Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.
Go to Sell your car page
Read 36 675   0

Tyypit: Mercedes Benz CE 3.4 AMG

Tyypit: Mercedes Benz CE 3.4 AMG
  • MG B
  •  
  •  
  •  

Tämänkertaisen koeajon kohde on Mercedes-Benz CE 3.4 AMG, joka on myytävänä Herttoniemen Autokeskuksessa Helsingissä (http://www.nettiauto.com/58050 )

ENSIVAIKUTELMA AMG:STÄ

Vaikka kuinka yritän saada Nettiauton koeajoautoiksi meidän tavallisten kuluttajien kukkarolle sopivia autoja koeajettavaksi, niin aina minulle tarjotaan toinen toistaan harvinaisempia ja urheilullisempia autoja! Pahoittelen, että olen täysin epäonnistunut tässä tehtävässä ;-)

Tällä kertaa tyypit otettiin Mersun AMG-version Coupesta, joka on kohtuullisen harvinainen ilmestys missä päin maailmaa tahansa.

Auto on sillä lailla tuttu, että alkukeväästä tyypitin samankorisen MB 230 Coupén, joka on spoilereita ja vanteita lukuun ottamatta ulkonäöltään lähes identtinen.

Tarkemmin tarkasteltuna AMG:stä löytyy paljonkin eroja: 3.4 litran 24V suora kuutonen, nahkasisusta, urheilullinen alusta, sporttipakoputkisto sekä erinäinen määrä lisävarusteita.

W124-korisen sisäilme on tuttu ja turvallinen, ja on kestänyt aikaa hyvin.

AJOSSA

Liikkeellelähdössä ensimmäinen huomio kiinnittyy moottorin vaimeaan murinaan, joka välittyy kuljettajan korviin.
Pintakaasulla auto lipuu hiljakseen eteenpäin, eikä kevyt kaasupolkimen painallus aiheuta kovinkaan suurta muutosta vauhtiin. Auton paino tuntuu… Pienen totuttelun jälkeen polkaisen poljinta vähän reippaammin, ja heti alkaa maisema vilistä vilkkaaseen tahtiin.

Tuntuma alustasta on kaksijakoinen: sileällä moottoritiellä alusta on erittäin jämäkkä ja ohjaustuntuma on erinomainen. Kaupungilla teräviä kuoppia ylittäessä tärähdys ei ole kivikova, vaan alustassa on pieni jälkitutina, ennen kuin korin liike tasaantuu jälleen. Mieleeni hiipii epäilys, että iskunvaimentimet olisivat ilmatäytteiset. En tarkoita, että jousissa tai iskareissa olisi vikaa, vaan sitä, että auto on suunniteltu erilaiselle tiestölle, kuin mikä Suomessa on normaalia.

Suorituskyky on kaikenlaiseen kurvailuun riittävä. AMG:n kanssa pärjää helposti arkiliikenteessä, ja tieto 272 hevosen olemassaolosta merkitsee, että tarvittaessa esimerkiksi rekan ohitse pääsee turvallisesti ja ripeästi. Parhaimmillaan auto on maantiellä, jossa se vastaa kaasupolkimen liikkeisiin yllättävän hanakasti. Kick downin jälkeinen kiihtyvyys on ripeää ja urheilullinen murina korostaa auton urheilullista luonnetta. Auto on kuitenkin verrattain raskas ja automaatti verottaa osan tehosta.

AMG on rengasmelua lukuunottamatta hiljainen auto ja erittäin vaivaton ajaa.

TILAT JA VARUSTELU

Kymmenessä vuodessa autojen tekniikka ja muotoilu on kehittynyt voimakkaasti. Silti tästä yksilöstä löytyy ABS-jarrut, 2 x airbag, ilmastointilaite, sähkökäyttöinen ajonestolaite, sähkökattoluukku, automaattivaihteet, sähkösäätöinen kuljettajan istuin, keskuslukitus, 4 x sähköikkunat ym.

Takapenkin jalkatila on rajallinen, leveyttä on runsaasti mutta korkeutta 183 senttiselle juuri ja juuri riittävästi. Tavaratila on kiistatta kupée –luokan suurimpia.

TEKNISET TIEDOT:

Teho 272 hv
Vääntömomentti ei tiedossa
Huippunopeus ei tiedossa
Kiihtyvyys 0-100 km/h: ei tiedossa
Kulutus: ei tiedossa

YHTEENVETO

Kunnoltaan tämä yksilö, jonka mittarilukema on vain 137 tkm, on huippuluokkaa. Maalipinnassa eikä sisustassa ole moitteen sijaa. Auto on selvästi luonteeltaan keräilyauto, jonka arvonalennus on olematon tai ainakin huomattavasti pienempi kuin uudemman käyttöauton. Lisäbonuksena tuleva omistaja voi nauttia auton mainioista ajo-ominaisuuksista sekä AMG MB:n kiistatta arvostetusta statuksesta.

Lisätiedot ja kuvat: http://www.nettiauto.com/58050

Voit tiedustella AMG:tä suoraan Sepiltä numerosta 044 5345260.

Nettiauto User Rating for vehicle model : MG B

     
Read user reviews or write your own »

For sale MG B cars

test
MG B1.8, '65
12 900 €
Check value of your car Check vehicle information from Rekkari.fi OmaNettix.fi - Easy and safe vehicle transaction Safety instructions Nettiauto.com
on mobile

More MG test drives

All test drives »
Tyypit: MG ZT-T

Tyypit: MG ZT-T

Tyypit: MG MGF Roadster

Tyypit: MG MGF Roadster

Toyota Land-Cruiser 2.8 D-4DPremium Automaatti

Toyota Land-Cruiser 2.8 D-4DPremium Automaatti

Skoda Octavia - takaisin ykköseksi?

Skoda Octavia - takaisin ykköseksi?

Volkswagen T-Roc Cabriolet – Katoton katumaasturi

Volkswagen T-Roc Cabriolet – Katoton katumaasturi