Feature is not available, because you have not allowed use of cookies for this purpose. Change your selections in consent manager.
Go to Sell your car page
 • Ford vaihtoautot

  Simple search result: 7123 vaihtoautoa.

  7123 kpl Ford vaihtoautoa autoa myynnissä nyt hintaluokissa 100 € - 109 900 €100109900. Selaa käytettyjä ilmoituksia ja hanki Ford....Read more Katso myös muut Ford -automallit ja uudet Ford 2020 -autot. Palvelustamme löydät myös Ford-huoltoa tarjoavat yritykset ja Nettivaraosasta Ford-varaosat.

   
  Search terms:
  Ford Advanced search »

  Services

  Lumise.fi
  Lisävalot, Työvalot, Xenonsarjat, Polttimot yms.
  Öljy-Jokeri Oy
  Öljynvaihto aikaa varaamatta Niiralankadulla!
  Auto Baja Oy
  Jenkki ja Euroautojen korjaus- ja huoltotoimet!

  Articles

  Check value of your car Check vehicle information from Rekkari.fi OmaNettix.fi - Easy and safe vehicle transaction Safety instructions Nettiauto.com
  on mobile
  Ford on yhdysvaltalaisen Ford Motor Companyn omistama automerkki, jonka perustettiin Detroitissa vuonna 1903. Yrityksen perustaja Henry Ford oli innovatiivinen keksijä, jolla oli suuri vaikutus paitsi autojen massatuotantoon likuhihnamenetelmällä myös kuljetustoiminnan ja franchise-järjestelmien kehittymiseen. Automerkin tehtaita sijaitsee Yhdysvalloissa, Saksassa, Australiassa ja Brasiliassa. Fordiin omistuksessa on lisäksi ruotsalainen Volvon henkilöautotuotanto sekä osia Mazdasta ja Aston Martinista. Suomessa Ford on ollut pitkään yksi suosituimmista pakettiautomerkeistä.