Close
Siirry Myy autosi -sivulle
Luettu 4 822  

Subaru on maailman turvallisin auto

Subaru on maailman turvallisin auto
  • Subaru
  •  
  •  
  •  

Subaru Forester ja XV vastaanottivat luokkiensa turvallisimman auton tittelin myös Euro NCAP:lta.

Yhdysvaltalainen IIHS (Insurance Institute for Highway Safety) -tutkimuslaitos summasi yhteen viime vuonna toteutetut törmäystestituloksensa ja kuten edellisinäkin vuosina, jokainen markkinoilla myynnissä oleva Subaru-malli sai kolariturvallisuudesta ”Top Safety Pick – huipputurvallinen valinta” -tunnustuksen. Subaru on edelleen ainoa automerkki, jonka jokainen malli on vuosi toisensa jälkeen luokiteltu luokkansa turvallisimmaksi autoksi.

Viime vuonna IIHS:n toteuttamissa testeissä ennätyksellisesti yhdeksän eri Subaru-automallia rankattiin kolariturvallisuudessa korkeimmalle TSP- tai TSP+ -tasolle. Japanilaisvalmistajan ennakkoluuloton tavoite rakentaa maailman turvallisimmat autot on siis saavutettavissa. Huomionarvoista on myös se, että kaikki Subarun uuteen SGP-perusrakenteeseen perustuvat mallit nostettiin luokkiensa parhaimmaksi myös Euro NCAP:n testeissä.

Vuodesta 2006 lähtien IIHS on palkinnut markkinoiden turvallisimpia autoja Top Safety Pick -tunnustuksella, jotta turvallisuutta arvostava kuluttaja voi valita oikein. Testien turvallisuusvaatimukset ovat tiukentuneet ja järjestelmään on rakennettu lisää kriteerejä. TSP+ tarkoittaa, että autossa on törmäyssuojatun perusrakenteen lisäksi hyvin toimivat kuljettajaa avustavat- sekä hätäjarrutusjärjestelmät. Uutta vuodelle 2020 on se, että IIHS painottaa testeissään erityisesti jalankulkijoiden suojaustasoa.

Todiste uusien tiukentuneiden vaatimuksien kovuudesta on se, että tämän vuoden testeissä vain 64 mallia sai Top Safety Pick -arvosanan kun vastaava luku viime vuonna oli 111. Näistä korkein mahdollinen TSP+ arvosana myönnettiin 23 automallille, joista neljä Subarulle: Foresterille, XV:lle, Outbackille- sekä Legacylle.

Myytävät Subaru -autot

test
Subaru Forester2.0, '18, 44 tkm
31 500 €
test
Subaru Forester2.0, '15, 116 tkm
27 200 €
test
Subaru Levorg1.6, '15, 72 tkm
23 500 €
test
Subaru Forester2.0, '16, 148 tkm
23 400 €
test
Subaru Forester2.0, '18, 45 tkm
30 800 €
test
Subaru XV1.6, '16, 38 tkm
22 000 €
test
Subaru Forester2.0, '16, 106 tkm
24 900 €
test
Subaru Levorg1.6, '16, 86 tkm
20 990 €
Tarkista Hintalaskurilla autosi arvo Rekkari.fi-palvelusta auton tarkat tiedot OmaNettix – tee kaupat helpommin ja turvallisemmin Ohjeet turvalliseen
kaupankäyntiin
Nettiauto.com
mobiililaitteissa
Autoilija kokee tutkitusti olonsa turvalliseksi Subarussa

Autoilija kokee tutkitusti olonsa turvalliseksi Subarussa

Euroopan myydyin Subaru uudistui

Euroopan myydyin Subaru uudistui

Subaru XV – Uuteen nousuun

Subaru XV – Uuteen nousuun

Subaru WRX STI – Valmis rallipolulle

Subaru WRX STI – Valmis rallipolulle

Subaru BRZ – Urheiluauto alehinnalla

Subaru BRZ – Urheiluauto alehinnalla