Close
Siirry Myy autosi -sivulle
Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.

Autoilija kokee tutkitusti olonsa turvalliseksi Subarussa

Autoilija kokee tutkitusti olonsa turvalliseksi Subarussa
  • Subaru
  •  
  •  
  •  

Subarun erinomaiseen kolariturvallisuuteen tähdänneet toimenpiteet auton perusrakenteessa, turvallisuustekniikka sekä kuljettajaa avustava EyeSight -järjestelmä saavat autoilijan kokemaan olonsa turvalliseksi.

Englantilainen autoalan julkaisu Auto Express toteuttaa vuosittain autonomistajille suunnatun "Driver Power Survey" -kyselyn, jonka tuloksena Subaru nousi toistamiseen turvallisuus- ja kuljettajaa avustavien järjestelmien kategoriassa ykköseksi. Subarun kunnianhimoinen tavoite on rakentaa maailman turvallisimpia autoja. Nyt tuo tavoite ei enää ole vain visio vaan lukuisten puolueettomien turvallisuustestien jälkeen totisinta totta.

Voittajan vastaavissa testeissä ja kyselyissä Subarusta tekevät kuljettajaa avustava EyeSight -järjestelmä ja Subaru Global Platform -perusrakenne yhdessä. Auto Express -lehden suorittamassa tutkimuksessa Subaru arvostettiin turvallisimmaksi automerkiksi toista kertaa peräkkäin.

- Myös tänä vuonna Subaru menestyi poikkeuksellisen hyvin. Kaikki tämän vuoden Driver Power -kyselymme vastaukset osoittavat, että Subarun omistajat ovat tyytyväisiä lähes kaikkeen autoonsa liittyvään. Omistajat kehuvat erityisesti Subarun turvajärjestelmiä, jotka he arvostavat alan parhaiksi. Siksi ei ole yllättävää, että he ovat myös yleensä merkkiuskollisimpia asiakkaita, kertoo Auto Expressin toimittaja Steve Fowler.

Viimeisin palkinto on vain yksi Subarulle viime aikoina myönnetyistä tunnustuksista. Esimerkiksi viime vuonna arvostettu What Car? -autolehti myönsi Subarun turvajärjestelmille teknologiapalkintonsa. Palkinnon myöntänyt ammattilaisraati katsoi, että Subarun EyeSight -järjestelmä on edistynein laatuaan.

Subaru Corporationin yhdessä vakuutusyhtiöiden kanssa tekemän tutkimuksen mukaan Subarun EyeSight-järjestelmä on vähentänyt liikenneonnettomuuksien määrää yli 60 prosentilla ja peräänajo-onnettomuuksia hieman yli 85 prosentilla. Myös Subaru Europen laatiman kyselyn tulos oli, että yli 90 prosenttia Subaru-autoilijoista kokee olevansa EyeSight-järjestelmän ansiosta turvassa uudessa Subarussaan.

Myytävät Subaru -autot

test
Subaru Forester2, '22, 120 km
51 129 € (sis. ALV)
test
Subaru Outback2.5, '22, 150 km
46 372 € (sis. ALV)
test
Subaru Forester2, '22, 2 km
47 726 €
test
Subaru Outback2.5, '22, Ajamaton
47 969 €
test
Subaru Outback2.5, '22, Ajamaton
45 374 €
test
Subaru Forester2, '22, Ajamaton
47 732 €
test
Subaru Outback2.5, '22, Ajamaton
46 177 € (sis. ALV)
test
Subaru Outback2.5, '22, 1 tkm
48 900 € (sis. ALV)
Hintalaskuri - autosi tarkka hinta Rekkari.fi - Ajoneuvon kaikki tiedot heti Ohjeet turvalliseen
kaupankäyntiin
Nettiauto.com
mobiililaitteissa
Omat ajoneuvot
Euroopan myydyin Subaru uudistui

Euroopan myydyin Subaru uudistui

Subaru on maailman turvallisin auto

Subaru on maailman turvallisin auto

Subaru XV – Uuteen nousuun

Subaru XV – Uuteen nousuun

Subaru WRX STI – Valmis rallipolulle

Subaru WRX STI – Valmis rallipolulle

Subaru BRZ – Urheiluauto alehinnalla

Subaru BRZ – Urheiluauto alehinnalla