Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.
Go to Sell your car page
Read 62 759   0

Tyypit: MG ZT-T

Tyypit: MG ZT-T
  • MG ZT
  • MG ZT
  • MG ZT
  • MG ZT

Tämänkertaiset tyypit otettiin MG ZT-T:llä, joka on myytävänä yksityisellä myyjällä Helsingissä. Myynti-ilmoitus löytyy linkistä http://www.nettiauto.com/1163275

TaustaaMG on perinteinen brittimerkki, jonka historiaan kuuluu maineikkaita avoautoja kuten MG A ja MG B. Lähihistoriaan kuuluu tehtaan sulkeminen yrityskaupan epäonnistumisen vuoksi. Sittemmin kiinalaiset autotehtaat ovat jälleen käynnistämässä autonvalmistusta – mallistosta vaan ei ole tihkunut julkisuuteen tietoja.

Viimeisimmät tehtaalta ulos rullanneet MG:t pohjautuivat sekä Hondan että Roverin kanssa yhteistyössä kehitettyihin malleihin.

MG ZT-T on siis etäistä sukua Rover 75 -mallille, joskin jälkimmäistä on Suomeen tuotu vain porrasperäisenä.

EnsivaikutelmaZT-T on makean urheilullinen ilmestys, jota hallitsee suuret 18 tuuman aluvanteet ja iso alumiiniverkkoinen keulamaski. Sisusta on aistikas ja se on stailattu viimeisen päälle tyylikkääksi hyödyntäen mm. punaista väriä istuimissa.

Istuimet ovat erittäin tyköistuvat ja ajoasento on erinomainen. Hallintalaitteet eivät edellytä mitään erillistä tutustumista, sillä kaikki tarvittava löytyy vaikeuksitta.

Auton väri on jännä sinimusta, ja se muuttaa väriä valaistuksen mukaan mustasta violettiin.

AjossaZT-T on vakaa ja tanakka ajettava. Moottori tuntuu reagoivan kaasupolkimen liikkeisiin erittäin ahnaasti. Tarkistan varmuuden vuoksi omistajalta, onko auto peräti turboahdettu. Ei ole.

Leveät ja matalaprofiiliset renkaat ovat huomattavasti mukavammat, kuin miltä näyttävät. ZT-T:n alustasta löytyy paljon urheilullista tanakkuutta, mutta yllättäen myös mukavuutta.

Vaihteisto on 5 –pykäläinen manuaali. Ykkönen on välitetty aika lyhyeksi, mutta kakkosella pärjää moottorin nöyrästi vääntävän luonteen vuoksi jo lähes tyhjäkäynniltä aina toiselle sataselle ulottuville nopeuksille.

Auto on hiljainen ja suuntavakaa. Veekuutosen kurnutus kuuluu täyskiihdytyksissä ja rengasäänet alkavat kantautua sisään kun ollaan sakkonopeuksissa.

Ohjaustuntuma on hyvä – siitä erityiskiitos. Ohjaus on myös aika nopea, eli auton kääntäminen ei vaadi paljoa ratinvääntämistä.

  • Tyypit: MG ZT-T
  • Tyypit: MG ZT-T
 

Tilat ja varusteluZT-T on nykykorisen Ford Mondeon kokoluokkaa. Näin ollen se on tilava perheauto. Takatilat näyttävät ainakin silmämääräisesti pitempiäkin ajorupeamia varten viihtyisiltä.

Sisusta ja kojelautajärjestelyt ansaitsevat erityismaininnan viihtyisyyden ja yleisen laatuvaikutelman vuoksi. Mittaristo on selkeälukuinen, ja jos oikein tarkkaan katsoo, niin sukulaisuussuhde Rover 75:seen on selvä.

Erityisen kätevänä yksityiskohtana mainittakoon erikseen avautuva takaluukun ikkuna, josta on kätevä sujauttaa ostoskassit tavaratilaan.

Muilta osin varustetaso on nykymittapuun mukaan kattava. MG:stä löytyy mm. ajotietokone, kaksialueinen ilmastointilaite, xenonvalot ym. Ainoastaan vakionopeudensäädin puuttuu.

Tekniset tiedotTeho: 190 hv / 140 kW
Vääntö: 245 Nm
Huippunopeus: 227 km/t
Kiihtyvyys 0-100 km/t: 8,3 sekuntia
Kulutus: 14,3 / 7,3 / 9,8 litraa sadalla

YhteenvetoMG ZT-T on näyttävän näköinen, tilava perhefarmari. Se on ennenkaikkea aktiivisesta ajamisesta nauttivan kuljettajan auto. Ulkonäkö vastaa aika hyvin odotuksia. Kunnoltaan tämä vain 45 tkm ajettu auto on erinomainen.

Lisätiedot MG:stä Danielilta numerosta 0400 796 123.

Kirjoitti: Mika Fagerström

Nettiauto User Rating for vehicle model : MG ZT

     
4.0
Read user reviews or write your own »
Check value of your car Check vehicle information from Rekkari.fi OmaNettix.fi - Easy and safe vehicle transaction Safety instructions Nettiauto.com
on mobile

More MG test drives

All test drives »
Tyypit: MG MGF Roadster

Tyypit: MG MGF Roadster

Tyypit: Mercedes Benz CE 3.4 AMG

Tyypit: Mercedes Benz CE 3.4 AMG

Volkswagen T-Roc Cabriolet – Katoton katumaasturi

Volkswagen T-Roc Cabriolet – Katoton katumaasturi

Työhön ja vapaa-aikaan – Mitsubishi L200 Double Cab kaksipaikkaisena työvälineversiona

Työhön ja vapaa-aikaan – Mitsubishi L200 Double Cab kaksipaikkaisena työvälineversiona

Koeajo: Volkswagen e-Crafter 35 100 kW

Koeajo: Volkswagen e-Crafter 35 100 kW