Go to Sell your car page
Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.
Read 3 766

Uuden sukupolven pakettiauto - uusi Peugeot e-Expert

Uuden sukupolven pakettiauto - uusi Peugeot e-Expert
  • Peugeot Expert
  • Peugeot Expert
  • Peugeot Expert
  • Peugeot Expert
  • Peugeot Expert

Sitten vuoden 2016 markkinoille tulonsa jälkeen Peugeot Expert on jo ylittänyt 195 000 kappaleen tuotantomäärän.

Nyt malli tulee tarjolle kompaktien pakettiautojen segmenttiin myös 100% sähköisenä versiona.

Noudattaen Peugeotin asiakkailleen lupaamaa valinnan vapautta, uusi Peugeot e-Expert tarjoaa:

• 2 eri toimintamatkaa aina 330 km (WLTP) asti

• 3 korin pituutta

• Vetomassa jopa 1000 kg ja kantavuus aina 1275 kg asti

Lastaustilavuus on identtinen polttomoottoriversioiden kanssa

Peugeot e-Expert on soveltuva kaikkiin ammattilaisten tarvitsemiin tiloihin, töihin ja eri tarpeisiin. Tavaratilan tarjoamalla runsaalla tilavuudella, varusteltavuudella, arkea helpottavalla ohjaamotilalla, ohjaamon teknologian tasolla ja tyylikkäänä kulkuvälineenä se helpottaa jokapäiväistä elämää. e-Expertistä löytyvät kaikki Peugeot Expertin tarjoamat ominaisuudet - ilman kompromissia ja ilman päästöjä.

Uuden sukupolven pakettiauto - uusi Peugeot e-Expert

Peugeot e-Expert on myös saanut jo ennakkotilaajan Suomi-hinnat.

Uusi täyssähkö e-Expert on säilyttänyt kaikki Peugeot Expertin tarjoamat hyödyt, mukaan lukien segmentissä ainutlaatuisen XS-version, joka on erityisen sopiva kaupunkien keskusta-ajoon.

Peugeot e-Expert kykenee vastaamaan kaikkiin ammattikäyttäjien tarpeisiin ja erityistarpeisiin se mahdollistaa monenlaiset varustelijoiden kanssa yhteistyössä toteutetut muunnelmat, kuten kylmäkuljetus- tai huoltoauto.

Tyyliltä e-Expert on vahva ja tunnistettava ja se jatkaa  Peugeotin sähköistymisen Vapaus valita –teemaa. Uudessa Peugeot e-Expertissä säilyy mallin polttomoottoriversioista tuttu ulkoasu, täysin polttomottoriversiota vastaava tilavuus ja siihen on lisätty vain muutamia hienovaraisia tunnisteita paljastamaan täyssähkö käyttövoiman.

Ulkopuolelta sähkömallin erottaa päivittynyt leijonalogo, vasemman etusiiven latausluukku, pienet muutokset maskin keskiosassa sekä takaosasta löytyvä e-Expert -monogarmmi.

Ohjaamoon sähköistyminen on tuonut muutamia lisäelementtejä, kuten analogisen mittariston värityksen, päivittyneet toiminnot kosketusnäytöllä, uuden "e-Toggle" automaattisen vaihteenvalitsimen sekä uutuutena Expertissä nähtävän sähköisen käsijarrun.

Mittaristo on päivittynyt jakamaan uutena tietona sähköautolla ajoon liittyvää olennaista käyttöinformaatiota.

Täysin uusi e-Expert tulee myyntiin kahtena eri akkuversiona. 50 kWh akku on saatavana XS-, M -ja XL–koripituuksiin ja tämä esimerkiksi kaupunkiajoihin erinomaisesti soveltuva versio tarjoaa jopa 230 km (WLTP) toimintamatkan.M- ja XL-koripituudet ovat saatavana myös 75 kWh akulla, jonka toimintamatka mahdollistaa jopa 330 km (WLTP) ajon. 

Peugeot e-Expert on varustettu 11 kW :n kolmivaiheisella autolaturilla. Akun lämmöntasaus on yhdistetty matkustamon erilliseen lämmitysjärjestelmään ja mahdollistaa pikalatauksen, akun esilämmityksen ansiosta optimoidun toimintamatkan sekä pidemmän akun elinkaaren.

Lataaminen onnistuu joustavasti arjen eri ratkaisuilla ja pikalatauspisteestä 80% latausaste saavutetaan joko jo 30 minuutissa (50 kWh akku) tai 45 minuutissa (75 kWh akku).

Uusi Peugeot e-Expert tarjoaa mahdollisuuden ohjelmoida akun lataus käynnistymään toivottuna ajankohtana joko e-Expertin kosketusnäytöltä tai omasta matkapuhelimesta etäohjauksen avulla. Saman etäohjauksen avulla on mahdollista milloin tahansa käynnistää tai pysäyttää lataus, samoin kuin tarkistaa akun latauksen taso.

Matkustajille e-Expert tarjoaa mukavan ohjaamotilan, jonka lämpömukavuudesta huolehtivat korkeajännite lämmitysvastus (5 kW) sekä ohjelmoitava esilämmitys.

e-Expertin muunneltavuus on segmentissä huippuluokkaa kolmen hengen Moduwork-istuinrivin ansiosta: laitimmaisen matkustajan istuimen alta saadaan käyttöön 1,16 m pitkä lisälastaustila tai keskimmäisen istuimen kääntyvän käsinojan kohdalta saadaan käyttöön työpöytä.

  • Uuden sukupolven pakettiauto - uusi Peugeot e-Expert
  • Uuden sukupolven pakettiauto - uusi Peugeot e-Expert
 

Vetokyky e-Expertissä on jopa 1000 kg ja kantavuus on täyssähköversiossa sama kuin mallin polttomoottoriversioissa: jopa 1275 kg.

Lisäksi samoin kuten Expertin polttomoottoriversiossa, täyssähköinen e-Expert pitää sisällään runsaan määrän eri turvallisuutta ja ajamisen helppoutta tuovia ajoavustimia. Älypuhelimen informaatio on käytettävissä auton kosketusnäytöltä, kiitos Apple CarPlay™ :n ja Android Auto™ :n kanssa yhteensopivan MirrorScreen –toiminnon.

Alle 30 km/h ajossa sekä peruutettaessa jalankulkijoiden turvaksi hiljaisesti etenevä auto pitää miellyttävää varoitussääntä.

Uusi Peugeot e-Expert saapuu Suomeen vuoden 2020 lopulla. Mallin ennakkomyynti on alkanut ja ennakkotilaajan autoverolliset hinnat alkavat 47 979,24 € (e-Expert M 75 kWh ) / 49 374,90 € (e-Expert XL 75 kWh). 

Nettiauto User Rating for vehicle model : Peugeot Expert

     
3.9
Read user reviews or write your own »

For sale Peugeot Expert cars

test
Peugeot Expert2.0, '21, 2 tkm
37 500 € (ALV väh.kelp.)
test
Peugeot Expert2.0, '21, 8 tkm
37 900 € (ALV väh.kelp.)
test
Peugeot Expert2.0, '21, 10 tkm
33 900 € (ALV väh.kelp.)
test
Peugeot Expert2.0, '21, Undriven
32 990 € (ALV väh.kelp.)
test
Peugeot Expert2.0, '21, Undriven
32 990 € (ALV väh.kelp.)
test
Peugeot Expert2.0, '21, 300 km
32 490 € (ALV väh.kelp.)
test
Peugeot Expert2.0, '21, 3 tkm
33 900 € (ALV väh.kelp.)
test
Peugeot Expert2.0, '21, Undriven
36 450 € (ALV väh.kelp.)
Hintalaskuri - Check value of your car Rekkari.fi - Check vehicle information OmaNettix - All vehicle information in one place Safety instructions Nettiauto.com
on mobile
Peugeot 3008 Hybrid4 – Miss SUV

Peugeot 3008 Hybrid4 – Miss SUV

Peugeot e-2008 – Kisun tassuja palelee

Peugeot e-2008 – Kisun tassuja palelee

Peugeot e-208 – Sähköleijona

Peugeot e-208 – Sähköleijona

Aikansa merkkipaalut: 504:stä täysin uuteen 208:aan – Peugeotin kuusi Vuoden Autoa

Aikansa merkkipaalut: 504:stä täysin uuteen 208:aan – Peugeotin kuusi Vuoden Autoa

Peugeot Rifter matalalattiaversiona

Peugeot Rifter matalalattiaversiona