Go to Sell your car page
Read 73 548   1

Tyypit: Cadillac De Ville

Tyypit: Cadillac De Ville
  • Cadillac De Ville
  • Cadillac De Ville
  • Cadillac De Ville
  • Cadillac De Ville

Tämänkertaiset tyypit otettiin Cadillac De Villellä, joka on myytävänä yksityisellä myyjällä pk-seudulla ( http://www.nettiauto.com/329120 )

TAUSTAA

Nettiauton koeajoraportit syntyvät siten, että autojen myyjät tarjoavat autojaan allekirjoittaneelle koeajoraportin kohteeksi. Usein tarjotaan mielenkiintoisia autoja, joista kaiken kokenut autotoimittajakin innostuu - kuten nyt!

Päätös koeajattavasta kohteesta syntyy koeajoviikon alussa, kun katson läpi ne lukuisat (yleensä 6 - 12) autot, jotka olen tallentanut omalle Nettiauton Suosikkilistalleni. Pyrin valitsemaan raportteihin erikoisia autoja, sellaisia joita ei joka päivä tule vastaan. Usein käy niin, että tavalliset autot jäävät listalle roikkumaan, sillä kaikkia autoja ei millään ehdi koeajaa.

ENSIVAIKUTELMA KÄKKYLÄSTÄ

Kyllä on hieno - metallinpunainen väri eritoten tekee autosta poikkeuksellisen näyttävän! Cadillac on suurine konepelteineen ja takakontteineen mahtavan kokoinen ja näköinen ilmestys.

Monipinnaiset bling-bling vanteet ovat jo melkein liian sokeriset tähän muuten niin klassisen kauniiseen koriin. Osa kromikoristeista on vaihdettu kullanvärisiin - joka tuo oman säväyksensä kokonaisuuteen. Alkuperäinen maalipinta ja kermanvaalea nahkasisusta ovat hämmästyttävän hienossa kunnossa. Kymmenen vuoden käyttö Texasissa ei tässä autossa näy.

Digitaalinen mittaristo on amerikkalaisittain toteutettu ja siinä on erilliset osiot nopeudelle, kulutusmittarille sekä ilmastoinnin diginäytölle. Radion näytössä on vielä samanoloista vihreää kirjasinta mustalla pohjalla.

Hallintalaitteiden tutustumiseen menee tovi - sen verran omaperäisiä nämä jenkkivehkeet ovat. Jokaisissa liikennevaloissa löytyy jotain uutta tutkittavaa, sen verran runsas ja hajasijoitettu on auton varustearsenaali.

AJOSSA

Tämän auton ratissa ensimmäinen pulma syntyy auton ulkomittojen arvioinnissa. Leveyttä on sen verran, ettei millään meinaa uskaltaa kohdata vastaantulijoita ahtaalla tieosuudella. Pikkuhiljaa auton valasmaiseen kokoon tottuu.

Ohjaus on nopeaksi välitetty, mutta amerikkalaiseen autoon odotetun tunnoton. Ohjauspylväässä sijaitsee myös perinteinen automaattivaihteiston valitsin, jonka näyttö on mittaristossa P - R - N - D - 3 - 2

Alusta on mukava, mutta parhaimmillaan suoraan ajettaessa. Jousituksen leimaavana piirteenä on keinuminen, jos tien pinnassa on esimerkiksi hidastetöyssyjä. Nupukivillä Käkkylä lipuu tosin arvokkaasti ja kori heijaa vain hieman. Kulku on kaikkinensa arvokasta ja ennenkaikkea hiljaista.

Urheilullisiin suorituksiin De Ville ei mitenkään taivu, vaan sentyyppisiä kokemuksia hakevien on syytä suunnata katseensa toisenlaisiin autoihin.

Maantiellä kruisailu on Caddyn parhainta aluetta. Ajo-ominaisuudet ovat parhaimmillaan yli 60 km/h nopeudessa. Tehoa piisaa ja V8:n vajaan 400 newtonin vääntö on muikea. Alusta tuntuu tukevoituvan vauhdin kasvaessa.

Etuvetoisuus tulee ilmi kun kiihdyttää paikaltaan ripeästi. Keula nousee hieman ja eturenkaat päästävät vienon vingahduksen.

Yhtä kaikki, ajaminen isolla jenkkisedanilla on erittäin miellyttävää ja katseet kääntyvät!
  • Tyypit: Cadillac De Ville
  • Tyypit: Cadillac De Ville
 
TILAT JA VARUSTELU

Edustusluokan kabiini nousee päällimmäisenä mieleen. Vaalealla nahalla sisustettu matkustamo on ääriylellinen ja luo oman fiiliksen koko pirssiin. De Ville on laadukkaasti rakennettu auto ja siten todella äänetön kaikilla nopeuksilla.

Autossa on ns. kaikki mukavuusvarusteet mukitelineet mukaanlukien. Mainittakoon erityisesti kuljettajan ovesta ohjattavat sähkösäätöiset ikkunat ja peilit, täysautomaattinen ilmastointi, kaukosäätöiset ovet ja takaluukun kansi, automaattisesti tummeneva taustapeili, jalopuukoristelu, kokonahkasisusta

TEKNISET TIEDOT:

Teho: 204 hv / 150 kW
Vääntö: 373 Nm
Huippunopeus: 200 km/t
Kiihtyvyys 0-100 km/t: 8,9 sekuntia
Kulutus: 7,9 - 10,2 - 16,4 litraa sadalla

YHTEENVETO

Kyllä minua ainakin tämäntyyppinen auto puhuttelee. Vääntöä on kuin norsulaumassa ja auto on hiljainen kuin hiiri. Sisusta on ylellinen ja varusteissa piisaa. Iättömän näköinen peli, josta kukaan ei osaa arvella vuosimallia saatikka hintaa.

Tiedustelut tästä autosta Petteriltä numerosta 0400 844 369.

Nyt olisi kysyntää seuraavista autoista Nettiauton raporttiin: Skoda Octavia (varsinkin TDI), Nissan 200 SX (S14), Lexus GS300. Tarjoa - mika@nettiauto.com

Nettiauto User Rating for vehicle model : Cadillac De Ville

     
4.2
Read user reviews or write your own »

For sale Cadillac De Ville cars

test
Cadillac De Ville4.6, '00, 170 tkm
9 990 €
test
Cadillac De Ville4.6, '95, 193 tkm
6 500 €
test
Cadillac De Ville4.6, '99, 206 tkm
7 900 €
test
Cadillac De Ville4.6, '97, 278 tkm
5 900 €
test
Cadillac De Ville4.6, '97, 303 tkm
5 500 €
test
Cadillac De Ville4.6, '00, 179 tkm
6 700 €
test
Cadillac De Ville4.6, '02, 195 tkm
8 000 €
test
Cadillac De Ville4.6, '97, 321 tkm
5 500 €
Check value of your car Check vehicle information from Rekkari.fi OmaNettix.fi - Easy and safe vehicle transaction Safety instructions Nettiauto.com
on mobile

More Cadillac test drives

All test drives »
Cadillac Escalade – Auto kuin Trump

Cadillac Escalade – Auto kuin Trump

Mercedes-Benz A250e – Viriili plugarihybridi

Mercedes-Benz A250e – Viriili plugarihybridi

Alfa Romeo Stelvio – Enemmän kuin katumaasturi

Alfa Romeo Stelvio – Enemmän kuin katumaasturi

Renault ZOE – Pieni, mutta pippurinen sähköauto

Renault ZOE – Pieni, mutta pippurinen sähköauto

Fiat 500 Hybrid – Avokattoinen söpöliini

Fiat 500 Hybrid – Avokattoinen söpöliini