tuplanokka-akselein varustettu auto päästää ainutlaatuisen urheilullisen murinan, jota on mukava kuunnella. Samalla maisema alkaa vilistä kiihtyvään tahtiin ja on aika höllätä kaasua.

Ohjaus on jätetty raskaaksi käännellä. Auto kulkee täysin suoraan, vaikka ratista päästää irti. Ohjaustunto on onnistunut, mutta aina löytyy toki parempiakin toteutuksia.

Alusta ei ole kivikova, vaikka joustovarat ovat selkeästi pienemmät kuin perheautoissa.

Kytkinpoljin on isokenkäiselle hankala – ainakin alkuun. Sen varsi on nimittäin taivutettu sellaiseen asentoon, että varpaat tahtovat osua siihen väkisin. Kun asiaan tottuu, oppii jalkaa pitämään enemmän vasemmalla, kuin normaalisti on tapana.

  • Tyypit: Citroën Xsara 2.0 VTS 3d
  • Tyypit: Citroën Xsara 2.0 VTS 3d
 


TILAT JA VARUSTELU

Xsara on erittäin runsaasti varusteltu auto. Ohessa lyhyt luettelo varusteista:

Käynnistyksenesto, Airbag kuljettajalla, Airbag etumatkustajalle, Sivuairbagit, ABS, Erikoisvanteet, CD/radio, Automaatti-ilmastointi, Sumuvalot, Sähk.lasinnostimet 2, Spoileri, Ajotietokone, Monitoimiohjauspyörä, Nahkap. ohjauspyörä, Takakyynärtuki, Keskusluk. kauk.ohj, Lisäjarruvalo, Pääntuet takana 3kpl, Ohjaustehostin, BAS Jarruassistentti, Turvatyynyn deakt., Isofix-lastenist.kiinnit. 2kpl

Takapenkille mahtuu istumaan aikuinen, jos toinenkin, mutta jalka- ja polvitila loppuu kesken. Toinen haaste on kömpiminen ulos 3-ovisesta autosta. Kun toisen jalan saa ulos, ollaan lähes spagaatissa, ennen kuin saa limbottua itsensä takapuoli edellä ulos autosta.

TEKNISET TIEDOT (Autotalli.com:in mukaan):

Teho: 163 hv
Vääntö: 193 Nm
Huippunopeus: 220 km/h
Kiihtyvyys 0-100 km/h: 8,7 s
Kulutus: 7,1 – 9,4 – 13,6 litraa sadalla

YHTEENVETO

Pienen totuttelun jälkeen Xsara VTS maistuu maukkaalle. Ajaminen on ilo, jonka toivoisi toistuvan. Tämä yksilö on lähes uudenveroisessa kunnossa, mittarilukeman ollessa vain 43.000 km.

Lisätiedot Xsarasta: http://www.nettiauto.com/73510

Voit tiedustella tätä autoa SinunAutosta suoraan numerosta 09 3742603.

Kaikenlaisia autoja saa edelleen tarjota koeajoon allekirjoittaneelle mika@nettiauto.com tai 0500 500049. Erityisesti Mazda6, Fiat Coupé, Nissan 200SX yms. kiinnostaa! Koeajoraportit, kuten ilmoituksetkin Nettiautossa, ovat yksityisille myyjille ilmaisia.

Nettiauto User Rating for vehicle model : Citroen Xsara

     
3.7
Read user reviews or write your own »

For sale Citroen Xsara cars

test
Citroen Xsara1.6, '04, 212 tkm
1 700 €
test
Citroen Xsara1.6, '05, 215 tkm
2 200 €
test
Citroen Xsara1.6, '04, 141 tkm
2 890 €
test
Citroen Xsara2.0, '04, 275 tkm
1 250 €
test
Citroen Xsara1.6, '05, 156 tkm
2 290 €
test
Citroen Xsara1.6, '05, 210 tkm
1 590 €
test
Citroen Xsara1.6, '04, 273 tkm
1 250 €
test
Citroen Xsara1.6, '03, 213 tkm
1 190 €
Check value of your car Check vehicle information from Rekkari.fi OmaNettix.fi - Easy and safe vehicle transaction Safety instructions Nettiauto.com
on mobile

More Citroen test drives

All test drives »
Ami, 100% sähköinen Citroën, kaikkien saatavilla

Ami, 100% sähköinen Citroën, kaikkien saatavilla

Citroënin Baltian maahantuonti ja Virossa sijaitsevat Citroën- ja Honda-vähittäiskaupat liitetty osaksi Bassadone Groupia

Citroënin Baltian maahantuonti ja Virossa sijaitsevat Citroën- ja Honda-vähittäiskaupat liitetty osaksi Bassadone Groupia

Citroën C4 Cactus – Sopivasti rento ranskatar

Citroën C4 Cactus – Sopivasti rento ranskatar

Citroën C3 Aircross – Persoonallinen peruspirssi

Citroën C3 Aircross – Persoonallinen peruspirssi

Citroën C3 – Uuden aallon ranskatar

Citroën C3 – Uuden aallon ranskatar