Siirry Myy autosi -sivulle
Toiminto ei ole käytössä, koska olet kieltänyt evästeiden käytön tähän tarkoitukseen. Muuta valintojasi evästeasetuksista.
Luettu 6 091

Toyota Hilux nyt myös TruckMasters OX -kevytkuorma-autona

Toyota Hilux nyt myös TruckMasters OX -kevytkuorma-autona
  • Toyota Hilux
  • Toyota Hilux
  • Toyota Hilux
  • Toyota Hilux

O.K. Auto Oy:n valikoima laajenee

O.K. Auto Oy on 55 vuotta toiminut perheyhtiö, jonka kuudessa toimipisteessä työskentelee yli 130 alan ammattilaista. Yritys on tunnettu vahvana Toyotan edustuksena ja O.K. Auton asiakkaat ovat aina voineet luottaa saavansa osaavaa palvelua ja hyvät tarjoukset maamme kestosuosikin koko mallistoa koskien. Hyötyajoneuvopuolella Proacen suosio on tasaisessa kasvussa ja kestävyydeltään legendaarinen Hilux on suosittu erityisesti vaativissa olosuhteissa työskentelevien parissa. Nyt O.K. Auto tuo markkinoille kevytkuorma-autoksi rekisteröidyn TruckMasters Hilux -version, joka on autoverovapaa, yritysten täydellä ALV-edulla hyödynnettävissä ja hankittavissa vuotuisella alle 80 euron dieselverolla.

O.K. Auton toimipisteet sijaitsevat pääosin Keski- ja Itä-Suomen alueilla, joissa metsätalouden merkitys on hyvin voimakas. Tämä näkyy suoraan pick up -luokan suosiossa, sillä alan ammattilaisten työkohteet sijaitsevat usein vaikeiden tieolosuhteiden päässä. Jämerä pick up kuljettaa turvallisesti ja varmasti perille työkohteeseen niin henkilöstön kuin tarvikkeet, kuten polttoainesäiliöt. TruckMasters Oxissa kantavuutta on 1335 kiloa ja kun vetokykyä löytyy 3500 kiloa, kulkee isokin perävaunu mukana helposti ja riskittömästi. TruckMasters-pakettiin kuuluu myös säädettävä takapään ilmajousitus, mikä takaa vakaan etenemisen myös täydellä kuormalla varustettuna.

Monipuolisuutta ja tehoa

Toyota Hilux nyt myös TruckMasters OX -kevytkuorma-autona

Truckmasters Ox yhdistää onnistuneesti Hiluxin ajomukavuuden etenemiskykyyn ja tavarankuljetuskapasiteettiin. Työolosuhteiden ulkopuolella auto tarjoaa edustusluokan mukavuuden moottoritieolosuhteisiin ja samalla se on kokoonsa nähden hyvin ketterä myös kaupunkiolosuhteiden ahtaudessa. Viisipaikkaisena se soveltuu loistavasti myös perheen käyttöön, ja sillä hoituvat myös vapaa-ajan ajot mallikkaasti. Huomionarvoista on myös takaistuinten tilavuus ja laatu, sillä TruckMastersin kohdalla kyse ei ole mistään lisäpenkeistä, vaan tarjolla on kunnon matkustusmukavuutta kaikille. 

Voiman autoon tuo 2,4 litran ahdettu CommonRail-dieselruiskutusmoottori, jossa tehoa on 150 hevosvoiman edestä ja vääntöä löytyy mukavat 400 newtonmetriä. TruckMasters on saatavana sekä manuaali- että automaattivaihteisena ja laadun takeena toimii kattava 36 kuukauden tai 100 000 kilometrin takuu.

Yksilöity varustelu

TruckMastersin asiakaskunnassa ei ole kahta samanlaista asiakasta ja tarjolla on kolme eri varustelutasoa: Workhorse, Active ja Premium.  Varustelutaso on kaikilla tasoilla jo hyvin kattava ja mukavuuden, turvallisuuden ja käytön helppous on viety Toyotan tunnetusti korkealle tasolle. Lisää etenemiskykyä ja ulkonäköä on saatavilla lisävarusteilla, kuten korotus- ja levikesarjoilla tai offroad-rengassarjalla.  TruckMasters onkin kuin luotu kovaan työntekoon ja lisävarusteina saatavilla olevilla hiekoittimilla tai auroilla saa käyttöönsä huippuluokan kiinteistöhoitoyksikön.

Kevytkuorma-autoksi rekisteröinnit hyödyt ovat todella huomattavat ja ne ylittävät luokan tuomat vaatimukset kevyesti. Piirturia ei TruckMastersissa tarvita, mutta nopeudenrajoitin kuuluu vaatimuksiin.  Huomioitavaa on myös C1-luokan ajokorttivaatimus, joka on nykyään onneksi saavutettavissa parhaimmillaan kahden päivän koulutuksella.

  • Toyota Hilux nyt myös TruckMasters OX -kevytkuorma-autona
  • Toyota Hilux nyt myös TruckMasters OX -kevytkuorma-autona
 

O.K.Auto palvelee

O.K. Auton Jyväskylän toimipisteen myyntipäällikkö Karri Hyvätti on hyvin tyytyväinen TruckMastersin saapumiseen valikoimaan. ”TruckMasters täydentää Hiluxin jo nyt kattavaa tarjontaa ja vie ammattimaisuuden todella korkealle tasolle. Jyväskylän alueella urakoitsijoiden ja muiden yrittäjien määrä on suuri ja he vaativat ajoneuvoltaan paljon. TruckMasters onkin erinomainen valinta, kun työskentelyn tehokkuus ja pysähtymättömyys ovat oleellisen tärkeitä. Varustelun korkeasta tasosta huolimatta toimitusajat ovat hyvin kohtuullisia ja tarjolla on myös valmiita ratkaisuja nopeaan tarpeeseen. TruckMasters-muutostöiden kokonaishinta veroineen on alle 12.000 euroa ja veroetujen ja parantuneen kuljetuskyvyn tuoman tehokkuuden kautta hankinta maksaa itsensä nopeasti takaisin”, korostaa Hyvätti.

Tapani - Palo
Tapani Palo on kaupallinen tuottaja, joka on työskennellyt pitkään kevyiden tavara-autojen sekä henkilökuljetuksen maailmassa. Työkokemusta löytyy reippaasti myös raskaan kuljetuskaluston, maarakennuksen sekä maatalouskoneiden parista, ja verkkopuolella vastuualueisiin kuuluu esimerkiksi suosittujen Taukopaikat-osioiden ylläpito.

Nettiauton käyttäjien antama arvosana automallille : Toyota Hilux

     
3.8
Lue käyttäjäarvostelut tai kirjoita oma »

Myytävät Toyota Hilux -autot

test
Toyota Hilux2.8, '22, Ajamaton
50 500 € (ALV väh.kelp.)
test
Toyota Hilux2.8, '21, 2 tkm
48 500 €
test
Toyota Hilux2.8, '22, 2 tkm
60 800 € (ALV väh.kelp.)
test
Toyota Hilux2.8, '22, 300 km
49 900 € (ALV väh.kelp.)
test
Toyota Hilux2.4, '22, 500 km
44 470 € (ALV väh.kelp.)
test
Toyota Hilux2.4, '21, 33 tkm
46 800 € (ALV väh.kelp.)
test
Toyota Hilux2.4, '22, 9 tkm
51 900 € (ALV väh.kelp.)
test
Toyota Hilux2.4, '22, Ajamaton
43 870 € (ALV väh.kelp.)
Hintalaskuri - autosi tarkka hinta Rekkari.fi - Ajoneuvon kaikki tiedot heti OmaNettix - Ajoneuvojesi tiedot yhdessä paikassa Ohjeet turvalliseen
kaupankäyntiin
Nettiauto.com
mobiililaitteissa

Lisää Toyota koeajoja

Kaikki koeajot »
Toyota Hilux -Kestosuosikin uusin painos

Toyota Hilux -Kestosuosikin uusin painos

Toyota Yaris GR – Räävittömän hauska ratakirppu

Toyota Yaris GR – Räävittömän hauska ratakirppu

Toyota C-HR - luotettavan luonteikas Qashqain kampittaja

Toyota C-HR - luotettavan luonteikas Qashqain kampittaja

Toyota Supra – Klassikon jykevä paluu

Toyota Supra – Klassikon jykevä paluu

Toyota Yaris Hybrid 2020 - entistä persoonallisempi

Toyota Yaris Hybrid 2020 - entistä persoonallisempi