Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.
Go to Sell your car page
Read 1 218  

Uuden sukupolven Mitsubishi Space Star

Uuden sukupolven Mitsubishi Space Star
  • Mitsubishi Space Star
  •  
  •  
  •  

Mitsubishi Space Star on kokenut mittavan muodonmuutoksen mallisukupolviuudistuksen yhteydessä.

Uudistus terävöittää auton ulkoasua, tarjoaa japanilaista luotettavuutta ja paljon uusia ominaisuuksia. Uusi Space Star sai ensiesittelynsä Euroopassa tammikuussa 2020, kun malli esiteltiin Brysselin ja Wienin Motor Show’ssa. Space Staria on myyty maailmanlaajuisesti jo yli 650 000 kappaletta, joista yli 200 000 Euroopassa.

Uuden sukupolven Space Starin tärkeimmät uudistukset ovat auton etu- ja takaosan uusi muotoilu, uudet sisätilojen verhoilumateriaalit ja varusteet, uudet aktiivisen turvallisuuden järjestelmät, parempi polttoainetaloudellisuus sekä laajentuneet älypuhelinliitännät ja ominaisuudet.

Mitsubishin ”Global Small” -projekti

Mitsubishin vuonna 2009 aloittaman kunnianhimoisen ”Global Small” -projektin tuloksena Space Star on ainutlaatuinen, koska se on kehitetty vastaamaan globaalin asiakasryhmän vaatimuksia. Riippumatta siitä, ovatko asiakkaat kehittyneillä tai kehittyvillä markkinoilla, he etsivät autoa, jossa yhdistyvät polttoainetaloudellisuus, alhaiset CO2-päästöt, tilavat sisätilat sekä pienet käyttökustannukset. 

Uusi muotoilu ja sisätilat

Uudessa Space Starissa on käytössä nyt myös muista Mitsubishi-malleista tuttu ”Dynamic Shield” -muotokieli. ”Dynamic Shield” -muotokieli pitää sisällään uudistuneen konepellin, puskureiden, etumaskin ja ajovalojen muotoilun, joka korostaa Mitsubishin uuden sukupolven ilmettä.

Uusi Space Star on tyylikäs ja dynaaminen auto, jolla on ketterät ulkomitat (pituus 3 845 mm). Uusi takapuskuri on leveämpi ja terävämpi, ja se saa auton näyttämään matalammalta ja leveämmältä.

Uutta on myös Led-takavalojen L:n muotoinen malli. Dynaamista kokonaisvaikutusta lisää entisestään pitkä kattospoileri, jossa on integroituna korkealle asennettu jarruvalo. Pidennetty kattospoileri on parantanut myös Space Starin aerodynamiikkaa (Cd: 0,27). Uusi Space Star on varustettu 15-tuumaisilla kevytmetallivanteilla ja tarjolla on myös kaksi uutta ulkoväriä (Sand Yellow ja White Diamond).

Myös sisätilat ovat kokeneet uudistuksia: uusi kangasverhoilumateriaali, koristetikkaukset, kangaspäällysteiset ja taittuvat kyynärnojat, uusi kojelaudan säilytyslokero ja kontrastimittaristo.

Pienessä autossa ison auton turvallisuusvarusteita

Uusi Space Star tuo pieneen autoon ison auton turvallisuusvarusteita, sillä edistyneet kuljettajan avustusjärjestelmät eivät useinkaan ole saatavilla tämän kokoluokan autoihin. Space Starin uusia avustavia aktiivisen turvallisuuden varusteita ovat esimerkiksi etutörmäysvaroitin jalankulkijan tunnistuksella, kaistavahti, automaattiset kaukovalot ja peruutuskamera.

Taloudellinen ja tehokas

Uuden Space Starin ”Global Small” -arkkitehtuuri ja teknologia pitävät sisällään esimerkiksi parantuneen aerodynamiikan, suurlujuusteräksen ja eri materiaalien laajemman käytön, suuremmat jalkatilat, uuden ja kevyen 3-sylinterisen bensiinimoottorin (1,2 l / 80 hv / 106 Nm) varustettuna Mitsubishin MIVEC-muuttuvalla venttiilien ajoitusjärjestelmällä sekä moottorin Auto Stop & Go -käynnistysjärjestelmällä. Space Starin moottori on sovitettu 5-vaihteiseen manuaaliseen vaihdelaatikkoon tai INVECS-III CVT-vaihteistoon.

Multimedia ja älypuhelinliitännät

Space Star 2020 on varustettu Mitsubishin Smartphone Display Audio -multimediajärjestelmällä (SDA). Se on saatavilla 16 eri kielellä, mukaan lukien suomi, ja tarjoaa samat toiminnot kuin muut Mitsubishin mallit (älypuhelinnavigointi, bluetooth, musiikki). Toimintoja käytetään 7-tuumaisen kosketusnäytön avulla, johon voi liittää myös USB-ominaisuudet (video ja musiikki) DAB-radiotoiminnallisuuksia sekä peruutuskameran.

Uusi Space Star on nyt ensiesittelyssä jälleenmyyjillä ja sen alkaen-hinta on 14.990€ (Invite MT).

Nettiauto User Rating for vehicle model : Mitsubishi Space Star

     
4.2
Read user reviews or write your own »

For sale Mitsubishi Space Star cars

test
Mitsubishi Space Star1.6, '05, 211 tkm
600 €
test
Mitsubishi Space Star1.6, '05, 211 tkm
600 €
test
Mitsubishi Space Star1.6, '04, 225 tkm
999 €
test
Mitsubishi Space Star1.2, '19, 4 tkm
12 800 €
test
Mitsubishi Space Star1.2, '15, 47 tkm
6 750 €
test
Mitsubishi Space Star1.6, '04, 145 tkm
1 390 €
test
Mitsubishi Space Star1.2, '16, 7 tkm
11 111 €
test
Mitsubishi Space Star1.2, '18, 39 tkm
10 600 €
Check value of your car Check vehicle information from Rekkari.fi OmaNettix.fi - Easy and safe vehicle transaction Safety instructions Nettiauto.com
on mobile
Työhön ja vapaa-aikaan – Mitsubishi L200 Double Cab kaksipaikkaisena työvälineversiona

Työhön ja vapaa-aikaan – Mitsubishi L200 Double Cab kaksipaikkaisena työvälineversiona

Mitsubishi Outlander PHEV - sähköllä mennään (hetken verran)

Mitsubishi Outlander PHEV - sähköllä mennään (hetken verran)

Salon Autotalo aloittaa Mitsubishi-jälleenmyynnin

Salon Autotalo aloittaa Mitsubishi-jälleenmyynnin

Mitsubishi Motors lanseerasi uuden Huollon asiakaslupaus -ohjelman

Mitsubishi Motors lanseerasi uuden Huollon asiakaslupaus -ohjelman

Mitsubishi L200 – Moniottelija

Mitsubishi L200 – Moniottelija